Konte potvrdio, kapiten ne ide nigde!

Autor: Beta Beta
petak 13.01.2017.
19:13
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čelsija Antonio Konte rekao je danas da nema nameru da pusti Džona Terija da ode, uprkos spekulacijama da bi kapiten mogao da ode na pozajmicu u zimskom prelaznom roku.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Teri nema sigurno mesto u prvom timu pored Davida Luiza, Garija Kejhila i Sesara Aspilikuete. On je ove sezone igrao samo pet prvenstvenih utakmica, a bio je prvotimac u utakmici protiv Piterboroa prošlog vikenda u FA kupu, kada je isključen.

Britanski mediji spekulisali su da bi 36-godišnji Teri mogao da ode na pozajmicu u Bornmut, što je trener te ekipe Edi Hau negirao.

Konte ne namerava da pusti Terija da ode sa Stamford Bridža.

"Džon je važan igrač u našem timu, za ekipu, za mene. Njegov rad na terenu, u svlačionici i van nje je fantastičan. To pokazuje da je odličan igrač ali i veliki čovek i za mene je sjajno što imam takvu osobu da mi pomogne u prvoj sezoni u klubu. Zbog toga Džon ostaje kod nas, on je naš igrač, on je u mojoj ekipi", rekao je Konte, preneli su britanski mediji.

"Kada vidim situaciju koju želim i kada vidim da zaslužuje da igra, on će igrati. On je zaista važan igrač za mene", dodao je italijanski trener.

Posle 20 kola u Premijer ligi Čelsi je prvi na tabeli sa 49 bodova. Londonski klub će u subotu igrati na gostovanju protiv šampiona Engleske Lestera, koji zauzima 15. mesto na tabeli sa 21 bodom.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan tip
Friday, 13.01.2017
23:54

Teri na pozajmicu? Hahahahahaha.

avatar
Carina
Friday, 13.01.2017
21:15

Cirkus u najavi! Kosta paradira i razmislja o odlasku u Kinu i nije otputovao sa ekipom u Lester. Tako javljaju i dejli mejl i skaj.

avatar
Can Demir
Friday, 13.01.2017
20:52

Ne vezano za ovu temu,Zamolio bi Administraciju da napisu tekst o Africkom Kupu Nacija posto pocinje sutra u Gabonu.Prenosi su na AreniSport.

avatar
Can Demir
Friday, 13.01.2017
20:51

Teri je nasa najveca legenda i plavac do smrti.Naravno da ostaje s nama da se ako Bog da oprosti s titulom kao i Drogba.Bravo za Kontea!

avatar
Nikki92CFC
Friday, 13.01.2017
20:35

Treba da ostane da podigne pehar i lepo ode u penziju. Sta mu vredi jos 10,15 utakmica u Bormauntu? Nece da igra svakako ali bitan je u svlacionici kao lider. Drugo, Kenedi trenira vec 3 nedelje sa timom i nadam se da dobro radi jer je veliki potencijal. Gledao sam juce njegove klipove od prosle sezone i decko razvaljuje po levoj strani. Stvoren je za left wing poziciju. Brz, ima sut, dribling, ma sve. Napravice od njega Konte masinu kao i od Mozesa. Svakako ce biti bolji od Alonsa koji je cak i ispod proseka a sa 188cm svakako mu nije mesto na beku. Kenedi zapamtite to ime, novi Kolarov!