Kristijano rešio 'El Klasiko'!

Autor: Boban Filipović
subota 02.04.2016.
22:24
Izvor: Sportske.net

Iako je Barsa povela i u finišu imala igrača više, Real je odneo ceo plen sa 'Nou Kampa'. Zidan debitovao pobedom u 'EL Klaisku'.

Beta/AP Photo/Francisco Seco
Beta/AP Photo/Francisco Seco

Povezane vesti

'El Klasiko' je počeo minutom ćutanja u čast nedavno preminulog fudbalera i trenera Barse Johana Krojfa, na tribinama je priređena veličanstvena koreografija čiji je lajt motiv bio legendarni Holanđanin.

Očekivano, Real je stao u gard i bio defanzivno orjentisan i pokušao da zonom osujeti atake domaćina. Zizuova taktika je manje više davala rezultat sve do desetog minuta kada sudije nisu dosudile očigledan ofsajd Suareza i Nejmara, ali je kosmička prvda spasila 'Los Blankose' pošto se Luis Suarez propusno obrukao pred golom Navasa.

Kapiten Reala Serhio Ramos je tada zaradio žuti karton zbog prigovora, imao je svo pravo ovg sveta da se žali.

Naredno uzbuđenje pred golom gostiju zbilo se u 20. minutu igre kada je Rakitić slabijom, levom nogom tukao ka golu Navasa, ali Kostarikanac bez problema kroti taj pokušaj hrvatskog reprezentativca.

Potom je Mesi prebacio gol iz slobodnjaka, zatim je sudija Ernandez progledao Ramosu kroz prste nedosudivši prekršaj u korist Barse kada je kapiten 'Kraljevskog kluba' srušio Lea Mesija na ivici šesnaestreca.

Uzvratio je Real preko Kristijana Ronalda istom merom Kristijano Ronaldo,  Portugalac je prvo ali je tukao direktno u Brava nakon što je izbacio iz igre Maskerana, a onda izveo slobodan udarac ispod svog renomea.

U finišu prvog poluvremena Benzema je imao dobru priliku da dovede Real u vođstvo, ali je očajno zahvatio loptu i poslao je nebu pod oblake.

Prvo veće uzbuđenje u nastavku viđeno je nakon desetak minuta igre kada je Leo Mesi pokušao lobom da nadmudri Kejlora Navasa, ali je golman Reala maestralno intervenisao.

Ipak, dva minuta kasnije Kostarikanac je matiran! Rakitić je izveo korner, Đerar Pike je najviši u skoku - 1:0.



Međutim, prednost Barse nije dugo trajala, Karim Benzema je u 62. minutu efektnim golom savladao Brava, francuski napadač je masteralno uhvatio volej nakon centaršuta Krosa sa desnog boka, ali najveće zasluge pripadaju Marselu koji je doneo loptu pred gol Katalonaca.



Izjednačenje je izbacilo Barsu iz takta, Real je zbio redove i pretio iz kontre.

Sudija Himenez je ogrešio o Real kada je poništio gol Gareta Bejla, zatim je Ronaldo pogodio prečku. Stvari su postale teže po goste jer je u 83. minutu isključen Serhio Ramos zbog drugog žutog kartona, ali i sa igrače manje Zizova ekipa uspeva da preokrene rezultat i stigne do velike pobede.

Dani Karvahal je povkukao kontru, Bejl je odlično centrirao sa desnog krila za Ronalda, a ovaj rešio pitanje pobednika - 1:2.



Real je prekunuo dugu seriju nepobedivosti Barse i smanjio zaostatak za njom na sedam bodova na sedam kola pre kraja sezone u španskoj Primeri.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

173 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Halla Madrid!
Sunday, 03.04.2016
17:19

Stefaniiiiiiiiiii jel si zivaaaaa??? :DDD

avatar
mIadenq
Sunday, 03.04.2016
14:24

-Smejurija od sudjenja. Sudija blatantno na strani Reala citavu utakmicu, 2 druga zuta oprostena Ramosu bez ikakvog objasnjenja koja da su se desila na vrijeme utakmica bi definitivno imala drugi tok. Poraz, svakako gorak jer je od Reala, ali bukvalno nista ne znaci za katalonce cak moze biti razlog da se Barsa dodatno uozbilji za kraj sezone i ponovi proslogodisnji uspjeh.- Sta ovdje nije u skladu sa uslovima koriscenja?

avatar
brat sergio#10
Sunday, 03.04.2016
14:42

Kakvoj strani Reala ? Imate srecu sto nije bilo i uvjerljivija pobjeda, cist gol su nam ponistili.

avatar
Budala!
Sunday, 03.04.2016
16:16

Placi Real unistio Barselonu.

avatar
AfricaLoF
Sunday, 03.04.2016
11:29

Zidan je odlicno postavio igrace. Taktika savrsena. Mesi odsecen, Suarez indisponiran iz tog razloga. Ronaldo na svom nivou. Uz Karvahala, kao i Marsela odnosno Navasa, Ronaldo je bio najbolji na mecu. Ne sme se zaboraviti Benzema, kao ni Kazemiro. Cestitam jos jednom navijacima Reala. Sportski pozdrav. Da, ovo je Ronaldova statistika. Mozda ce nekome biti interesantno:n Most hat-tricks in Spanish football: 36 hat-tricksn The first player to score against every team in La Liga in a single seasonn The first player ever to score in six consecutive Clásicosn The first player to score 20 away goals in a single season in La Ligan Most league matches scored in in a single season: 27 games (2011/12) (Shared with Lionel Messi)n Most goals scored in three consecutive La Liga matches: 9 goals (shared with László Kubala, Mundo and Campanal)n Most opponents scored against in a single season: 19 (2011/12) (Shared with Lionel Messi and Ronaldo)n First footballer to score more than 25 goals in five consecutive La Liga seasons (shared with Lionel Messi)n First footballer to score more than 25 goals in six consecutive La Liga seasons (shared with Lionel Messi)n First player to score more than 50 goals in four [consecutive] seasons in Spanish footballn Most hat-tricks in La Liga: 30 hat-tricksn Most goals scored in La Liga after the first 8 games: 15 goals (and he didn't play in 1 of those games)n Most goals scored in La Liga after the first 10 games: 17 goals (and he didn't play in 1 of those games)n Most goals scored in La Liga after the first 12 games: 20 goals (and he didn't play in 1 of those games)n Most goals scored in La Liga after the first 15 games: 25 goals (and he didn't play in 1 of those games) (shared with Pruden and Bata)n Most consecutive home matches scored in in La Liga (in which he played): 17 consecutive home gamesn Only player to win 3 LFP awards in one season (2013/14): Best player, Best forward and Best goaln Fastest La Liga player to score 150 league goals (140 games)n Fastest La Liga player to score 200 league goals (178 games)n Fastest player to score 300 official club goalsn Best La Liga penalty conversion rate (of at least 30 PK's): 93%n The best goal ratio ever in La Liga (over 100 games): 1.10n First player to score 40+ goals in 3 La Liga seasons (shared with Lionel Messi)n Most La Liga hat-tricks in a season: 8 hat-tricks (shared with Lionel Messi)

avatar
Budala!
Sunday, 03.04.2016
16:17

Ronaldo i Messi su najbolji igraci u poslednjoj deceniji to samo Messijevi fenovi ne zele da priznaju.

avatar
Don Andres
Sunday, 03.04.2016
17:29

ajmo zanemariti ronaldov gol za trenutak.. sta je ono on uradio za citav mec? ja cu ti reci, nije se vidio. alves ga je spakovao u dzep do 85. minuta. buskec i pike mu uzimali loptu kao malom djetetu. previse se trudis da uzdignes ronalda za jednog 'navijaca' barselone. jedno je reci da je neko dobar a drugo ovo sto ti radis. malo je providno. cestitke za sinocnu pobjedu, potpuno zasluzena.. a sve ovo sto si napisao pada u vodu kada se zna da je messi od kad je ronaldo u realu dao vise golova. a ronaldo se toliiiiko trudi da ih daje. sve ovo sto si napisao su nebitne stvari koje ne znace nista.

avatar
Breaking Bad
Sunday, 03.04.2016
09:52

Zidan odlično pripremio meč, dobro je što je uvrstio Kazemira kao DMF, baš se vidjelo koliko znači ekipi, par puta je oduzimao loptu Mesiju i stalno vršio presing na Barsin vezni red.

avatar
Ivanp
Sunday, 03.04.2016
07:50

sudija ocajan,sjeckanje igre ne pustanje prednosti pri izglednim sansama,jednom je faul jednom nije,verujem da nece vise suditi bitne utakmice.zizu je zajebao i murinja postavkom,toliko su bili zatvoreni u prvom delu da kad bi dobili loptu nisu znali sta ce sa njom,ali im je uspelo,zao mi je sto se nije od pocetka igrali kao posle 1-0.zasluzena pobeda reala.morao je jednom doci i poraz mozda i dobar a mozda i ne videcemo vec u utorak ali iz ovoga se mora nesto nauciti jer ih ceka jos jedan bunker.

avatar
lamps8
Sunday, 03.04.2016
06:06

sudije ocajne opet na el klasiku.

avatar
Real-an
Sunday, 03.04.2016
02:31

barsa mala ekipa ,barsa nije mogla dati osim iz prekida ,barsa nije stvorila skoro nikakvu sansu , barsa izgubila sa igracem vise i sudijom na svojoj strani , lesi se nije vidio itd sto bi rekao esad ...

avatar
ppera1
Sunday, 03.04.2016
02:21

Čestitke Realu za pobedu, nažalost ne i za igru. Čak ne bih rekao ni da su zasluženo pobedili, ali bih rekao da je Barsa zasluženo izgubila. Sudija je bio igrač utakmice, ali na obe strane, počevši od bezveznih faulova na obe strane, nesviranog ofsajda kod neshvatljivog promašaja Suareza (gol bi sigurno bio priznat), nesviranog faula nad Messijem na ivici šesnaesterca i drugog žutog za Ramosa, pa sve do poništenog regularnog gola Bejla. Barsa je u potpunosti kontrolisala utakmicu sat vremena, Real se isključivo branio, ali ni kada je Barsa povela nisam mogao da se otmem utisku da bi im sasvim odgovarao i remi. Benzema je dao lep izjednačujući gol, ali je neverovatno da mu ispred samog gola niko nije čak ni zasmetao!? Da Ramos nije zasluženo isključen i da je ostalo 1:1, verovatno bih rekao da je to možda i najrealniji rezultat. Međutim tim koji primi onako bezvezan gol sa igračem više (!!??) svakako nije zaslužio ništa drugo osim poraza, bez obzira na dotadašnji tok utakmice, greške sudija i sve ostalo.

avatar
Krešo Arsenal
Sunday, 03.04.2016
11:36

utakmicu je ralno izgubio enrique,od taktike do tog da rakitica vadi koji mu je bio najbolji igrac u sredini i nakon toga dobiva 2 gola, sa igracem vise jedan od njih..

avatar
BarsaSaMarsa10
Sunday, 03.04.2016
17:10

Enrike je pogresio kad je zamenio Raketu Ardom,sredina je tad pukla skroz

avatar
barça mes que un clu
Sunday, 03.04.2016
02:06

Posle 39 utakmice i vreme je da jednom izgube. Ali bolje sada nego protiv ATM. Sve u svemu samo cu da kazem sudjenje katastrofa, Ramos je trebao dobiti drugi zuti nakon faula nad Mesijem, koji nije ni dosudjen. A Bejlov gol je bio regularan. Cestitke realu.

avatar
Barcelonista
Sunday, 03.04.2016
01:18

Svaka cast, bili ste bolji ovaj put zasluzeno....Finih prilika je bilo na obje strane. Steta sto je sudija malo kreten bio u par trenutaka jer je ljepsa mogla bit utakmica da je nije sjeckao onoliko, ali to je fudbal.

avatar
bumbumbum
Sunday, 03.04.2016
00:32

nije ponisten gol, nego nije priznat. Da je ponisten, morao bi prvo biti priznat.

avatar
Sunday, 03.04.2016
00:30

Lagani Rona. Može samo protiv Getafea,Deportiva,Barce i sličnih. Calma majstore, calma.

avatar
Chelseaaaaa
Saturday, 02.04.2016
23:52

iako mi je barca namrzniji klub na svijetu i bas sam srecan radi pobjede reala, nikad se ne bi nasladjivao tudjom mukom kao sto rade pojedini kvazi navijaci reala. pobjedili ste, bolji ste bili i uzivajte u tome. dal je to toliko tesko????

avatar
Heisenberg321
Saturday, 02.04.2016
23:49

Ništa strašno, za mene lično najbezbolniji poraz u Klasicima očigledno zbog stanja na tabeli i svakako je bolje sad da se desilo nego u utorak kad je daleko bitnije. :-)

avatar
Budala!
Sunday, 03.04.2016
16:17
avatar
Alex DeLarge
Sunday, 03.04.2016
22:37

Polako samo, odlazi Perez jos malo, a Mesi, Suarez i Iniesta sve stariji i stariji... Nikakve niske grane se ne mogu pominjati u kontekstu Reala. Navedi koji hoces segment i sve ce ti biti jasno. Broj liga - treba vam deset uzastopnih titula da bi nas stigli. Broj LS - na svaku vasu Real je osvojio dve. Ukupan broj trofeja neuporedivo na strani Reala (do 2006 to je bilo kao da poredis Junajted i Totenhem recimo) Broj navijaca - Real. Vrednost brenda - Real. U svakoj uporedivoj dimenziji Real je veci klub...

avatar
Heisenberg321
Sunday, 03.04.2016
19:44

Iz kod razloga da plačem kad će Barsa opet da osvoji vrlo verovatno bar dva trofeja, a moguće i tri? Vi treba da shvatite na koliko niske grane ste spali kad vam je jedini uspeh u dve poslednje godine to što ste pobedili Barsu jedva 2-1 u nebitnoj utakmici jer ste već ispali iz trke. :D Plakaćete opet vi na kraju sezone bez trofeja kao i prošle, i potpuno zasluženo dok ćemo mi opet da pravimo ceremonije proslave :D

avatar
Brat Sergio (Return)
Saturday, 02.04.2016
23:36

Samo bih htio pozdraviti sve one sto su najavljivali potpo Reala. Decki nije vam ovo Arsenal, Granada, Valencija i slicni. Ovo je najveci klub na svijetu, dzaba vam i titula za ovu pobjedu se zivi. Bravo Kristijano, jos jednom je Calma bilo. Jos nam cist gol ponistili, ali ima pravde. Next please!!

avatar
Everton FC
Saturday, 02.04.2016
23:27

Cekamo Sergio de la cima da kaze kako je Barsa prosek klub

avatar
brat sergio#10
Sunday, 03.04.2016
11:57

Uvijek je i bila. Samo sto su mi nalog blokirali, pa sam morao novi praviti. Navijaci barce izgleda.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 02.04.2016
23:23

samo jos 2 trenera pored Zidana su uspela da trijumfuju na svom debiju protiv Barselone sto ovu pobedu cini jos vecom jer su svi davali male sanse Zidanu jer je pocetnik i tako to a on je postavio fenomenalnu taktiku...glupost Ramosa je mogla mnogo da kosta Real ali ipak iako je Real bez njega igrao 10 minuta to se nije ni osetilo...treba dovesti novog stopera na leto

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 02.04.2016
23:20

Zasijao BBC veceras...Benzema prelep gol,Bejl asistencija i Ronaldo takodje veoma lep gol...jednostavno se videlo koliko samo za realovu igru znaci taj zadnji vezni to jest Kazemiro...mozda Kazemiro nije neko svetsko ime ili neka zvezda ali svoj posao obavlja fantasticno nocas je bio neverovatan...Marselo takodje bio odlican Real je nakon izjednacenja zaigrao bolje i stvorio par ozbiljnih prilika

avatar
sportska.cenzura
Saturday, 02.04.2016
23:18

Kakva igra malog Reala, centra nisu prelazili, brane se sa svih 10 igraca! Ovo je gore od Murinja. Izvinjavam se Murinju sto sam rekao da nikad niko nece igrati ruzniji fudbal, ali me Zidan demandovao. Sudjenje uzasno, ovaj je svaku utakmicu u kojoj je sudio ove sezone napravio nekoliko gresaka, ja ne znam kako moze uopste da sudi. Drugi zuti Ramosu u prvom poluvremenu, dozvolio grubu igru, daje karton Suarezu za ono udaranje po licu Pepa, a ovaj ga nabije laktom i ne dobije nista! Ponisten gol Bejlu, isjeckao igru kad uzasno jer to odgovara vise Realu sa sto manje igre. U svakom slucaju Barsa standardno ostecena i tome se ne nazire kraj ove sezone. Nadam se da Simeone nece biti u pravu za onu izjavu na pocetku sezone.

avatar
Danilo Mitrovic
Sunday, 03.04.2016
10:23

Barsa oštećena? Real ih je drugo poluvreme uništio i zasluženo pobedio. Plus je poništen čist gol Bejlu. A R

avatar
sportska.cenzura
Monday, 04.04.2016
12:02

Plus je Ramos i Pepe trebali da dobiju crvene!

avatar
Danilo Mitrovic
Sunday, 03.04.2016
10:24

A ramos je prvi žuti dobio potpuno neopravdano.

avatar
Bojan Aleksic
Saturday, 02.04.2016
23:17

Zasluzena pobeda Reala. Vise su zeleli pobedu i do nje su dosli. Barsa je igrala indolentno i zasluzila je poraz zbog ovakve igre. Dobro ce im doci da se malo spuste na zemlju i uvide da nema mesta opustanju. Mesi i Iniesta su odigrali ponesto, ostali ocaj. Sudija takodje ocajan maltene u svakoj situaciji. Svira ofsajd Suarezu iako je evidentno bio iza linije, a potom ne svira ofsajd Suarezu iako je bio evidentno ispred linije. Nije davao kartone kada je trebalo, a davao ih je za gluposti. Cestitke Realu na prikazanoj zelji i zasluzenoj pobedi.

avatar
Pique0811
Saturday, 02.04.2016
23:17

Barsa nije zasluzila da boda uzme sa onako kukavicnom igrom nerijeseno igrac vise oni na bid igraju,Real nis posebno branio se i napado iz kontri al zasluzio da dobije i nek su dobili,Alba najlosiji i prvi gol izg loptu u napadu i sve ostalo sto je bilo prek njegove pozicije

avatar
Dr Ivica Iliev
Saturday, 02.04.2016
23:11

Real bi bio mnogo blizi Barseloni da je trener jos na pocetku bio Zizu,covek ume da postavi taktiku,a o bivsek Benitezu ne treba pricati samo treba reci 0 od trenera.

avatar
Predrag Mijatovic
Saturday, 02.04.2016
23:09

Simke,Esad,Don...veceras nema spavanja...jednosmerna nizbrdo...

avatar
Mario Götze - Return
Saturday, 02.04.2016
23:09

Svaka cast Zizu, igrao sam X, jednostavno sam ocekivao iznenadjenje, ali ne bas ovoliko, navijao sam iskreno za Real, sto sam i pre meca rekao... Real je zasluzeno pobedio igrali su agresivno i neutralisali MSN, a kao sto sam milion puta govorio kada njih neko zaustavi Barsa je nemocna, Mesi, Nejmar i Suarez nisu uspeli da naprave razliku na terenu i to je bilo to. Buskec je smesan igrac ja i dalje ne verujem da neki pricaju da je on najbolji veznjak na svetu, po mom misljenju nije ni u top 10. Benzema je postigao prelep gol, ali po mom misljenju je uvodjenje Hesea bilo kljuc, decko kada god udje pokaze koliki je talenat, zaista svaka cast. Real bolje funkcionise sa klasicnim zadnjim veznim u vidu Kazemira to se danas ocito videlo... Najdraze mi je bilo to sto su oba tima bila kompletna, pa se stvarno videlo ko je bolji... Navas je sjajan golman stvarno nzm sto ga potcenjuju u top 5 golmana je na svetu... Po mom misljenju je trebao biti priznat gol Balea, ali nebitno opet je na kraju pobedila bolja ekipa... Mesi nista, zaista porazavajuce, Nejmar i Suarez nista bolji... Alves se vidi da vise nije onaj stari, Kiki je lagano izasao na kraj sa njim... Jos jednom cestitke navijacima Reala...

avatar
brat sergio#10
Sunday, 03.04.2016
14:44

Rekao sam da su nas podcijenjivali previse. Na kraju inace zavrsi ovako nasom pobjedom. Real ne bi ni prvu utakmicu izgubio da ih nije Rafa vodio. Vidjelo se nocas kad smo u najjacem sastavu da smo jaci od njih. Posebno sa pravim zadnjim veznim.

avatar
Mario Götze - Return
Sunday, 03.04.2016
18:36
avatar
Dr Ivica Iliev
Saturday, 02.04.2016
23:09

Ronaldo daje golove samo na malim utakmicama,jel tako Simke?

avatar
John McClane
Saturday, 02.04.2016
23:06

Real i ove godine osvaja titulu prvaka Spanije. Svaka ima cast! :D Barsa je dobila kad je trebalo i opet ce ako se sretnu u LS. :D

avatar
Predrag Mijatovic
Saturday, 02.04.2016
23:06

Opet Ronaldo daje golove protiv malih klubova...dokle vise...

avatar
Đorđe Dangubić
Saturday, 02.04.2016
23:02

Budimo iskreni i priznajmo da je Real zasluženo slavio.

avatar
Frenk
Saturday, 02.04.2016
22:59

Hoće to kad drži Messija i Neymara na klupi. E moj Enrique.

avatar
Budala!
Sunday, 03.04.2016
16:18

I mene su zabrinuli,a Suarez jel igrao?

avatar
Frenk
Sunday, 03.04.2016
19:24

Nisam ga vidio.

avatar
gunner11
Saturday, 02.04.2016
22:59

Iako sam navijao za Barsu ,Real je sasvim zasluzeno pobedio .Sudjenje je bilo veoma lose ,ali ipao nije bila losa utakmica .Kriticari Zidana pojedite se ,veceras je pojeo Enrikea i Barsu svojom taktikom

avatar
nolito122
Saturday, 02.04.2016
22:59

ljudi ne znam da li cete se slozit ali po meni casemiro je taj man of the match danas..kako je drzao sredinu strasno

avatar
Bat
Saturday, 02.04.2016
22:57

real igrao defanzivno cekao svoje sanse na kontre i polu kontre..barselona igrala u principu kako cemo-lako cemo..lose sudjenje..ramos mogao i pre dobiti crveni karton..nemaju razloga za euforiju ni jedni ni drugi..real ne moze sa poslednjih pola sata spasiti sezonu u spanskoj ligi..barselona ima prednost u bodovima ali nece se utakmice same dobijati..najjaci su mi komentari od pre za zidana -posle par utakmica nije trener za real,nije dorastao i slicno a sad odjednom ispade ferguson od njega zbog ove jedne utakmice..mislim da ce ga na leto perez otpustiti iako je meni zidan legenda..imam neki osecaj u polufinalu lige samp da ce biti klasiko..

avatar
Armani
Saturday, 02.04.2016
22:57

Cestitke realu na sjajno takticki postavljenoj igri iako se nisu vidjeli 1.poluvrijeme,barca je trebala voditi 2 razlike, sudije katastrofa,ramos trebao van odmah prvo poluvrijeme,cist gol baleu ponisten, MSN katastrofa danas,ronaldo kod reala takodjer ali eto dobro se snasao,claudio bravo iako nije direktan krivac uzasan danas. Prosle godine real bolji a barca pobjedila,jednostavno je puno okolnosti bilo koje nisu isle barci u prilog,ocito je tesko kad imas presing pred svojim navijacima da moras pobjediti. Cestitke realu na taktici to je draz fudbala.

avatar
Lasana
Saturday, 02.04.2016
22:51

Gospoda Isko i James da se zapitaju posle ove partije Kazemira. Toni cim igra na svojoj poziciji odmah gazi a Luka standardno dobar. Napad Reala danas katastrofa, neverovatno da BBC nije imao nijedan dribling danas. Za ove golove su zasluzni bekovi...Ronalda definitivno treba prodati, danas je bio daleko najlosiji u Realu i ne znam cime je zasluzio da mu se sve vrati ovako i da postigne gol.

avatar
Madridista till I die
Saturday, 02.04.2016
22:50

Pobjeda u inat simketu, esadu, andresu, novaku i ostaloj dječurliji sa sajta koji su pričali kako će barsa razmontirati Real, trio MSN od 107 golova NEVIDLJIV, šansi suareza na početku je prethodio ofsajd nejmara od nekih 5 metara najmanje zato što je uticao na igru, po meni greška enrikea stavljanje messija u vezu, nije ništa konkretno uradio večeras. Ne trebam govoriti da je Bejlu poništen čist gol, smiješno je kakve sve faulove sviraju ovi cirkuzanti u Španiji. Sad će se neki hvatati za onaj detalj kad je messi oboren ali i da je bio faul bio je vani. Zidanu svaka čast na postavci, nije srljao kao benitez jesenas, čekali smo strpljivo šansu i dočekali smo ih poprilično, samo mi je krivo što su nam dali gol iz kornera što je nedopustivo, kad znamo da su jedino pike i buskets opasni u skoku. Carvajal i Marcelo doktorski odigrali, Benz i Bejl lošije ali ispravili su se donekle golom i asistencijom, Rona u svom stilu poslao alvesa po ćevape kod gola, sve u svemu dobro je odigrao, trebamo ga u ovakvim utakmicama. Drago mi je što smo baš mi prekinuli njihov niz bez poraza, i barem ih stavili pod neki pritisak do kraja prvenstva, već sljedeću igraju bez suareza kod sociedada. Hala Madrid!

avatar
Lessi plati porez!
Saturday, 02.04.2016
22:48

Legenda kaze da Alves i dalje traga za Ronaldovom loptom :D

avatar
Don Andres
Sunday, 03.04.2016
11:21

legenda kaze da je alves prerano izvadio ronalda iz dzepa, trebao ga je drzati tamo jos 5-6 minuta ali se sazalio i pogrijesio (:

avatar
Lessi plati porez!
Sunday, 03.04.2016
17:07

Legenda kaze da je Messi bio na klupi sinoc i Nejmar jel gresim? :(

avatar
PakyCFC
Saturday, 02.04.2016
22:43

Ali nikako da prodje bez nekog poništenog gola ili crvenog kartona, jer to onda nije El Klasiko.

avatar
Tigar
Sunday, 03.04.2016
17:03

Murinjo je davno izjavio da je sa njima nemoguce odigrati bez igraca manje (juce za razliku bio zasluzen crveni) i pristrasnog sudjenja (nekog ponistenog/poklonjenog gola ili penala).

avatar
S-I-M-K-E_
Saturday, 02.04.2016
22:43

2 moja omiljena kluba u kosarci i fubdalu su izgubili,sinoc Golden Stejt,nocas Barsa,samo se nadam da sjutra nece biti totalno razocaranje i da ce Nole osvojiti titulu.

avatar
ADP_10
Saturday, 02.04.2016
22:42

Barsa bolje otvorila mec, ali na kraju Real zasluzeno do pobede iako su bili debelo osteceni, prvo nesviranjem ofsajda zbog cega je Ramos dobio prvi zuti, sto je rezultiralo da na kraju dobije i crveni, a zatim i ponisten gol Bejla, gde po mom misljenju, nije bilo faula. Barsu je kostala njena prepotentnost, ocekivali su da ce lako savladati Real i taj kiks im nece naskoditi u prvenstvu, ali ovo je upozorenje za LS, da nijedna ekipa na svetu, pa ni Barsa, nije nepobediva.

avatar
brat sergio#10
Sunday, 03.04.2016
14:47

Real je pokazao da je jaci od barce kad je potpuno kompletan. Nocas smo bili u najjacem sastavu, izuzev Varana eto. U drugom dijelu ih je Real unistio.

avatar
Rise up
Saturday, 02.04.2016
22:39

Kao da su tabela i naredni mec sa Atm govorili Barseloni da igraju ovako.Utisak je da su mogli mnogo vise.Jednostavno su morali nakon gola Pikea pritusnuti i reseti mec mada je sada lako meni to da govorim.Sto se mene tice Primera se ne dovodi u pitanje ali se mora pokazati karakter sad u nastavku sezone.

avatar
brat sergio#10
Sunday, 03.04.2016
14:47

Igrali su onoliko koliko smo im dozvolili da igraju, kontas ?

avatar
TheNotorious
Saturday, 02.04.2016
22:38

Sve se vraca sve se placa...Vise vam ni sudijske odluke ne pomazu..Zidan odlicno postavio taktiku svaka cast majstore.Ko ce da im prekine niz ako necemo mi...Evo javljam se posle El Klasika posto su neki rekli ovde da se ukljucim 2 aprila...#HALA MADRID

avatar
Saturday, 02.04.2016
22:37

ovako prvo zasluzena pobeda Reala to je mogao svako da vidi ko je gledao utakmicu, drugo i jednoj i drugoj strani sudija nije nista dobro doneo,seckao je stalno igru, dosudjivao faulove za jako jako mali kontakt, onda greska jer nije priznat gol Bejla jer nije bilo faula,a onda slag na tortu gol Ronalda za tisinu na stadionu. Nadmudrio je ZIdan Enriqea i steta sto je Benitez od pocetka sezone bio trener jer bi real igrao bolje....a sada jedno tesko pitanje gde je bio LESSI celu utakmicu? ja ga nisam video :D

avatar
Thierry Henry
Saturday, 02.04.2016
22:36

Čestitke PRAVIM navijačima Reala. Zaslužena pobeda. Kritičari Zidana bi trebali ušima da se pokriju jer je sve taktički perfektno spremio. Niko kao trener ne može za dva meseca da napravi rezultat. nNadam se da Barsa neće biti poljuljana zbog ovoga i da će do kraja dati svoj maksimum. U većem delu meča su izgledali bezidejno, bez obzira na šanse i na posed. nSudjenje je bilo kriminalno loše jer je verovatno Infantino igrao 0-2. Zaje.o se. :D

avatar
LuckyStrike
Saturday, 02.04.2016
22:36

Jedan od losijih derbija zatvoren mec skroz... sudija katastrofa,faul nad mesijem nije svirao ponistio gol bejlu lose jako sudjenje.. barsa slabo odigrala i real takodje... marselo i carvahal resili susret a ne ronaldo.. benzema se lepo snasao... ramos ko ramos zasluzeno crveni... jedina stvar koja mi ke draga je to sto je ronaldo ucutkao simketa posto simke kaze da ne moze da da gol barsi ( ps ne volim ronalda)... mada uostalom realu nista bodovno ne znaci ova 3 boda barsa osvaja rutinski... poz

avatar
Sunday, 03.04.2016
11:38

ako pogledas malo bolje snimak videces da je ako se ne varam da je to bio Ramos prvo loptu udario pa onda je malo njega,tako da nije bio faul, ali tako i prvi zuti za Ramosa nije bio jer se zalio za ofsajd koji je postojao, ali sve u svemu sudija je seckao igru za nepostojece faulove i ponisten gol Bejla xD sve u svemu zasluzena pobeda Reala :D

avatar
Ronaldo da Lima
Saturday, 02.04.2016
22:35

Sad ce svi katalonci da pricaju kako je Barsa igrala sa pola snage, kako je ovo nebitna utakmica za njih, kako su vec osvojili titulu, a juce ste pisali kako je kec siguran kao kuca i kako se prvi put zna unapred da ce Barsa sigurno slaviti

avatar
Vladan Rajcic-Koja
Saturday, 02.04.2016
22:35

Pa bas da su bili bolji i ne bih se slozio. Ali cestitamo pobedniku.. Nadamo se da ovaj poraz nece uticati na dalju borbu za osvajanje primere.

avatar
stevan_vasic90
Saturday, 02.04.2016
22:56

Real ih je odučio od fudbala u drugom poluvremenu i pokazao svima da posed lopte ništa ne znači, to je podatak koji nešto znači jedino na papiru. A što se titule tič, pa druže još 21 poen je u igri, ovde ništa nije ni blizu tako sigurno.

avatar
Aleksandar Kosic
Saturday, 02.04.2016
22:35

Kao prvo fenomenalna koreografija bila je za svaki respect!!! Sto se tice utakmice dosta je bila cudna,sudija je bio uzas grijesio je na obje strane,bukmejkeri uzasno podcijenili real. . . Cudno mi je to kako je barsa odjednom stala bukvalno kad su poveli,nisu nigdje isli sa sredine terena,benzema je dao gol onda preko 20 minuta totalne lezerne igre od noge do noge,niti napada niti nicega,ostavljanje previse praznog prostora sto je real kaznio,po mn je ramos trebao da dobije crveni nakon kontakta na liniji sesnesterca sa mesijem,posto mu je prekrsaj bio definitivno crveni,a to bi sigurno uticalo na dalji tok meca,ali opet mislim da ce barsa opet osvojiti titulu,ova utakmica neka im bude kao upozorenje da nema opustanja. . . Koreografija najbolji potez utakmice. . .

avatar
Madridista
Saturday, 02.04.2016
22:48

Nije barselona stala, nisi prati ovjerovatno Real ove sezone, ovako slicno je Real igrao i protiv dosta slabijih protivnika, do 60-70 igra veoma lose, posebno u prvom poluvremenu, ali svaki put na kraju krenu da igraju presing, napadaju, igraci Barse su i dosta trcali, ja sam siguran da su dali sve od sebe.

avatar
stevan_vasic90
Sunday, 03.04.2016
19:09

Po tebi je normalno da igrač koji je prvi žuti dobio zbog prigovora, dobije drugi žuti i nakon toga crveni zbog sumnjivog starta u kojem se jasno vidi namera protivničkog igrača da dobije faul... Ti ili si previše pristrasan ili nemaš pojma o fudbalu.

avatar
Dejan Marinkovic
Sunday, 03.04.2016
11:24

Ti onda predji na kriket ....

avatar
Aleksandar Kosic
Sunday, 03.04.2016
10:54

Sve u svemu mislim da el clasico nije opravdao ocekivanja realno,svaka cast realu naravno,ali gledao sam gomilu el klasika ovaj nije bio na najvisem nivou. . .

avatar
Neko realan.
Saturday, 02.04.2016
22:34

Recimo da su zasluzili.Hala!

avatar
Dejan Marinkovic
Saturday, 02.04.2016
22:34

Jedan od losijih klasika,sramna defanzivna igra reala sto bi rekli kontra ekipa ali cestitke na pobedi i corava ekipa ubode koje zrno :) Sudjenje katastrofa ....

avatar
Saturday, 02.04.2016
22:34

RONALNO!!!! ALi svaka cast Marselu i Karvahalu kod golova. Niko vis ed ane postavi pitanje ko je bolji Danilo ili Karvahal. Karvahal je odigrao vrhunski partiju. Zidan nadmudrio Enrikea, ali glavni utisak je sudija koji nije ni za PLS. Ono je uzasno sudjenje, kriterijuma bez. Ponisten cist gol Bejlu, Alba se sagnuo i nabio zadnjicu ovom kontakta rukama jedva da je bilo faulovi ko u basketu, mozda i gore, pa bukvalno svaki kontakt je bio faul. Ramosu dao prvi zuti za ne zna se sta. Barsa generalno bezidejna, secina paseva na njihovoj polovini, mada generalno dosta tvrda utakmica. Suarez najopasniji, ali bas nije imao ni srecu. Nejmar nevidljiv, Mesi igrao dosta dalje od gola, ali imao je onaj dobar pokusaj kad je Navas odlicno reagovao sto je i bio prvi zanimljiv potez na utakmici. Zidan je ovompobedom mislim kupio sebi i drugu sezonu.

avatar
Dača
Saturday, 02.04.2016
22:59

Ne navijam za Real ali svaki iole normalan predsednik kluba bi Zidana ostavio na klupi i sledeće sezone ali pošto se predsednik Reala zove Florentino Perez onda je sve moguće.

avatar
Sunday, 03.04.2016
22:25

zato sam i rekao mislim. LS kao uslov je suludo. Ali Perez i ovi oko njega, su ludi i definitivno sve je moguce, pa i da Emeri dodje na klupu koliko cujem.

avatar
Jera62
Saturday, 02.04.2016
22:34

Zvanicno je Barselona mali tim (Nemojte se ljutiti navijaci Barse,ali sami ste rekli da Ronaldo daje golove samo malim timovima)

avatar
S-I-M-K-E_
Saturday, 02.04.2016
22:45

Druze,u fudbalu su najvazniji trofeji,koga briga sto je Ronaldo dao gol kad je Real izgubio titulu.

avatar
Jera62
Sunday, 03.04.2016
18:22

Ali je dobio utakmicu ,za koju ste svi rekli da Real nema ni 2% protiv Barse i ismejavali igru Reala , sve se vraca sve se placa :D

avatar
Galaktikos
Saturday, 02.04.2016
22:34

Simke nemoj sad da ne odes u skolu u ponedeljak,,zavrsi taj osmi razred a Barsa i Real nece ni meni ni tebi dati para za hleba,,eto najavljivao si ti,Esad i jos par likova ovde fijasko Reala 5:0 ,,6:0 i te takve gluposti sto sam celu nedelju citao,,svaka cast pojedinim navijacima Barse i ovde u ovom momentu zeli da im cestitam na titulu prvaka Spanije,,i 99 % kup kralja,,Esade sta tebi da pisem : Ovaj Real stavrno zaj.ban na kontre ,,imao si pravo :DDDD ,,kontra ekipa Esade i to treba izbaciti po tebe u drugu ligu pa nek tamo igraju kontre,,,pozdravio bi na kraju jos Novaka Djokovica i njegove komentare

avatar
Adnan
Saturday, 02.04.2016
22:33

Ramos je olupina,covjek treba da je sretan sto je uopste bio na terenu u drugom poluvremenu,da ga je Junajted doveo ne bi odigrao 5 utakmica,jer Junajted nema protekciju kod sudija kao Real.Barselona ostecena jer je Ramos imao nekoliko startova za zuti kad je vec imao karton,ali i Realu je ponisten cist gol Bejla.Navijao sam za Real jer ja uvijek navijam za slabije i realno se vidi da je Barselona mocnija ekipa,uprkos pobjedi Reala.Steta za Bejla,takva masina mora da bude druga violina Ronaldu.Pepe je odigrao na nivou vrhunskog stopera,potpuno je neutralisao Nejmara.Dobra pobjeda Reala iako nista ne znaci.

avatar
disqus_wRWSjlmo6K
Saturday, 02.04.2016
23:04

Sta ti pricas kralju moj? Koliko ljudi neobjektivno gledaju utakmice da se valja zapitati da li ovakve diskusije uopste imaju smisla? 1. Ramos je dobio prvi zuti karton zbog protesta nakon nesviranog ofsajda od 15 metara; 2.Na osnovu cega se vidi da je barselona "mocnija", na osnovu igre bez sansi, na osnovu pasova na sredini i svojoj polovini; 3. Pepe je direktan krivac kod gola barselone jer je on kod prekida zaduzen za cuvanje Pepea. Kad sve saberes i oduzmes, jel postoji jedno jedino cinjenicno utemeljenje za tvoj komentar. P.S. Morao sam da se registrujem da bih komentarisao ovako neobjektivan(da nekazem nesto teze) komentar. Pozz

avatar
Adnan
Sunday, 03.04.2016
13:27

1. Kad dobijes zuti karton nepravedno,to ne znaci da mozes da radis sta hoces u nastavku utakmice(nesto sto je Ramos radio)n2.Na osnovu cinjenice da bi slucaju iskljucenja Ramosa u prvom ili pocetku drugog poluvremena bilo 3,4 razlike za Barsu do kraja,kao i cinjenica da je prvu utakmicu Barsa dobila sa 4 razlike za ime Boga.A i tabela je tu.n3.Pepe jest odigrao na nivou vrhunskog stopera jer je neutralisao Nejmara,ali moguce je da je on kriv za Piqeov gol,ja nisam vidio.Ali i dalje stoji da je neutralisao Nejmara.

avatar
HHadzimontagic
Saturday, 02.04.2016
22:33

Kristijano rijesio El Clasico, ali Ronaldo najgori igrac Reala je bio veceras. Barsa veceras nije ´zeljela da igra. Jer ima u utorak tesku utakmicu protiv najozbiljnijeg protivnika Atletiko Madrida, Atletiko je najozbiljniji protivnik Barse kako u ligi tako i u LS.

avatar
Javier Mascherano 17
Saturday, 02.04.2016
22:32

Cestitam navijacima Reala.

avatar
Go Hard or Go Home
Saturday, 02.04.2016
22:43

Hvala brate. :)

avatar
Ole Gunar Solšer
Saturday, 02.04.2016
22:32

Real odigrao sjajno, vrlo disciplinovano i zrelo. Zidan odlicno postavio igru i napravio je odlican potez sto je ubacio Kazemeira. Barsa malo bolja u prvom, ali u nastavku bolji Real. Po mom misljenju cist gol nisu priznali Bejlu, Ronaldo zapusio usta kriticarima. Realno tesko ce Real stici Barsu, ali pokazali su da mogu do lige sampiona, i Zizu moze biti veliki trener.

avatar
Danilo Mitrovic
Saturday, 02.04.2016
22:32

Čekam Simketov komentar kako je Barcelona oštećena za penal. Real je potpuno nadigrao Barsu. Ali kako navijači Barse kažu: Ronaldo zabija samo protiv malih klubova! Moram da dodam da je Realu poništen čist gol i da je Ramos neopravdano dobio prvi žuti karton.

avatar
mIadenq
Saturday, 02.04.2016
22:48

Je l' ti imas predstavu sta znaci 'potpuno nadigrati' nekoga? ;) Ili sta je fudbal uopste?

avatar
brat sergio#10
Sunday, 03.04.2016
14:49

Gledao si nadigravanje sinoc. Posebno u drugom dijelu..

avatar
Real-an
Sunday, 03.04.2016
02:39

nece imati obraza to da kaze jer i da je bio prekrsaj ispred linije je bio ne unutra...

avatar
Saturday, 02.04.2016
22:31

Au ovome se nisam nadao!Doći do preokreta sa igračem manje i to na Nou Kampu...svaka čast igračima,iako ovo nema nekakav takmičarski značaj ipak je ovo El Klasiko i mislim da je Zidan sačuvao sebe na klupi ali šta se mota Perezu po glavi nikada nećemo saznati.nPS-Ronaldo sve ti je oprošteno! :D

avatar
Thierry Henry
Saturday, 02.04.2016
23:17

Čestitke ostalnim realnim navijačima i tebi. Zaslužena pobeda. nA ove što pišu imena klubova za koje ne navijaju sa početnim malim slovom, e njih sažaljevam.

avatar
brat sergio#10
Sunday, 03.04.2016
14:50
avatar
El Capitan
Saturday, 02.04.2016
22:31

Nisam očekivao da ću ovo reći, ali je Zidan taktički pojeo Enrikea! Koliko sam srećan ne mogu da opišem!!! Prvo poluvrijeme dosadno, a u drugom emocije se mijenjaju iz napada u napad. Koliko su loše sudije u Španiji, ovo više nije ni smiješno. Čist gol poništen Bejlu, niti je bio ofsajd niti je bio faul, velika greška na štetu Reala. Ronaldo je do gola bio loš, ali srećom ostalo je u njemu još golgeterskog duha. Šteta, velika šteta što je razlika izmedju nas i njih ovolika, ovo je nadam se velika prekretnica za Real. Hvala ti Zinedine što si mi uljepšao veče i nedelju automatski. HALA MADRID!

avatar
S-I-M-K-E_
Saturday, 02.04.2016
22:47

Postoji jedna vrlo bitna stvar,Barselona je pred osvajanjem titule,najveci dio posla su odradili,tako da mi pravi navijaci Barselone i nismo mnogo razocarani...Za nas je najvaznije da se sada Barsa fokusira na Ligu Sampiona i finale Kupa Kralja.

avatar
Chelseaaaaa
Sunday, 03.04.2016
03:04

pravi navijac barcelone bi bio razocaran porazom od reala pa da je i 50 bodova razlike izmedju njih, ali kako ja tako, vjerujem i vecina ovdje te ne smatra pravim navijacem. pozdrav

avatar
El Capitan
Saturday, 02.04.2016
23:12

Drago mi je, ali mislim da bez obzira na stanje na tabeli svaki El Clasico ima posebnu težinu, pa i za VAS PRAVE navijače Barselone bi trebalo to da važi.

avatar
Saturday, 02.04.2016
22:31

Zidan odlično postavio ekipu i namudrijo barsu. Svaka čast

avatar
Madridista
Saturday, 02.04.2016
22:31

Tako je bre, mislio sam da nas deklasiraju, ali se vidjelo koliko znaci zadnji vezni, plus onaj Ramos je naprecijenjeniji stoper na svijetu, a i Pepe je kao panj, bilo bi i bolje da je igro Varan. Mislim da bi x bio mozda najrealniji, ali ovo je odlicno, nemojte da pricate da se barselona zezala, vidjelo se da su dali sve od sebe, ali Real je mnogo bolje odigrao nego u prvom El Klasiku. Mislim da bi bila odbrana bolja veceras da su Naco i Varan mogli igrat, koliko su me samo iznervirali Pepe i pogotovo Ramos. Nejmara su usjeli skroz iskljucit, Messi je bio dosta dobar, ali i njega su na neki nacin u napadu iskljucili pa je djelovao kao plej i stvarao sanse. mi je sto smo ovo pobjedili k oda smo ligu osvojili, dokazali smo da nismo mi toliko losi i da Barselona nije svemoguca i da nije toliko jaka koliko je ostali preuvelicavaju. Svakako dosta dobra utakmicu koju su donekle pokvarile sudije, zaista lose sudjenje. Vjerovatno ce se sad likovi sa ovog sajta pravdat, ali ako su imalo realni priznace poraz, ali to i nije bitno, bitna je pobjeda. HALA MADRID

avatar
El Capitan
Saturday, 02.04.2016
22:47

Šta je Ramos radio meni nije jasno. Gubio se kad god mu pridje igrač, udara koga stigne.. Nekad se zapita da li on uopšte razmišlja, nemoguće da neki igrač ima onoliko crvenih kartona, nije normalno. Nadam se da je ovo prekretnica u sezoni, poslije ovog sumornog fudbala iz vikenda u vikend, konačno se radujem utakmici Reala kao nekada.

avatar
Madridista
Sunday, 03.04.2016
11:31

Ramos je legenda Reala, donio nam je LS, ali treba biti realan njegov fudbalski IQ je veoma nizak, ponasa se kao dijete, ne razmislja o tome sta bi njegov faul mogao donijeti, pravi najgluplje faule od svih stopera, ja sam davno reko da je npm. Pepe koji je dosta los takodje bio bolji stoper od Ramosa, ali je Ramos bolji tj. kompletniji igrac.

avatar
Thierry Henry
Saturday, 02.04.2016
23:23

Svako ko je iole objektivan neće tražiti izgovor. El klasiko je el klasiko i niko ne želi da izgubi. Real je pre svega bio taktički boji i zasluženo je slavio. Da je više realnih ljudi iz redakcije bi imali manje posla. Čestitke, bez Pereza Real bi bio još bolji.

avatar
Don Andres
Saturday, 02.04.2016
22:30

zasluzena pobjeda reala.. znao sam da ce nas cijela ova stvar oko krojfa poremetiti, a uz to i taj 'teret' niza bez poraza, pa mec za 2 dana sa atletikom.. ako je za neku utjehu igraci se nisu vala umorili (: cim sam vidio messija na centralnom veznom znao sam da necemo previse nasrtati na realov gol.. ronaldo ocajan, nije se vidio citav mec, ali se onde dobro snasao.. sudjenje takodje lose, ramos je pola sata ranije morao biti iskljucen, ponisten cist gol bejla, gomila ofsajda, sitnijih gresaka itd. ali milo mi je sto je ovako zavrsilo, da malo zivotne radosti osjeti brat sergio i njemu slicni.. mi idemo dalje.. mes que un club

avatar
Lessi plati porez!
Saturday, 02.04.2016
22:49
avatar
Don Andres
Saturday, 02.04.2016
22:57

alves spakovao ronalda u dzep, nije se 85 minuta vidio.. messi sa pozicije na kojoj je igrao vise nije mogao, napravio par dobrih prilika, imao onaj sjajan sut iz koljena kad je navas vadio kestenje iz vatre.. opet ni blizu svog nivoa, ali svejedno, vise je fudbala odigrao nego ronaldo

avatar
Madridista
Saturday, 02.04.2016
22:52

Nije Barselona zastala, vidio si i sam da su igraci se trudili maksimalno, nemoj da trazis izgovore, mnogo potcjenjujete Real, ne znaci ovo mnogo, ali vi ste se toliko uzdigli kao da ste toliko jaci i bolji od svih. To se uvijek obije od glavu. Ako si pratio Real a siguran sam da jesi, nije ovo prvi put da Real igra ocajno do 60 minute pogotovo prvo poluvreme i onda da krene maksimalno, Barsa se totalno rapsala na kraju, ne zato sto nisu htjeli nego zato sto nisu mogli, umorni jesu posle reprezentativen pauze, ali to da nisu igrali punim gasom je smijesno.

avatar
Tigar
Saturday, 02.04.2016
22:30

Poništen regularan gol Bejlu, a njima su prije 3 godine priznali iz ofsajda. U polufinalu LŠ 2010/11 su uz poništen regularan Higuainov pogodak i poklonjen crveni Pepeu bez kontakta prošli u finale. Slučajnost???

avatar
Lord Boobinho!
Saturday, 02.04.2016
22:41

3-1 regularan rezultat.

avatar
Go Hard or Go Home
Saturday, 02.04.2016
22:44

Njima su na proslom el klasiku priznali drugi gol iz ofsajda u kom je Nejmar bio,sta je tu je.

avatar
Lasana
Saturday, 02.04.2016
22:30

AUUUUUU...al će večeras odeljenje za infuziju imati posla :)

avatar
Lessi plati porez!
Saturday, 02.04.2016
22:49

Hahahah jadan Stefi :(

avatar
Кун
Saturday, 02.04.2016
22:30

Zamalo da ih i pokradu, ne znam sta je svirao ono kod Bejlovog gola...

avatar
Real-an
Sunday, 03.04.2016
02:44

potrudio se sudija maksimalno ,ponistio gol,dao crveni al jbg nije mu uspjelo,zakazala uefa ovog puta ...

avatar
zeks
Saturday, 02.04.2016
22:30

Svaka cast Zidanu,takticki odlicno postavljen mec.MSN znatno ispod svog nivoa.I opet smo jedno vreme imali rezultat ali veoma naivno primljen gol.Ponovo Marselo,svaki El Klasiko covek razbija.Ramos zasluzio crveni dosta ranije,veoma gruba igra.Umesto da iskoristimo igraca vise,primili smo jos naivniji gol,veliki kiks odbrane i Ronaldo ne gresi.Sve u svemu,zasluzeno Real dobio,imajuci u vidu i mozda neopravdano ponisten gol Bejla.Svaka cast Realu,nadam se susretu u LS da se revansiramo za ovaj poraz.Pozdrav.

avatar
Lecter
Saturday, 02.04.2016
22:29

Porazi su sastavni dio fudbala,nije ovo nista strasno,ja mislim da Barsa uzima ligu.Problem je pristup igri kao da su zavrsili posao, mislima vec na sledecu utakmicu u LS.Ako nista drugo nadam se da su naucili nesto iz ovog meca.

avatar
OrlandoBB
Saturday, 02.04.2016
22:29

Ahhh i onaj cist ponisten Bale-ov gol....

avatar
Go Hard or Go Home
Saturday, 02.04.2016
22:29

Hvala svima sto su sumnjali u nas i sto su nas ponizavali,Hala Madrid! Hvala za onih 5 komadda koje smo primili pre utakmice,i nismo imali nikakve sanse u klasiku.Hala Madrid! :)

avatar
devil
Saturday, 02.04.2016
22:28

,,ali ronaldo zabija samo malim klubovima,, :// haha svaka čast za real još onaj poništen čist gol bejla,suđenje poprilično ispod nivoa,drago mi je zbog ronalda da se malo i ovi barsići ohlade

avatar
Real-an
Sunday, 03.04.2016
02:45

pa ronaldo je opet dao gol malom klubu :D

avatar
Go Hard or Go Home
Saturday, 02.04.2016
22:27

Pa kako to? On zabija samo malim ekipama,kako to,zar nas nece Barselona nakantati,voleo bih pozdraviti i komentatora koji je rekao:'Pike je naceo Real' kao da ce Barselona jos 4,5 gola dati,hvala svima sto su sumnjali u nas i hvala svima koji su nas ponizavali,Kazemiro Mesija i Suareza u mali dzep stavio,decko je bog,Ronaldo kao po obicaju,tu je kad treba,prvo poluvreme lose,u drugo Real mnogo dominantiji,mislim da Bejl nije napravio faul i da je bio cist gol,a Real je promasio jos par sansi,moglo je ubedljivije ali moglo je i losije,Hala Madrid!

avatar
Lazo Medvedji
Saturday, 02.04.2016
22:27

Cestitke igracima Reala. Barsa odigrala ziheraski i zasluzeno izgubili. Pritom Bejlu cist gol ponisten. Barsa ovakvim zalaganjem ne treba da izlazi na teren uopste. Plus su podcenili Real kao i ja sto sam. Cestitke Penaldu takodje. Konacno da pogodi i on jadnicak u bitnim utakmicama.

avatar
Lord Boobinho!
Saturday, 02.04.2016
22:27

Bravo Zizu,bravo Roki najbolji igracu sveta King,James,Fiste,Novak,Krojf alijas Stefan Kuzmanovic i Simke na aparatima! :DTrebalo je i 3-1 da bude jer je Bejl postigao cist gol :D

avatar
Dejan Marinkovic
Saturday, 02.04.2016
22:27

I on nekad nesto da resi,Messi najgori danas jer je Suarez za beton ligu ...

avatar
Lord Boobinho!
Saturday, 02.04.2016
22:41

A Messi nikad hahahaha jel igrao on? Prica se da Alves i dalje traga za loptokm hahaha ajde u rupu!

avatar
Dajo
Saturday, 02.04.2016
22:27

Mogu slobodno da kazem veliko iznenadjenje. :-) Svaka cast Zidanu.

avatar
Amar Zornic
Saturday, 02.04.2016
22:27

drago mi zbog ZiZua

avatar
S-I-M-K-E_
Saturday, 02.04.2016
22:26

Cestitke Realu na zasluzenoj pobjedi,takticki su bili bolji.Barsa nije bila konkretna,Real jeste.

avatar
Jera62
Saturday, 02.04.2016
22:38

Ovakve navijace volim, iskrene i cestitaju protivnicima , a ne da ih pljuju :)

avatar
Jera62
Sunday, 03.04.2016
18:20

Dugo sam ja na ovom sajtu :D ;)

avatar
Madridista
Sunday, 03.04.2016
11:32

NE zmam da li si sarkastican ali ako nisi onda si sigurno veoma kratko na ovom sajtu.

avatar
Azrael
Saturday, 02.04.2016
22:26

Zidan doktor, u potpunosti nadmudrio Enrikea! Poslednjih 20-ak minuta Barsa je odigrala neocekivano bezvoljno i bezidejno. Zasluzena pobeda Reala, ionako im je ponisten cist gol Bejla.

avatar
Toni Kroos
Saturday, 02.04.2016
22:26

Malo je falilo da ErnandezX2 resi utakmicu sramotnom odlukom da ponisti gol Bejla..