Kristijano, saberi se, bes ne pomaže!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 08.02.2015.
10:29
Izvor: Sportske.net

Zvanično najbolji igrač na planeti nije na svom nivou ove kalendarske godine, a dozvolio je da isfrustriran slabim partijama često iskali svoj bes na način na koji to ne treba da radi.

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Ova, 2015. godina, nikako nije dobra za Real Madrid i Karla Anćelotija, a sve se poklopilo sa slabim partijama Kristijana Ronalda, zvanično najboljeg igrača na planeti.

Godina 2014. je bila jedna od najuspešnijih u istoriji kluba, a ekipa je predvođena sjajnim portugalskim reprezentativcem bila i nadomak obaranja rekorda u uzastopnom broju pobeda. Ipak, isprečila se Valensija na samom početku ove godine, a usledile su i slabe partije sa ostalim protivnicima.

Ove sezone je Real Madrid odigrao 28 utakmica u 2014. godini, a imaju impresivan učinak: 24 - 1 -3. Postizali su 3,25 golova po meču, bili prava mašina. Od početka ove godine ekipa je smanjila broj postignutih golova za duplo (1,88 po meču), a broj primljenih golova je skočio za duplo (1,44 po meču).

Kalo Anćeloti je odlučio da igračima danas da dan odmora kako bi se utisci slegli i kako bi ekipa mirnije glave ušla u narednu fazu sezone koja je veoma bitna, s obzirom da sledi i dvomeč sa Šalkeom u osmini finala Lige šampiona.

Mnogi kao razlog za slabe igre Real Madrida vide upravo u gore pomenutom Kristijanu Ronaldu, koji odavno nije igrao u slabijoj formi.

Portugalac je od početka godine često imao izlive besa nakon slabih partija, videli smo to u meču sa Kordobom kada je dobio crveni karton šutnuvši protivničkog igrača bez lopte, a videli smo to i sada nakon utakmice sa Atletikom kada je reagovao burno na jedno pitanje novinara.

Šta ste hteli da kažete kada ste obrisali bedž nakon dobijanja crvenog kartona protiv Kordobe?

"Hoćete li da govorimo o današnjoj utakmici ili o meču sa Kordobom? To je bilo pre tri meseca.", rekao je Ronaldo.

Znam, ali želim da znam šta ste hteli da kažete.

"Šta hoćete da kažem? Da ste inteligentan novinar pitali biste me nešto u vezi današnjeg meča. Ne, vi niste inteligentni, izvinite.", završio je Ronaldo.



Razloga za nezadovoljstvo svakako da ima, posebno posle još jedne slabe utakmice koju je odigrao. Opaske koje su bile njemu upućene da je u stvari dobio tri meča kazne vam dovoljno govore o svemu.

Takođe, izjava da Real Madrid ne sme da izgubi od "bilo koga sa 4:0" takođe nije na mestu, jer je ipak Atletiko šampion Španije.

Ipak, on je stigao da se zabavi sa svojim klupskim drugovima i da proslavi svoj 30. rođendan odmah nakon utakmice. Pogledajte i detalje sa tog slavlja...

Bilo je oko 150 pozvanih gostiju na proslavi rođendana.



Realu i Ronaldu slede veoma bitne utakmice, jedna je sa La Korunjom kod kuće u subotu, dok je druga u gostima protiv Šalkea u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke