Konte naglas rekao surovu istinu o Čelsiju

Autor: Beta Beta
subota 24.09.2016.
23:56
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čelsija Antonio Konte rekao je večeras da je pred njegovim igračima obaveza da dokažu koliko vrede i da je ekipa jaka "samo na papiru".

twitter.com/ChelseaFC
twitter.com/ChelseaFC

Povezane vesti

Čelsi je izgubio večeras od Arsenala sa 0:3 i pretrpeo drugi uzastopni poraz, posle kojeg je pao na osmo mesto na tabeli. "Plavci" nemaju pobedu u ligi ovog meseca, a večeras su primili sva tri gola u prvom poluvremenu.

"Od prvog minuta nismo imali pravi stav, a igrali smo protiv dobrog tima, dobro organizovanog u taktičkom i fizičkom smislu. Posle ovog poraza, znamo da moramo mnogo da radimo. Mi smo sada jak tim samo na papiru. To je uvek problem ekipe a ne pojedinačno, jednog igrača. Kada ništa nije kako treba, igraču je veoma teško da odigra dobru utakmicu"
, rekao je Konte za BT Sport.

Arsenal je poveo posle greške igrača Čelsija Gerija Kejhila, koji je praktično dodao loptu Aleksisu Sančesu.

"Neću da pričam o tome, pošto to nije dobro za igrača. Pobedjujemo kao tim i gubimo kao tim. Znamo da moramo mnogo da radimo i ako neko misli da je ova ekipa spremna da se bori... Moramo da sačekamo da budemo sjajan tim, ne samo na papiru nego na terenu. To je važno", naveo je italijanski trener.

Čelsi sada zaostaje osam bodova za prvoplasiranim Mančester sitijem.

"Mančester siti je veoma dobro počeo sezonu. Igraju veoma dobro. Ali važno je da gledamo šta se dešava u našoj kući, a ne u drugim kućama", rekao je Konte.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

52 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
brekbaCh
Sunday, 25.09.2016
23:20

Najpre bih da cestitam navijacima Arsenala, jer nisam bio u prilici da to ucinim juce.. cestitke na odlicnoj igri i vise nego zasluzenoj pobedi. Takodje bih da zahvalim i njihovim igracima, sto su pustili nogu sa gasa.. jer da su hteli mogli su jos 4-5 komada, lagano da ubace. Kao sto sam rekao posle utakmice sa Liverpulom, istroseni igraci, istrosen tim.. bez jasne vizije u prelaznom roku, bez vodje na terenu, bez kreativca, bez zelje, bez odbrane.. Problem je mnogo veci, a opet ce se sve slamati na treneru, zato Konte ima moju podrsku i dalje, jer mislim da je on najmanji krivac za ovakvo stanje.. mada imam i njemu nekoliko stvari da zamerim. Tesko je biti navijac Celsija u ovom trenutku..

avatar
Direktor Marjanovic
Sunday, 25.09.2016
15:15

Pa koja ozbiljna ekipa ne moze da zaustavi napad azara, vilijana i koste. I koja to ozbiljna ekipa ne moze da bar dva gola gurne kejhilu, luizu i ivanovicu. Ko je mozak te ekipe? Dal ima neko ko zna da odgovori? Svaka ozbiljna ekipa kad izadje na teren tacno se zna ko je mozak na terenu a ko je trkac, ko je skakac... Celsi nema mozak i lidera na terenu.

avatar
MANUTD
Sunday, 25.09.2016
12:54

A vi ste oterali Murinja kao najveci skart, coveka koji vam je osvojio 3 titule( jos jedna, kao i LS su osvojene na konto njegovog rada). Eto vam sad, branite Azara i ostale nabedjene zvezde. Da je to pravi klub, a ne igracka jednog bogatasa, on bi stao u odbranu svoj menadzera. Pogotovo ovog koji im je osvojio dosta trofeja ali ne, oni su stali na stranu nabedjenih igraca. Nemoguce je da Hidink, Murinjo i Konte kiksaju toliko, tako da je ocigledno problem do igraca.

avatar
Kloptothekop
Sunday, 25.09.2016
21:12

Bogami,nesto pametno i ti da kazes...

avatar
brekbaCh
Sunday, 25.09.2016
23:16

I ja sam zaprepascen isto kao i ti.

avatar
ATLEICO-CHELSEA LIFE
Sunday, 25.09.2016
12:31

Imamo limitirane igrace kod nas ako neko zaustavi kostu i azara dobio nas je. Nemogu kejhila ivanovica pedra Fabregasa matica i wiliana da gledam u prvom timu pa oni su za ipsvic a ne za chelsea mora se tu ubaciti Rlc u odbrani zuma Luiz alonso i azpi na sredini Rlc i Kante azar moses Costa i michy. A i michy mi nije neka klasa.

avatar
qqqqqqqqq
Sunday, 25.09.2016
12:17

Pa druze ti treba od tih jakih igraca na papiru da napravis tim

avatar
Realan tip
Sunday, 25.09.2016
10:39

Koji crni Celzi, nema od njih nista, Azar u godinu i po dana odigrao tri dobre utakmice za Celzi. Imaju polovnjaka u ekipi koliko hoces.

avatar
A.Conte
Sunday, 25.09.2016
10:38

Conte je ovde kolateralna steta. Covek je dosao posle najgore sezone u istoriji Celzija. Dobio je istoresene igrace, koji nemaju volje za zivotom. Poput onoga kad je Benitez nasledio Murinja u Interu. Ono sto mi se svidja je sto je Conte gospodin covek. Nece kukati na sudije, nece u javnosti kritikovati igraca, ne svadja se sa drugim trenerima, gleda u svoje dvoriste i ne interesuju ga drugi. Mnogi strucnjaci ovde kazu, da ne treba da igra sa dva zadnja vezna, da ne treba ovo, da ne treba ono, da treba ovako, da treba onako... Sta bi bilo recimo da je protiv Liverpula i Arsenala igrao sa jednim zadnjim veznim? Pa pogledaj te koliko samo brze igrace imaju i Liv i Ars, ne zna se ko ima brze igrace u napadu. Onda pogledaj te nasu odbranu, ne zna se ko je sporiji Ivanovic ili Cejhil, pa i Luiz donekle. Pregazili bi nas!!! Ok, i ovako su nas rasturili, ali ne bas zbog toga sto su oni stvorili 10 sansi, nego zbog toga sto smo im mi poklonili golove. Prvi gol i protiv Liv i protiv Ars. Kad primis gol kao sinoc, sve pada u vodu. Od taktike, do morala i samopouzdanja igraca. Pas igra?! Pa gde bre mozes da igras pas igru sa Ivanovicem koji ne moze na 10m da odigra precizno, sa Cejhilom koji ne moze da primi loptu i sa Maticem koji uzme loptu i bukvalno je donese do Hazarda, a sa loptom i sa Maticem normalno dodje i Maticev igrac i em sto Hazarda uvek udvoje Matic mu dovuce jos jednog igraca na vrat, i normalno je da ovaj ne moze nista protiv trojice. Videcemo kako ce sve to izgledati kad se Zuma oporavi, mislim da ce biti bolje. Skloniti Ivanovica i Cejhila (dve rak rane ovog Celzija) upariti Zumu i Luzia, Azpi desno (napokon!!!) Alonso levo. Vise od rezultata i igre mene brine da li ce uprava podrzati Contea, i da li ce konacno stati iza trenera, a ne da udovoljava igracima.

avatar
brekbaCh
Sunday, 25.09.2016
23:23

Nece nijedan vrhunski trener preuzeti ovakvu ekipu, ovakav vruc krompir.. zato se nadam da ce Konte ostati.

avatar
Делија_момак
Sunday, 25.09.2016
09:28

Мислим да Челси мора у потпуности да реновира тим. Неки од ових играча су потпуно истрошени и немају више ни трунку мотивације. Кејхил је рупетина, Бане дефинитивно више није за стартних 11...

avatar
Oldboy
Sunday, 25.09.2016
14:03

Bolan period smene generacija ih tek čeka

avatar
Zerar Depardje
Sunday, 25.09.2016
09:13

poilazikd je eipa ja samopapiu!Siti je prosle godine bio slaba i ne organizovana ekipa a vidimo kako sada igra kad ima trenera.

avatar
Sunday, 25.09.2016
09:12

Celsi ove sezone se bori za prvih 4 ne i za titulu. Nije realno. Inace ovo ne vazi samo za Celsi ivec i za neke druge timove na Premijernom brodicu.

avatar
Дадоредстар
Sunday, 25.09.2016
05:53

Nije sve u lovi ima nešto i u glavi a bogme i medju nonama

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 25.09.2016
03:05

Pa fino je objasnio pogotovu ovo za tim na papiru i na terenu,surova istina,nazalost... Ali ja vjerujem u Kontea

avatar
Janacko
Sunday, 25.09.2016
02:57

Konte dobar si trener ali za trecu ligu nigerijije

avatar
mosala1983
Sunday, 25.09.2016
02:56

Malo je I tvoja krivica. Od starta ti igra nekoliko igraca koji su jako lose usli u sezonu. Kejhil Vilijan I Ivanovic donekle. Mislim da Konte ima najvecu krivicu za osmo mesto realno je mogao medju 5 u ovom delu sezone. Slabo menja igrace.

avatar
lamps8
Sunday, 25.09.2016
02:23

dobro je rekao konte vreme je za promene u ekipi

avatar
Can Demir
Sunday, 25.09.2016
01:43

Roman treba obaviti ozbiljan razgovor sa igracima,ovako vise ne ide pogubljeni su totalno.

avatar
Can Demir
Sunday, 25.09.2016
01:41

Ma kakvi mi vise ni na papiru nismo tako jaki,jednostavno imamo istrosen tim.Neki igraci nisu zasluzili posle onakve katastrofalne sezone biti u klubu u a jos su tu.Transferi su nam postali komedija sem Kantea nismo dva zadnja roka nikoga doveli da valja.Nema vise ni borbe kao protiv Westhama gdje smo grizli,ostavili srce na terenu,postali smo staticni,spori.Nije ni do trenera ne moguce je da ni Murinjo,Hidink,Conte ne valjaju.Igraci su nam potroseni jednostavno i to je to.

avatar
NIKE
Sunday, 25.09.2016
01:37

Realno Konte uopće nije unaprijedio igru Chelsea kao tima, ponovo se sve oslanjamo na pojedince, samo što je Kosta u formi za razliku od prošle sezone, Azar je konstantno udvojen i dobije po 5 ili 6 lopti po meču, svi nam napadi idu preko Viliana koji ima dribling 22 od mogućih 99. Možemo mi pričati o manama ovog tima, ali pogledajte malo jedan Dortmund, City, Arsenal, Liverpul, Monako, Atletiko, Tottenham... nemaju ni ovi timovi igrače tipa Messija, Zidana, Fenomena... nego imaju IGRU, daju golove iz akcija, kreiraju akcije, pa iz njih daju golove, ne kao mi iz nerezonskih šuteva Koste, Azarovih solo prodora ili prekida i sl. Treba vratiti igrače na prirodne pozicije (Aspi RB, Alonso LB...) i bazirati igru na protoku lopte, pas igri pred protivničkim šesnestercem, a ne na negativan rezultat od 3:0 mi se branimo - SRAMOTA za Kontea. Svi veći timovi igraju sa jednim DMom, a mi sa 2, nigdje veze! Iduće kolo krenuti sa Kostom i Bačuajem, Azarom i Mozesom po krilima i probijati po bokovima uz prizemne CENTARŠUTEVE u šesnesterac i vidjeli bi da bi Kosta i Bačuaj ubacili bar 3 komada, rezultat bi došao, ali Konte će opet sa 2 DMa da igra defanzivni blok, sve lopte na Azara, koji je udvojen i nadati se nekom čudu od Koste, ili prekidu. Kaže ne uklapa se Fabregas? Kako da se uklopi u ultra defanzivu, da bi pokazao svoj kvalitet Fabregasu je potrebna lopta u NOGAMA, ne u protivničkim nogama, stavite ovog Fabregasa u jedan Dortmund ili City - sijecite mi glavu ako ne upiše 20 asistencija u sezoni. Ozil, Modrić, Iniesta, Fabregas, Kros, Pjanić... ti igrači su beskorisni ako trče za protivnikom, ali sa loptom u nogama sa svoje polovine mogu dati milimetarski pas za napadača i riješiti meč, ali Konte će naučiti ima vremena mlad je.

avatar
Chelsea13
Sunday, 25.09.2016
12:05

Tragično je sto mi i sa 2 DMFa primamo 2-3 gola po utakmici

avatar
1905
Sunday, 25.09.2016
13:47

Odličan komentar. Svaka čast!

avatar
SAB
Sunday, 25.09.2016
01:09

Pa kad ubacujes igrace koji nisu u formi normalno da nece da pobedjujemo. Ubaci sledeci put i povredjene igrace mozda pobedimo. -.-

avatar
MIlan Simic
Sunday, 25.09.2016
01:06

Covece koliko mi je bilo zao kada je Ozil dao gol i ono kadar Kontea mal' nije zaplakao :(

avatar
odzvucnika
Sunday, 25.09.2016
11:07

i ja sam gledao vengera na ivici suza vise puta,bice to dobro konte je odlican trener

avatar
Janacko
Sunday, 25.09.2016
00:51

Celsi neka bude srecan ako zavrsi u prvih 6 ove sezone

avatar
gunner11
Sunday, 25.09.2016
00:50
avatar
Žarko Petrović
Sunday, 25.09.2016
00:49

Kolika velicina u odnosu na Murinja. Ne krivi pojedinca iako je direktan krivac. Dok bi Murinjo okrivio i ekonoma, samo da on ne bude kriv

avatar
mrancic
Sunday, 25.09.2016
10:10

Kakve veze ima izjava Kontea sa Murinjom hejteru iskompleksirani

avatar
Žarko Petrović
Monday, 26.09.2016
02:00

Nisam hejter, niti sam iskompleksiran, samo sam realan. Da citas vesti malo vise na ovom sajtu, bilo bi ti jasno.

avatar
Golzalo Higuain
Sunday, 25.09.2016
00:37

smjesna engleska liga, tj smjesni igrači i klubovi, q očekivali smo najzanimljiviju sezonu ikad, a dobili smo italijansku, francusku i njemacku ligu, jedan jak klubi ostale koji ne mogu da mu pariraju! realnost!

avatar
mrancic
Sunday, 25.09.2016
10:11

Lupaš.Sačekaj malo.

avatar
CHOsen One
Sunday, 25.09.2016
00:32

Da,nazalost surova istina.Nadam se da cemo pobijediti Hal u subotu, i da u subotu odbrana bude Azpi, JT, Zuma, Alonso, jer samo ta odbrana nije isprobana, pa da vidimo

avatar
Chelsea13
Sunday, 25.09.2016
12:07

Zouma i Terry će na štakama da igraju 😂

avatar
SAB
Sunday, 25.09.2016
15:10

Nije isprobana ona Azpilikueta, Teri, David i Alonso, a i nema veze sad toliko odbrana koliko je bitno to sto nas Ivanovic i Matic dodaju lopte protivnickim igracima

avatar
Toti 10
Sunday, 25.09.2016
00:26

Ocekujem da Konte uskoro dobije otkaz, ne mislim to samo zbog ovog poraza nego jednostavno mislim da ce se tesko prilagoditi Engleskom fudbalu.

avatar
Sunday, 25.09.2016
00:15

Jedan veliki gospodin, verujem da ako bude imao vremena i slobodu u transferima da ce sve ovo biti mnogo bolje

avatar
Sunday, 25.09.2016
00:13

Konte mora da se resi sporih igraca,kako zna i ume,Fabregas,Matic,Kejhil,Ivanovic ta cetvorka je nuzna,plus Vilijan koji jeste brz ali nejgov napadacki ucinak/opasnost po protivnicki gol je NULA,treba da rizikuje,da malog Calobu upari sa Kanteom i Oskarom,ovo ovako nece da ide Celzi ce doziveti novu katastrofu,tu je Konte nemocan!

avatar
Sunday, 25.09.2016
12:13

Do juce si pljuvao Oskara, a sada ga nameces u startnu postavu?! Kakav klub, takav i navijac, PLASTIKA/PLASTICNI 😉

avatar
Sunday, 25.09.2016
19:19

Nemam pojma o cemu pricas!

avatar
ATLEICO-CHELSEA LIFE
Sunday, 25.09.2016
12:26

Kakav caloba crni kinze brate bolje rlc

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 25.09.2016
00:12

Prosle sezone su igrali lose i jos su u taj tim doveli pojacanja koja su slaba i limitirana

avatar
VATRENI BAVARAC
Sunday, 25.09.2016
00:06

Celzi je rupa posta ,moraju prominit igrace ako hoce sljedecu sezonu nesto napravit