Konačno - Vraća se Marko Grujić!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 27.02.2017.
11:15
Izvor: Sportske.net

Tri meseca nakon poslednjeg takmičarskog nastupa u dresu Liverpula srpski internacionalac Marko Grujić dobio je dozvolu da se priključi treninzima.

Epa/Any Rain
Epa/Any Rain

Povezane vesti

Srpski internacionalac Marko Grujić konačno je došao u poziciju da konkuriše za takmičarske nastupe u Liverpulu, pošto se u nedelju ponovo priključio treninzima ekipe koju predvodi Jirgen Klop.

Mladi reprezentativac Srbije upisao je poslednji takmičarski nastup pre tačno tri meseca, a nakon toga je zbog dve različite povrede morao na dužu pauzu.

Bivši fudbaler Crvene zvezde najpre je doživeo povredu zadnje lože, a nezvanične informacije glase da je nakon oporavka došlo do povrede ligamenata skočnog zgloba koja je uslovila novu pauzu.

Krajem januara nagovešteno je da će Marko Grujić odsustvovati najmanje do sredine februara i ta informacija se sada pokazala tačnom. Marko Grujić je poslednji takmičarski nastup za Liverpul imao 29. novembra 2016. godine u duelu Liga kupa sa Lidsom koji su "Redsi" dobili rezultatom 2:0.

Mladi vezista neće konkurisati za tim za večerašnji duel sa Lesterom, ali bi trebalo da bude u protkolu za meč sa Arsenalom koji je na programu za vikend.

Marko Grujić je do sada upisao šest takmičarskih nastupa za Liverpul i sakupio 297 minuta na terenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke