Koštali su nas Mundijala a danas gube od Libana!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 17.11.2015.
18:01
Izvor: Sportske.net

Tri godine nakon što su savladali reprezentaciju Srbije i tako joj, ispostavilo se, naneli presudan poraz u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazlu, najbolji fudbaleri Makedonije izgubili su od Libana na domaćem terenu.

BETA/AP Photo/Boris Grdanoski
BETA/AP Photo/Boris Grdanoski

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Makedonije već neko vreme se nalazi na stranputici sa koje nisu uspeli da je izvuku ni Boško Đurovski, ni Ljubinko Drulović.

Naše južne komšije kvalifikacije za EURO 2016. završile su na poslednjem mestu u grupi "C" iza Belorusije i Luksemburga, a danas je doživeljena nova bruka.

Bez obzira na to što se radilo o prijateljskoj utakmici, Makedonci nisu sebi smeli da dozvole poraz od selekcije Libana koja je na stadionu "Filip II" u Skoplju slavila rezultatom 1:0.

Jedini pogodak na meču postigao je Joan Omari u 47. minutu, a slaba uteha za Makedonce biće činjenica da su tokom čitavog susreta dominirali i bili bolji rival.

Podsećamo da je upravo reprezentacija Makedonije pre tri godine nanela presudan udarac našem nacionalnom timu u kvalifikacijama za Mundijal u Brazilu, iako se radilo o početku kvalifikacija.

Podsećamo da su Makedonci svrstani u izuzetno tešku kvalifikacionu grupu za Mundijal u Rusiji, pa ne treba očekivati veći uspeh u konkurenciji Španije, Italije, Albanije, Izraela i Lihtenštajna.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Juventino SS
Tuesday, 17.11.2015
19:11

Stavim 2 na Liban, kad vidim utakmica još u 13:00 se igrala. Šteta.

avatar
Dropkick Murphys
Tuesday, 17.11.2015
20:06

Ajd sto lazes sebe,ali sto lazes nas?