Kristijano razbesneo Real!

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 26.01.2015.
13:31
Izvor: Sportske.net

To što je zlatan i zvanično najbolji nije opravdanje i izgovor za nerpofesionalno ponašanje, rukovodstvo Real Madrida je ljuto!

Beta/AP Photo/Miguel Morenatti
Beta/AP Photo/Miguel Morenatti

Povezane vesti

Ražestio je Kristijano Ronaldo svoje poslodavce.

Trostruki dobitnik Zlatne lopte i zvanično najbolji fudbaler sveta za prošlu godinu dozvolio je da ga savlada bes, iskazao je svoju mračnu stranu na meču sa Kordobom, kada je u nekoliko navrata fizički nasrtao na svoje rivale.

Na kraju je isključen, a uspeo je i da naljuti rukovodstvo svog kluba.

Naime, iz Španije stižu izveštajima u kojima se kazuje da uprava madridskog kluba razume pritisak kojim je izložen Kristijano Ronaldo, te da svaki fudbaler ima granicu i da je svakom dozvoljeno da se 'izduva' s vremena na vreme, ali ponašanje koje je prikazao Ronaldo na pomenutom meču je izazvalo bes u rukovodećim krugovima.

Kao da nije bilo dovoljno što je udarao rivale, Ronaldo je prilikom izlaska sa terena 'očistio' bedž Svetskog prvenstva za klubove, što je označeno kao neprofesionalno i nepotrebno.


„Taj detalj je prelio čašu. U klubu dobro znaju da Ronaldo prolazi kroz težak period u privatnom životu, ali to ne opravdava njegovo ponašanje. To je ono što misle članovi Uprave. To je i Karlo Anćeloti preneo samom Ronaldu na narednom treningu. Trener Reala želi da omogući Ronaldu da razmisli o svemu, kao i o posledicama svojih dela, te da se osvrne i na činjenicu da je njegov klub na pomenutom meču nakon isključenja teško stigao do pobede, i to iz penala.“, navodi se u španskim medijima.

Da li je Irina i raskid sa njegovom devojkom glavni razlog, tek prenošenje nervoze na teren je nedopustivo.

Ronaldo je veliki marketinši biser madridskog kluba, koji svoje kampanje bazira upravo na Portugalcu. Ionako označen donekle u negativnom svetlu, Ronaldo bi samo dodatno pogoršao svoj imidž ukoliko bi se nastavili izlivi nervoze u javnosti.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Hindoid
Monday, 26.01.2015
14:42

Nedopustivo ponašanje na terenu. Ali, svako pravi greške i nadam se da će se opametiti i da ga nećemo gledati u ovakvom izdanju više.