Kristijano Ronaldo unajmio telohranitelja!

Autor: Miloš Marković
nedelja 14.12.2014.
14:00
Izvor: Sportske.net

Da li najbolji fudbaler sveta brine za svoju bezbednost? Ima li razloga za strah?

Beta/AP Photo/Daniel Tejedor
Beta/AP Photo/Daniel Tejedor

Povezane vesti

Život superzvezde, fudbalske baš kao i iz bilo koje druge oblasti javnog života, nije lak.

Popularnost ima cenu, shvatio je to i Krisrijano Ronaldo, koji je u epicentru i vrhuncu svoje lične popularnosti izgleda postao zabrinut za svoju bezbednost.

Svakako, tome su kumovala i sve učestalija negativna dešavanja u Španiji.

Svedoci smo, pratili ste vesti i na stranicama našeg portala, u poslednjih mesec dana dogodila su se dva slučaja napada nožem, jedan od kojih je imao smrtni ishod. Podsećanja radi, tragičan slušaj desio se na meču između Atletiko Madrida i Deportivo La kOrunje, dok su protekle nedelje na meču Lige šampiona, dva navijača Pari Sen Žermena napadnuta hladnim oružjem u Barseloni.

Mere koje je preuzeo Kristijano Ronaldo, i koje uostalom preuzima Real Madrid, ne čude.

U javnosti se pojavio snimak na kome se jasno vidi čovek u mantilu zadužen za bezbednost igrača Real Madrida, naročito Kristijana Ronalda na koga je budno motrio tokom utakmice sa Almerijom u petak veče.

Štaviše, na snimku se jasno vidi i to kako telohranitelj prima instrukcije od Kristijana Ronalda, koji ukazuje pažnju na potencijalne probleme nakon utakmice, kada su navijači Almerije uleteli na teren.

Ronaldo je u poslednje vreme sve češće 'žrtva' padobranaca, vidi se to i na slikama u prilogu, nije lako to izdržati, u to ne treba sumnjati.

Spain Soccer La Liga

Britain Soccer Super Cup

ronaldo
Inače, kao što smo pomenuli, kompletan klub je podigao bezbednost na viši nivo.

Real Madrid je otputovao u Moroko gde će učestvovati na Svetskom klupskom prvenstvu, a ekspediciju kraljevskog kluba pratiće čak 40 pripadnika obezbeđenja, koji će od večeras voditi računa o fudbaldrima i zaposlenima u klubu.

Policajci u Marakešu raspoređeni su na svakih 50 metara u centru grada, dok će lično obezbeđenje pratiti svaki korak fudbalera.

Kristijano Ronaldo će, javljaju španski mediji, tokom boravka u Moroku iza sebe imati petoricu pripadnika ličnog obezbeđenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke