Kovač: "Bili smo ravnopravni s Argentinom"

Autor: Beta Beta
četvrtak 13.11.2014.
10:42
Izvor: Beta

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Niko Kovač rekao je da je njegova ekipa bila ravnopravna s Argentinom u prijateljskom meču i dodao da ni sam nije očekivao da će "to tako lepo izgledati".

Beta/AP Photo/Themba Hadebe
Beta/AP Photo/Themba Hadebe

Povezane vesti

"Uspelo nam je da igramo ravnopravno s Argentinom. Ni ja nisam očekivao da će to tako lepo izgledati", rekao je Kovač nakon poraza Hrvatske od Argentine sa 1:2.

Fudbaleri Hrvatske izgubili su sinoć u prijateljskom meču u Londonu od Argentine sa 2:1. Hrvatska je povela golom Anasa Šarbinija u 11. minutu, ali je Argentina u drugom poluvremenu preokrenula rezultat golovima Kristijana Ansaldija i Lionela Mesija.

"Čestitam momcima, jer su uradili sve što smo planirali. Pokazali su kako se igra za Hrvatsku. Nakon ove utakmice je jasno da ne moramo da se plašimo za budućnost našeg fudbala. Priželjkivali smo onakav početak, dali smo gol i šteta što nismo uspeli još jedan u prvom poluvremenu",
kazao je Kovač, prenosi Hina.

Kovač je nakon meča priznao kako je motivisao reprezentaciju uoči duela s Argentincima.

"Rekao sam se da svi znaju da su Argentinci veliki favoriti, ali da možemo da se ravnopravno nosimo s njima samo ako igramo kao tim. Nakon ovakve predstave imam slatke muke ko će igrati protiv Italije u Milanu", naveo je Kovač.

Fudbaleri Hrvatske u nedelju gostuju Italiji u četvrtom kolu Grupe H kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Posle tri odigrana kola, Hrvatska i Italija imaju po devet bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
murjak
Thursday, 13.11.2014
14:10

Hrvatska repka je igrala sa juniorima,modric,mandzukic,rakitic,olic i ostali uopce nisu bili u Londonu,svaka cast deckima,pokazali su da zasluzuju biti u repki..