Krasin novi početak u Feneru!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 08.07.2015.
15:28
Izvor: Sportske.net

Momak koji je prethodnu sezonu proveo trenirajući sa omladinskom ekipom Fenerbahčea mogao bi da rehabilituje svoju karijeru pošto je dolaskom novog trenera vraćen u prvi tim.

fenerbahce.org
fenerbahce.org

Povezane vesti

Srpski internacionalac Miloš Krasić odavno je viđen na izlaznim vratima Fenerbahčea pošto je osim dobrog početka u turskom timu sve ostalo bilo za zaborav.

Prethodni trener ga nije želeo u timu, Srbin se inatio i odbijao da pristane na kompromise, pa je na kraju završio u omladinskoj ekipi sa kojom je trenirao sve do povrede.

Nakon što se vratio sa odmora očekivao je razgovore sa čelnicima kluba kako bi se našlo rešenje za njegov status ali ga je dočekala lepa vest.

"Po dolasku u Istanbul posle odmora, očekivao sam razgovor sa rukovodstvom kluba oko nastavka ili ne nastavka saradnje, a oni su me iznenadili time što su mi saopštili da se priključim prvom timu i počnem pripreme, jer je tako zahtevao novi trener Pereira" rekao je Krasić a prenosi "Sport".

Promena trenera očigledno je otvorila Milošu Krasiću vrata prvog tima a kako sam tvrdi, za sada sve ide odlično i nada se da će tako i ostati.

"Treninzi su super, jer se sve radi sa loptom. Povreda je odavno prošlost, tako da radim punom parom. Čak sam na kontrolnoj utakmici odigrao poluvreme, a pobedili smo 2:1" veselo konstatuje Krasa.

Razmatrajući opcije koje su trenutno na stolu Miloš Krasić bira onu najlogičniju, ostanak u klubu u kojem ima dobru zaradu uz mogućnost da ponovo igra fudbal na najvišem nivou.

"Moja želja je da ostanem, da budem deo Fenerbahčea! A da li ću ostati, ne znam. Prelazni rok je tek počeo, videćemo... Sve je na klubu" zaključio je Krasić.

Fenerbahče je u letnjem prelaznom roku angažovao zvučno pojačanje iz Mančester Junajteda a Portugalac Nani sigurno će biti konkurencija srpskom internacionalcu koji će izgleda ipak dobiti šansu da rehabilituje svoju karijeru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke