Konte: "Murinjo zaslužuje toplu dobrodošlicu"

Autor: Beta Beta
petak 21.10.2016.
23:22
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čelsija Antonio Konte rekao je danas da želi da navijači tog kluba prirede toplu dobrodošlicu Žozeu Morinju kada u nedelju s Mančester junajtedom dodje na "Stamford bridž".

twitter.com/ChelseaFC
twitter.com/ChelseaFC

Povezane vesti

"Mislim da je Murinjo bio važan trener za Čelsi. Osvojio je tri titule i mislim da je bio važan čovek za klub. Zaslužuje dobar prijem jer, ponavljam, ispisao je deo istorije Čelsija zajedno sa igračima i svojim saradnicima. Kada neko osvoji tri titule on ostaje u srcima navijača. To je normalno i on to zaslužuje", rekao je Konte za britanske medije.

Fudbaleri Čelsija u nedelju dočekuju Mančester junajted u utakmici devetog kola Premijer lige.

Čelsi je peti na tabeli sa 16 bodova, dok je Junajted sedmi sa dva boda manje.

Murinjo je u dva mandata predvodio Čelsi, a u nedelju će prvi put igrati protiv tog kluba od kako je u decembru 2015. dobio otkaz.

"Murinjo je ove sezone, kao i igrači Junajteda - neprijatelj. Ali, samo u sportskom smislu. Veoma ga poštujem, on je veliki trener, osvojio je mnogo trofeja u karijeri. Mislim da zaslužuje maksimalno poštovanje", rekao je Konte.

Konte će se u nedelju sresti i sa Polom Pogbom s kojim je radio u Juventusu.

"Pogba se vratio u Englesku gde se fudbalski i rodio. Mislim da je njemu bio san da se vrati u Junajted. Želim mu sve najbolje... Ali, tek nakon utakmice", rekao je Konte.

Pre derbija s Čelsijem u nedelju, Junajted je u prethodnom kolu igrao s Liverpulom na "Enfildu". Taj meč je završen bez golova.

"Gledao sam utakmicu, bila je to teška utakmica dva veoma dobra tima, taktička borba... Mislim da će se Liverpul i Junajted do kraja boriti za titulu", naveo je Konte.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Saturday, 22.10.2016
10:30

Konte je jedan veliki gospodin. Stvarno mi ga je zao, dobice otkaz ni kriv ni duzan.

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Saturday, 22.10.2016
09:21

I bice tako docekan

avatar
Saturday, 22.10.2016
02:20

Kakav je ovo talijanski smeker!!! Pravi trener za smekerski klub, elita iz Zapadnog Londona naravno jedini klub iz Londona sa titulom sampiona Evrope! #CFC

avatar
Friday, 21.10.2016
23:48

Ja postuje sve sto je uradio za Celzi prevashodno u prvom madatu,u drugom mandatu on se vratio kao Kralj koristio je tu bezuslovnu ljubav navijaca,Celzi je uzeo titulu ali je skupo prodao kozu za tu titulu,napravio je totalno rasulo u klubu oterao neverovatne igrace,sad kad pogledam i razmislim ima dosta elemenata da te navedu na pomisao kao da je namerno hteo da unisti Celzi.

avatar
lamps8
Saturday, 22.10.2016
00:51

hahaha namerno je prvo oterao igrace pa uzeo titulu

avatar
MANUTD
Saturday, 22.10.2016
03:15

Celsi ako ne osvoji titulu sva prica o Murinjovoj krivi pada u vodu automatski. On je covek pre svega godinu dana sa istom postavom osvojio titulu i totalno je ocigledno da su ga igraci bojkotovali, pa sad nek se muce i pate. Prvenstevno mislim na nabedjenu zvezdu Azara.

avatar
Dragan Andric
Friday, 21.10.2016
23:37

pol pogba je ziveo da se vrati u man utd u pravu je konte ali to vazi iza zozea koi je sanjao da zameni velikog ser Aleksa san im je ostvaren pa neka pokazu sta znaju srecno oboici