Kraj u Napoliju, koju klupu cilja Benitez?

Autor: Boris Jovanović
petak 16.01.2015.
12:09
Izvor: Sportske.net

Sada je već jasno da će Napoli narednog leta tražiti novog trenera. Šta je plan Rafe Beniteza?

Beta/AP Photo/Salvatore Laporta
Beta/AP Photo/Salvatore Laporta

Povezane vesti

Rafael Benitez je posle razgovora sa direktorom Bigonom odbio ponudu Napolija da ostane na klupi i posle leta. Nakon dve godine, Španac će napustiti Italiju, veruje se da je razočaran nemogućnošću da se bori za titulu.

Jednostavno, prošlog leta Napoli nije dodatno uložio u tim pa će nekadašnji menadžer Liverpula sa Kupom Italije i Superkupom napustiti Apenine. Doduše, ima šansu i ove godine u kupu, ali od sna zvanog titula nema ništa.

Benitez će se vratiti u Englesku gde ima kuću, ali cilja povratak u Premijer ligu.

Kako pišu engleski mediji, ima neku vrstu obećanja da bi mogao da preuzme Mančester Siti, ako Pelegrini ne napravi ništa u Ligi šampiona. Vlasnici "Građana" smatraju da je pravi čovek za Evropu i mogao bi da dobije prednost u odnosu na ostale kandidate.

Priča se da bi radije prihvatio Siti, nego nekadašnji klub Liverpul, jer je problem što ne vidi mogućnost da na Mersisajdu oformi dovoljno dobar tim da se bori za titulu u PL.

Benitez je do skora bio najplaćeniji trener u Seriji A, zarađivao je oko 3.5 miliona evra godišnje, sada je drugi, jer Manćini dobija više od Intera.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Surovi
Friday, 16.01.2015
13:15

Evo ja sam slobodan, a nisam ni skup, da mi vidite save u FM odusevili biste se :)