Kostić junak Štutgarta, pobede Dortmunda i Leverkuzena!

Autor: Milovan Longinov
subota 13.02.2016.
17:23
Izvor: Sportske.net

Pobede Borusije Dortmund, Bajer Leverkuzena, ali i Štutgarta u čijoj pobedi nad Hertom je strelaci bio i naš Filip Kostić.

vfb.de
vfb.de

Povezane vesti

Srpski reprezentativac Filip Kostić postigao je svoj treći gol ove sezone u Bundesligi u pobedi nad Hertom rezultatom 2:0. 

Mrežu Herte načeo je Die u 51. minutu, da bi šest minuta pre kraja Kostić pogodio za konačnih 2:0.



Volfsburg je na svom terenu savladao ekipu Ingolštata rezultatom 2:0, a strelci su bili Dreksler u 29. i Knoče u 39. minutu. Trener Volfsburga odlučio je da na ovoj utakmici odmori nekoliko standradnih prvotimaca pred važan duel u Ligi šampiona sa Gentom, pa su na klupi ostali Dante, Rodrigez i Širle.

Dortmund je bio danas bez najboljeg strelca Pjera Emerika Obamejanga, ali je njegovu ulogu golgetera preuzeo Henrih Mihtarijan. Reprezentativac Jermenije postigao je lep pogodak sa preko 20 metara u 57. minutu. Njegov gol pogledajte OVDE.

U taboru ''milionera'' svih 90 minuta odigrao je srpski fudbaler Neven Subotić.

Dortmund je nastavio trku za Bajernom i sada ima pet bodova manje od Bavaraca, koji sutra igraju lokalni derbi protiv Augzburga u gostima.

Bajer Leverkuzen je u gostima bio bolji od Darmštada i to nakon preokreta. Domaći su poveli golom Vagnera u 28. minutu, ali su gosti preokrenuli u drugom poluvremenu autogolom Sulua i pogotkom Brandta u 77. minutu.
Leverkuzen je iskoristio kiks Herte i sada zauzeo treće mesto na tabeli koje vodi u Ligu šampiona.

Verder iz Bremena je odigrao nerešeno na svom stadionu sa Hofenhajmom, iako su gosti poslednjih 15 minuta igrali sa igračem manje pošto je Kramarić isključen zbog dva žuta kartona.

Upravo je Kramarić doneo prednost gostima u 10. minutu, da bi već u 13. Đilabođi izjednačio na 1:1.

Srpski fudbaler Miloš Veljković nije bio ni na klupi.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Saturday, 13.02.2016
19:07

Добили смо фантастичног играча у виду Костића. Биће ослонац репрезентације, само да се промени ова владајућа гарнитура која је срозала и уништила углед како клубског тако и српског репрезентативног фудбала. Да иоле имају образа, поднели би оставке још пре две године када нисмо отишли на СП. Али не, дража им је фотеља. Но, да се вратим на тему. Костић је фантастичан играч. Изабрао је прави пут, најбољи могући по њега. Прво је играо у Радничком где је и показао колики је таленат, онда је отишао у Гронинген и тамо био сјајан и у Штутгарту је још више напредовао и сад је барем два пута бољи играч. Колико је само пута извадио Штутгарт кад су се ови грчевито борили за сваки могући бод не би ли остали у бундеслиги? Прерастао је он и Штутгарт. На лето у неки већи клуб. Клопе, реагуј буразеру :)

avatar
Gorčilo
Saturday, 13.02.2016
21:04

Ogroman je potencijal tu nema priče. Mislim da bi Liverpul bio prevelik zalogaj za njega. Trebalo bi da pređe u neku ekipu tipa Benfika, Leverkuzen, Viljareal, a onda ako bi još napredovao, siguran sam da bi usledio transfer u neki klub vrhunskog renomea.

avatar
Hm
Saturday, 13.02.2016
22:58

Nazalost sve to nema veze sa reprezentacijom, ako sam nesto naucio zadnjih 30 godina pracenja fudbala sirom evrope (mislim na nase igrace) onda je to da nikakve veze nema kakve jake igrace imamo i koliko doboro igraju za svoj klub, za reprezentaciju svi igraju durgacije tjst. slabije, ni igraci poput Stojkovica, Jugovica, Savicevica, Mijatovica, Mihajlovica, Stankovica,... nisu nista uradili tako ni ovi nisu niti ce, kao da je neko prokletsvo igrati za reprezentaciju?!

avatar
Maldini
Saturday, 13.02.2016
18:40

Bravo Filipe, daj Bože dogodine da igraš u klubu koji će igrati Ligu šampiona, dosta si izbavljao Štutgart!!!

avatar
Mario Götze - Return
Saturday, 13.02.2016
18:35

Svaka cast Borusiji, rutinski su dobili Hanover, veoma lep gol Mihitarjana, Rojs isto jednom opasno pripretio iz slobodnjaka, pogodio je precku...

avatar
Saturday, 13.02.2016
22:19

Sta cemo mi da radimo sa nasom odbranom??? Batstuber se ponovo povredio, bice van terena tri meseca.

avatar
Mario Götze - Return
Sunday, 14.02.2016
00:37

Ej brate vratio se Benatija, tako da opusteno, trenira sa timom i ja msm da ce biti spreman za Juve, tu je i Tasci, a i Kimih se lepo pokazao protiv Bajera, neutralisao je Cicarita... Mi cemo napasti sigurno, tako da nam je napad bitniji, a on nam je kompletan, odbrana samo mora da bude brza da moze da zaustavi kontre preko Morate i Dibale, a ja mislim da Medi i Tasci ili Kimih mogu! Jaci je Bajern od povreda, verujem u Bajern, samo da se jos neko ne povredi... Mia San Mia

avatar
Al(a)din
Saturday, 13.02.2016
18:26

Svaka cast Stuttgartu odlicno su igrali