Košta se požalio Ramosu: "Serhio, ne puštaju me"

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 31.07.2016.
20:17
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Čelsija nije nastupio na sinoćnjem meču sa Real Madridom, pa se sve više spekuliše da bi mogao da ode iz kluba.

BETA/AP Photo/Matt Dunham
BETA/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Prvi u redu za njegov potpis je njegov bivši klub Altetiko Madrid, a i sam Košta je izjavio kako bi voleo ponovo da zaigra na "Kalderonu".

I trener Čelsija se izjasnio po pitanju sudbine Brazilca sa španskim pasošem, a nešto više o tome pročitajte OVDE.

Sada su mediji u Španiji, uspeli da usnime i razgovor koji je pred sinoćnji susret Košta obavio sa Serhijom Ramosom.

Iako su se njih dvojica neretko laktali u duelima madridskih rivala Reala i Atletika, sada su u prijateljskom maniru razmenili par reči.

Ramos je navodno upitao napadača Čelsija zašto se ne vrati u Altetiko, na šta mu je ovaj odgovorio da ga u klubu ne puštaju da ide!

"Zašto ne ideš", upitao je Ramos Koštu.

"Oni mi ne daju", odgovorio je napadač.

Na priloženom snimku možete videti kako se Dijego Košta na pitanje novinara da li će preći u Atletiko samo nasmejao, a odmah potom je i prstom dao negativan odgovor.



Izgleda da Čelsi ne pušta svog napadača, makar dok mu ne pronađe adekvatnu zamenu.

Već su po svemu sudeći "Plavci" počeli da rade na tome, a nešto više o tome pročitajte OVDE, kao i u linku sa vrha teksta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina
Monday, 01.08.2016
07:26

A i da ga ne pustamo, sta tu ima da se neko mesa. Ima aktivan ugovor i neka sedi tu i igra. Boljeg napadaca od njega necemo naci, a i moze malo da pokaze lojalnosti posle sjajne sezone koju je imao, a da mu niko nije nista spektakularno zamerio, dok su svi ostali bili dobrano napljuvani.

avatar
brekbaCh
Sunday, 31.07.2016
22:26

Lepo se vidi na klipu, da komentarisu dolazak Gameira.. sto je i logicno, sta ce im pored Gameira i Toresa, jos i Kosta ? Pa nije Simeone lud, a takodje nije ni Konte, da se oslobodi Koste, a nema zamene. Mislim da ce i Dijego da shvati da nema kuda da ide i da ce dati sve od sebe ove godine u dresu Celsija, a i ocekujem brdo golova od njega.

avatar
The KING(guapo)
Sunday, 31.07.2016
22:19

Kazu da on ne zna rec Engleskog,pritom ne moze nikako da se navikne na zivot u Engleskoj,meni je ovo sve realno,evidentno da mu je obecano cim Celzi nadje zamenu da ce biti prodat.

avatar
Milos(CZV-CFC)
Sunday, 31.07.2016
21:46

Hahaha sta sve nece izmisliti. Ne ide on nigde

avatar
Sunday, 31.07.2016
21:01

Nema od ovog nista ostaje Dijego i daje 20+ golova. Zivi bili pa videli

avatar
King Didier Drogba
Sunday, 31.07.2016
23:11

Sveznalce, Celsi zeli R. Rodrigueza. Pogodio si skoro sve!

avatar
A.Shevchenko 7
Sunday, 31.07.2016
20:40

Najgori moguci scenario, zamenu istog kvaliteta necemo naci, preplatice se neka zamena, a odbrana je i dalje u fazi raspada i tu je utihnulo sve po pitanju novih stopera. Kontea ceka krvav posao, uprava nije normalna...

avatar
brekbaCh
Sunday, 31.07.2016
22:27

Nazalost u pravu si.. kroz odbranu promaja duva, bek i stoper obavezni, od standardnih iz odbrane samo ostaju da igraju u prvoj Zuma i Dejv.