"Kristijanofobija" u Valensiji

Autor: Boban Filipović
sreda 22.02.2017.
16:58
Izvor: Sportske.net

Niko nije terorisao 'Slepe miševe' u bliskoj prošlosti kao zvanično najbolji igrač sveta,pa je prirodno što je Potugalac najjači Zidanov adut danas na 'Mestaji'.

Beta/AP Photo/Francisco Seco
Beta/AP Photo/Francisco Seco

Povezane vesti

Za oko dva sata počeće duel između Valensije i Real Madrida, reč je o zaostaloj prvenstvenoj utakmici koja je trebalo da se odigra još krajem prošle godine, ali je odožena zbog obaveza 'Los Blankosa' na Svetskom klupskom prvenstvu.

Trener domaćih Voro ima više kadrovskih problema od svog kolege Zinedina Zidana, Španac neće moži da računa na Martina Montoju, Santija Minu i Rodriga zbog povreda, dok je kod 'Madridista' van stoja samo epizodista Danilo.

Obe ekipe dočekuju duel na 'Mestalji' u relativno dobrom raspoloženju, Valensija je pre tri dana na svom bunjištu savladala Atletik Bilbao sa 2:0, dok je Real dan ranije na svom 'Santjago Bernabeu' pobedio Espanjol istim rezultatom.

Bez obzira na konačan ishod, 'Kraljevski klub' će ostati lider na tabeli španske Primere, ali nema nikakve sumnje da će svim silama ići na pobedu koja bi bila veliki korak ka tituli.

Kristijano Ronaldo je posebno inspirisan kada igra protiv Valensije, na poslednjih sedam utakmica protiv 'Slepih miševa' postigao je isto toliko golova.

Meč na 'Mestaji' počinje u 18:45h.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIKE
Wednesday, 22.02.2017
19:48

Najviše golova u Španskoj ligi Cr je dao Atletiku, Barci, Espanjolu i Valenciji - i onda kažu nema ga u velikim mečevima, da ne govorim da je u Engleskoj isto punio redom i Arsenal i Liverpul i Chelsea, čovjek je definitivno igrač za velika djela.

avatar
xenon 1989
Wednesday, 22.02.2017
19:35

Do skoro niko iz Reala nije smeo ni da pomisli da šutne ka golu, več samo da gađaju loptama izlizanog sidraša u petercu. I gle onda čuda da je dao ovima ili onima najviše golova. :D Stative bi imale impresivnu statistiku da je njih ceo tim Reala godinama gađao. :D

avatar
Nenad Maslarević
Wednesday, 22.02.2017
19:45

Jesu to 'navijaci' farse poceli izlazit iz rupe nakon debakla od psg-a

avatar
Munje
Wednesday, 22.02.2017
19:50

Eto i skraceni sve manje i manje trci,ali opet sve njega gadjaju loptama :D

avatar
MSSZRMK
Wednesday, 22.02.2017
19:05

Do pobede samo pametno.

avatar
Nikolaus
Wednesday, 22.02.2017
18:16

Sve osim lake pobede bice iznenadjenje..