Kopernikanski obrt - Podrška Van Galu!

Autor: Beta Beta
sreda 11.03.2015.
16:15
Izvor: Beta

Uprava fudbalskog kluba Mančester Junajted obezbediće treneru Luju van Galu neverovatnih 150 miliona funti za transfere, čak iako ekipa ne obezbedi plasman u Ligu šampiona sledeće sezone, piše britanska štampa.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Iako je bilo pregršt spekulacija da će Holanđanin dobiti otkaz u narednih mesec dana, da će doživeti sudbinu Dejvida Mojesa zbog sezone bez trofeja, potez uprave je demantovao te tvrdnje.

Rukovodstvo Mančester Junajteda veruje u Van Galov rad i pruža mu podršku, uprkos tome što je ekipa u ponedeljak na "Old Trafordu" u četvrtfinalu ispala iz FA kupa porazom od Arsenala od 1:2 i tako drugu sezonu uzastopno ostala bez ijednog trofeja.

Junajted se bori za mesto u Ligi šampiona sledeće sezone. Prve tri ekipe iz Premijer lige će direktno ići u grupnu fazu, a četvrti tim će igrati u kvalifikacijama.

Ekipa Luja van Gala je trenutno četvrta na tabeli sa 53 boda, prvoplasirani Čelsi ima 63 boda, gradski rival i aktuelni šampion Engelske Mančester Siti 58, a trećeplasirani Arsenal 54 boda.

Mediji spekulišu da će Van Gal tokom letnjeg prelaznog roka dovesti nekolicinu igrača i da je naročito zainteresovan za desnog beka Sautemptona Natanijela Klajna, defanzivca Borusije iz Dortmunda Matsa Humelsa, vezistu Rome Kevina Strotmana i napadača Vest Bromviča Saida Berahina.

"Teatar snova" bi na leto mogli da napuste Robin van Persi, Huan Mata i Rafael Da Silva, kao i Radamel Falkao, kome će isteći pozajmica.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Arsenal Gunners(sta nam uradiste sportske:D)
Wednesday, 11.03.2015
17:34

Klajn i Humels su fantasticni igraci,uz to Klajn moze jos mnogo da napreduje,ali mislim da ce napraviti gresku LVG ako dovede Strotmana.Da se razumijemo,Strotman je fenomenalan igrac,ali zar mu se nije karijera dovodila u pitanje?Kako ce igrati posle povrede,veliko je pitanje,bolje da ne rizikuje kao sa Falkaom.Sto se tice Berahina,ako i RVP i Falkao odu,mislim da treba neko bolji da dodje.Mozda Kavani..Ne znam zasto LVG ne forsira vise Falkaa,ne moze ni da se dokaze kada malo igra.Da je bolji od RVP-a,bolji je.Moze mnogo da uradi u paru sa Runijem,nista ne kosta Junajted da proba tako,bar dok RVP nije tu.nOvo su za sada sve spekulacije,mozda niko ne dodje od ovih igraca.nNe volim da komentarisem vijesti drugih klubova,ali mislim da sam bio realan i da nisam napisao nista lose za Junajted.

avatar
Nikola M.
Wednesday, 11.03.2015
19:26

Opušteno, skroz ok komentar, nema šta da ti neko zameri. Koliko sam primetio, sasvim si korektan, realan i može prijatno da se polemiše sa tobom. Nisi od onih koji provociraju i pišu gluposti.

avatar
Rolo_MC
Wednesday, 11.03.2015
22:41

Falkao ne moze da se dokaze ni u drugom timu Junajteda sa klnicima a kamo li da igra za prvi...