Konte razmišlja o ostavci?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 09.12.2014.
19:20
Izvor: Sportske.net

Pojedini italijanski mediji prenose pomalo senzacionalnu informaciju koja se tiče dalje sudbine selektora "Azura" Antonija Kontea.

Beta/AP Photo/Riccardo De Luca
Beta/AP Photo/Riccardo De Luca

Povezane vesti

Samo četiri meseca nakon što je postavljen na selektorsko mesto u reprezentaciji Italije Antonio Konte mogao bi da podnese ostavku, prenose mediji sa Apeninskog poluostrva.

Kako javlja list "Libero", selektor "Azura" totalno je razočaran odnosom saveza klubova iz Serije A prema reprezentaciji i to je razlog zbog kojeg bi mogao da napusti kormilo italijanske "A" selekcije.

Fudbalska federacija Italije prekršila je obećanja data Konteu a bivši trener Juventusa najverovatnije neće moći da računa na okupljanje reprezentacije u martu na način na koji je on to želeo.

Selektor "Azura" nameravao je da pre nastavka kvalifikacija okupi najjači sastav za prijateljski meč koji će biti odigran u martu ali klubovi oklevaju što govori da nisu spremni da srađuju.

Antonio Konte sastaće se sa trenerima klubova iz Serije A 16. decembra nakon čega će biti jasnije da li će mu želja biti ostvarena ili bi zaista mogao da podnese ostavku.

Reprezentacija Italije nalazi se na drugoj poziciji u kvalifikacionoj grupi "H" sa 10 osvojenih bodova na četiri odigrane utakmice. Ispred "Azura" nalaze se Hrvati koji imaju bolju gol razliku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 09.12.2014
20:35

Moje je misljenje da mu je neko ponudio posao,npr. Psg,posto se Blanu klima stolica.Voleo bih ga u Milanu,da postroji one manekene.