Konačno - Neven Subotić ponovo na terenu! (FOTO)

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 05.07.2014.
22:26
Izvor: Sportske.net

Reprezentativac Srbije Neven Subotić vratio se uobičajenom radu sa ekipom na startu priprema posle višemesečne pauze i rehabilitacije od povrede prednjih ukrštenih ligamenata.

bvb.de
bvb.de

Povezane vesti

Više od osam meseci Neven Subotić proveo je van terena zbog povrede prednjih ukrštenih ligamenata koju je doživeo početkom novembra 2013. godine.

Uspešna rehabilitacija omogućila je reprezentativcu Srbije da se u subotu pojavi na testovima koji su označili početak priprema za novu sezonu.

Defanzivac Borusije je zajedno sa ostalim igračima trčao deonice a nakon treninga je priznao da od sutra ponovo kreće da radi sa loptom.

"Konačno ponovo na terenu. Danas sam samo trčao, od sutra kreće prava stvar" poručio je Subotić na svom "Instagram" profilu.

Neven Subotić je pre povrede bio jedan od najtraženijih defanzivaca u Evropi ali nema sumnje da ga sada očekuje mukotrpan period teškog rada kako bi se vratio u prepoznatljivu formu.

Vest da se vratio na teren svakako može da raduje i "neznanog selektora" reprezentacije Srbije koji će moći ponovo da računa na Subotića na startu kvalifikacija za plasman na EP u Francuskoj 2016. godine.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke