"Kraljevska" promocija dresa "Kraljevskog kluba"!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 14.07.2016.
15:03
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Evrope upriličio je u četvrtak zvaničnu promociju dresova i opreme za novu sezonu koju je i ovoga puta izradio tehnički partner "Kraljevskog kluba" kompanija "adidas".

realmadrid.com
realmadrid.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Real Madrid u četvrtak je predstavio dresove za novu sezonu 2016/2017 u kojoj će Kristijano Ronaldo, Geret Belj i kompanija jurišati na 12. titulu prvaka Evrope i 33. titulu u Španiji.

Tehnički partner Real Madrida izradio je nove dresove za mečeve koje "Kraljevski klub" igra na domaćem terenu kao omaž onima koji su korišćeni pre više od stoleća 1902. godine.

Garnituru dresova za mečeve na "Santijago Bernabeu" odlikuje nešto zatvorenija nijansa bele boje, ali i klasična kragna, dok u predelu koji pokriva bočni deo tela prostire zaštitni znak "adidasa" u plavoj boji.

Real Madrid dres

Rezervna garnitura dresova izrađena je u znak počasti ekipi koja je dominirala u Španiji osamdesetih godina prošlog veka. Druga garnitura dresova je izrađena u ljubičastoj boji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Madridista
Thursday, 14.07.2016
15:30

Odlicni, samo bih vise volio da je na domacim umjesto plave ljubicasta boja na linijama sa strane i znaka adadasa i da su slova ljubicasta (Fly Emirates). AZa gostujuce nemam primjedbi mnogo bolje nego roze gluposti

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Thursday, 14.07.2016
18:59

Čuj ljubičasta!? Pa Real je uvek bio belo-crn ili belo-plav, čuj ljubičast! Opasno ste skrenuli putem boje duge haha

avatar
Madridista
Saturday, 16.07.2016
15:48

Ajde klinac napusti sajt molim te, vidio sam sta pises da je pola igraca Junajteda bolje od Hamesa i da za njega nema nikako mjesta, dokaz tvog fudbalskog znanja. Ljubicasta boja je jedan od simbola Reala

avatar
realmadridCG4
Thursday, 14.07.2016
22:29