Konte pojasnio zašto je "odmarao" Baneta

Autor: Beta Beta
subota 01.10.2016.
21:30
Izvor: Beta

Trener Čelsija Antonio Konte rekao je da njegovi fudbaleri moraju da nastavljaju da rade i da se popravljaju, a neuvodjenje Branislava Ivanovića u igru objasnio je kao svoj izbor.

twitter.com/ChelseaFC
twitter.com/ChelseaFC

Povezane vesti

Čelsi je danas pobedio u gostima Hal sa 2:0 i tako prekinuo seriju od tri utakmice bez pobede, odnosno dva vezana poraza. Oba gola postignuta su u drugom poluvremenu.

"Normalno je da je svaka utakmica u Engleskoj teška. Zadovoljan sam jer smo završili utakmicu bez primljenog gola. Bilo je mnogo šansi, a video sam pravi pritisak i intenzitet koji želim kod mojih igrača", rekao je Konte posle utakmice.

"Možemo da se popravimo i moramo da se popravimo. Moramo da nastavimo da radimo. Posle dva poraza nije bilo lako ponovo početi i raditi tokom nedelje, jer su porazi jako teški za Čelsi. Dobro smo danas odgovorili, moramo ovako da nastavimo", dodao je on.

U igru danas nisu ulazili nekada standardni Ivanović i Sesk Fabregas.

"Kada imate veliki i kvalitetan tim kao što je Čelsi, imate priliku da birate igrače za svaku priliku i utakmicu. Ja hoću da biram i moj cilj je da biram da pobedim, takav sam izbor napravio", rekao je Konte.

U prvenstvima sada sledi dvonedeljna reprezentativna pauza.

"Sada moram da čekam na igrače i da spremimo utakmicu protiv Lestera. To je jako važno, želim da moji igrači dobro igraju na medjunarodnoj pauzi i da se, više od svega, vrate bez povreda. Onda nastavljamo da radimo. Ponavljam, moramo da se popravimo i to samo kroz rad", rekao je Konte.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
superfrankielamps
Saturday, 01.10.2016
22:58

Nerviraju me ljudi koji povezuju danasnji klin sit sa ostavljanjem Ivanovica na klupi. Mislim Bane jeste uzasan ove godine, ali ostali nisu nista bolji. I danas smo imali dosta srece i raspolozenog Kurtou. Inace Hull je imao prilika ne za 1 nego za 2-3 gola.

avatar
SAB
Sunday, 02.10.2016
04:41

Ivanovic je panjina da bi ga sada isutirao iz klubaa

avatar
SAB
Sunday, 02.10.2016
16:14

A niko ne gleda realno, da sam ovo napisao na nekom od inostranih sajtova svi bi podrzali, ovde u Srbiji kad kaze covek nesto realno, ispadne glup ili da nema pojma o zivotu

avatar
NIKE
Saturday, 01.10.2016
22:11

Ništa ti nisi popravio moj Konte, sve isto kao prošle sezone, razlika jedino što je Kosta trenutno u najboljoj formi od svih centarfora u Evropi, pa sam vuče ovu bezidejnu ekipu, svaki protivnik koji nam udvoji Azara mi smo izgubili borbu na sredini terena, ovaj današnji klin-šit je više zbog slabog Hulla, a istina da zaostajemo bodovno samo tri za recimo Liverpulom, ali gledajući igru mi zaostajemo mnogo za timovima kandidatima za top 4. Trebaju nam velike promjene u Januaru, što iskreno ne očekujem, zato se nadam sreći da svi podbace kao i prošle sezone, pa da ostanemo dugo vremena u borbi za top 4.

avatar
Sunday, 02.10.2016
05:59

Ne slazem se u ovom sistemu 3-4-3 bolje pokrivamo teren,vrsimo presing tacko da je Hal los,ali je on sa ovim sistemom Belgiju i Sapniju drzao od gola na EP isto nisu bukvalno mogli da pridju golu Italije,treba vremena da se ekipa uigra kupe 4-5 igraca za ovaj sistem bice to opasan proizvod.

avatar
BekutaN
Sunday, 02.10.2016
06:43

Suarezu vodu moze da nosi. Nose vas sudije kao i prosle sezone.Da ne bi ispali iz prve lige.