Konte: ''Ako treba, žrtvovaću i fizički izgled za ovaj tim!''

Autor: Beta Beta
utorak 14.06.2016.
00:02
Izvor: Beta

Selektor fudbalske reprezentacije Italije Antonio Konte rekao je da je zadovoljan igrom i jedinstvom svoje ekipe u večerašnjoj pobedi protiv Belgije na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

"Utakmica je bila dobra, igrali smo dobro i dobro smo se pripremili. Momci znaju kako da podnesu pritisak. Igrali smo protiv jake ekipe, koja je medju favoritima za osvajanje turnira. Ali, kada imamo ovakvo jedinstvo u ekipi, možemo da ostvarimo velike ciljeve", rekao je Konte za Rai sport.

Italija je večeras pobedila Belgiju sa 2:0 u utakmici prvog kola Grupe E na Evropskom prvenstvu.

"Još ništa nismo postigli, ali nadamo se ćemo ostvariti ono što ova ekipa zaslužuje. Brinem samo oko toga da li smo tim i ništa više. Imam 23 talentovana igrača koji su zadovoljni jedni drugima", rekao je on.

Konte je rasekao gornju usnu kada je proslavljao gol Emanuelea Đakerinija.

"Žrtvovaću i fizički izgled za ovaj tim
", naveo je Konte.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
stevan_vasic90
Tuesday, 14.06.2016
03:42

Ja kad pogledam BUffona, Chiellinija, Bonuccia,Barzaglia, De Rossija zaklecaju mi kolena, sa druge strane pogledam onog Nainngolana i Fellainija i posmislim-koji (kl)ovnovi...kladim se da su isto pomislili i igrači Italije kad su ih videli, nije ni čudo što su ih ovako rutinski otresli.

avatar
DEL PIEROO
Tuesday, 14.06.2016
01:53

Konte je doktor vazda bio

avatar
Can Demir
Tuesday, 14.06.2016
01:31
avatar
PoparaZarko
Tuesday, 14.06.2016
00:21

Ovaj covek je isto sa jednom solidnom ekipom Juventusa uzeo titulu pre par sezona(gde je takodje izgurao Djakerinija u prvi plan, imao Pepea koji je slican igrac Kandrevi), jednostavno je trener koji je ogroman motivator i njegova ekipa kakva god da je, mora da igra fajterski i brz fudbal na polukontre(uglavnom), to je ono sto on moze doneti Celziju. Zasto ovo pisem? Zbog toga sto ako Azar nastavi ovako lezerno da igra i u Celziju(a igrao je i u izmakloj sezoni tako), Konte ce ga odstraniti iz ekipe i nece trepnuti, jer ne trpi takvu igru.. Igrace najbolji, jer uglavnom ne obraca paznju na imena. Jednostavno, on je odstranio Pirla iz ekipe u trenutku kada ni Verati ni Markizijo ne mogu da igraju, zbog toga sto ovaj igra nekompetentnu MLS.. I ispostavlja se da je bio u pravu. Covek koji ima Los Cojones, pobednicki mentalitet(isti je bio i kao igrac) i podrsku istih takvih igraca iz Juventusa - Bufona, Barzaljija, Kjelinija, Bonucija, Djakjerinija kao bivseg, a koji igra na poverenje Kontea. Zbog ovoga je uticaj Juventusa na reprezentaciju ogroman i sada, kao i oduvek. Kada gledam Italijane, kao da je svaki igrac ponaosob u sredini i napadu isti, isti pokreti, isto razmisljanje. Zbog toga je Konte top trener.

avatar
The KING(guapo)
Tuesday, 14.06.2016
00:14

Don Antonio mnogo je jak.