'Kraljevi' su baš u dobroj formi...

Autor: Miloš Marković
četvrtak 16.07.2015.
08:17
Izvor: Sportske.net

Zavidna želja i htenje na prvom treningu Reala, lepo je videti ovako raspoloženu ekipu na jednom mestu.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Ekspedicija Real Madrida se nalazi u Australiji gde se priprema za novu sezonu.

Juče je odigran i prvi trening, a želja i htenje su vidljivi od starta.

Pogledajte jedan opuštajući trening u kome su fudbaleri Reala prikazali brzu igru, sjajne razmene pasova i neke kreativne poteze.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefan voli Real!
Thursday, 16.07.2015
16:38

Nadam se da cemo ove sezone imati manje pehova sa povredama,kompletan Real moze do tripl krune.

avatar
ppera 1
Thursday, 16.07.2015
13:23

Na treningu nema zvanične statistike. Ako bi je uveli, da vidim ko bi smeo da šutira na gol... :-)

avatar
Zver Memphis
Thursday, 16.07.2015
10:52

Lako je to izvoditi na treningu,neka to izvode u praksi.

avatar
Stefan voli Real!
Thursday, 16.07.2015
16:35

Real je bio 3 sezone zaredom najefikasnija ekipa Evrope u cemu je problem?

avatar
BrutalnoIskren#7
Thursday, 16.07.2015
10:03

Ovo je ekipa koja kada je kompletna rame uz rame Barseloni sto su i pokazali prosle godine, ali povrede veoma bitnih igraca u odlucujucem dijelu sezone su ucinile svoje. Ako Real dovede igraca na sredini koji je sposoban da odmijeni Modrica ili Krosa kako treba i jos jednog kvalitetnog stopera to ce biti tim koji ce opet da melje sve pred sobom.

avatar
Boixos_Nois
Thursday, 16.07.2015
11:41

Ma kakve povrede xD Pa u Barsi Suarez nije mogao igrati na početku sezone 2-3 mjeseca, pa se Iniesta povrijedio protiv Reala pa poslije nije igrao mjesec i po, pa bez Vermalena bili čitavu sezonu, pa se Buskets povrijedio pa nije igrao mjeseca dana (propustio utakmicu protiv Reala) itd (da ne spominjem sad one manje povrede od po 1-2 utakmice poput opet Inieste, Albe, Metjua, Nejmara). Real je imao barem dobre zamjene za Ramosa (Varane) i za Jamesa (Isko) dok su u Barsi morali igrati Rafinja, Munir el Hadadi, Sandro...

avatar
Stefan voli Real!
Thursday, 16.07.2015
16:36

Hahaha bilo je 3-1 kada je Real bio kompletan :D

avatar
Los Vikingos
Thursday, 16.07.2015
14:35

22 pobede za redom, oborili Evropski rekord, bili prvi u ligi, prvi na tabeli LS u grupi, uzeli 2 trofeja, a onda sledi povreda Modrica 3 meseca, zatim James 2 meseca, Ramos mesec, pa sitnije povrede Marsela, Ramosa, Bejla, Pepea, pa opet Modric.... nPovrede su nas kostale titule definitivno!

avatar
real4ever
Thursday, 16.07.2015
14:19

Nije ravna Barseloni nego mnogo, mnogo bolja. Pokazao je to prvi El Klasiko. Real ih je rasuo. 3:1 moglo je da bude i više. Povrede, nikad ih Real nije imao više i nikada u tako nezgodno vrijeme. Jedan se taman oporavi drugi je u bolnici. Oko 30 povreda je zabilježeno prošle godine, nadam se nikad više.

avatar
Boixos_Nois
Thursday, 16.07.2015
14:15

Koliko ja znam Vermalen je doveden da igra a ne da sjedi na klupi :D Real je imao 22 pobjede zaredom s tim da su od težih igrali samo protiv Barse. Drugu težu utakmicu koju su morali odigrati Real je izgubio (protiv Valensije). Dok je Barsa nakon poraza od Sociedada imala 26 pobjeda u 28 utakmica. S tim da je Barsa pobjeđivala Bajern, PSG 2x, City 2x, Viljareal 3 puta, Valensiju, Atletiko 3 puta, Real odnosno sve teže klubove dok Real protiv težih nije ni igrao kada su imali 22 pobjede zaredom (osim Barse koju su dobili golom iz penala, golom nakon kornera i nakon kontre i pogrešnog dodavanja Inieste, a Real vjerovatno ni tada ne bi pobjedio da Kasiljas nije odbranio onu 100% šansu Mesiju za 2-0). A Real je u drugoj utakmici protiv Barse je bio kompletan samo James im nije igrao dok u Barsi nije igrao Buskets.

avatar
Brat Sergio (La Decima)
Thursday, 16.07.2015
13:35

Kakve povrede? U jednom trenutku smo bili bez Ramosa, Modrica, Hamesa, Hesea, Bejla. Sve su to igraci izuzev Hesea, jako bitni za igru Reala. Kao sto je hendikep za barcu ozljeda Inieste recimo, tako je i za Real ozljeda Modrica ili Hamesa. Niko me ne moze uvjeriti da ne bi odbranili titulu da smo bili kompletni. Dobro se je vidjelo u prvom El Clasicu kakva smo ekipa kad smo protiv vas igrali.

avatar
Real-an
Thursday, 16.07.2015
12:14

Vermalen ,a on je kljucan igrac ya barsu ynaci aha dobro , inace koliko je real imao pobjeda za redom ,koga je sve pobjedio ukljucujuci tvoju barsu , da su imali dobre zamjene ili da se kljucni nisu lomili vidjeli bi ,barsa je jedva dobila real na svoj stadion u punoj su formi bili a real desetkovan ,toliko....

avatar
BrutalnoIskren#7
Thursday, 16.07.2015
12:12

Promasio si poentu, posle povrede Modrica Real vise nije imao ograca koji je mogao da ga zamijeni kvalitetno. Cak ni igraca koji bi mogao Krosu da stiti ledja pa da ovaj radi ono sto najbolje umije. Iz prva je Isco odigra maestralno i izostanak Modrica se nije osjetio ali kada je Isco prekomandovan ofanzivnije posle povrede Hamesa stvari su se raspale. U finis sezone usli su sa tek oporavljenim igracima koji su cak i prije vremena baceni u vatru. Barsa je imala nekoliko povreda ali je to pretezno bilo pocetkom i sredinom sezone dok je Real u finis usao sa rovitim igracima. Ali sa kvalitetnim zamjenama, prije svega na sredini terena tako nesto ne bi smjelo da se dogodi.