Konačno dobija pažnju koju zaslužuje - Markecov saigrač igrač meseca u PL

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 04.05.2017.
13:26
Izvor: Sportske.net

Marko Silva je uzdigao "Tigrove", a angažovanjem ovog momka napravio je strašan posao.

EPA/TIM KEETON
EPA/TIM KEETON

Povezane vesti

Hal siti je do dolaska Marka Silve maltene bio prežaljen. U očima velikog broja ljubitelja Premijer lige, viđeni su kao jedan od najslabijih timova u ligi, spremao im se povratak u niži rang, zajedno sa Sanderlendom.

Četa Dejvida Mojesa, od minulog kola i zvanično je ispala, dok je Hal sada iznad crte.

Sve zasluge pripadaju Portugalcu Marku Silvi, koji je preuzeo klub u januaru, ulio samopouzdanje postojećim igračima i napravio nekoliko sjajnih poteza na transfer pijaci.

Između ostali, u smiraj zimskog prelaznog roka u redove Hal sitija stigao je i poljski reprezentativac Kamil Grosicki.

Poland Greece Soccer

Plaćen je francuskom Renu devet miliona funti, svaki uložen cent već se sada isplaćuje.

Nakon nekoliko blistavih partija u aprilu, dobio je i nagradu od stranje svojih kolega (PFA), za igrača meseca u Premijer ligi.

Već na startu aprila upisao je dve asistencije u pobedi nad Vest Hemom, imao je i jednu dodovanje za gol i u narednoj utakmici i novoj pobedi Hala, ovoga puta nad direktnim konkurentom Midlsbroom.

Grosicki je svojim partijama pre svega u dresu poljske reprezentacije pokazao da je vrstan fudbaler, sada je konačno došlo vreme da dobije i adekvatno priznanje, ali i priliku da svoj raskošan talenet pokaže na visokom nivou.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Z
Thursday, 04.05.2017
13:38

Ovaj Silva je klasican sef! Kada su i onako osakacenu ekipu napustili Snodgras i Livermol, mislio sam da im ispadanje ne gine, a da Silva cini trenersko samoubistvo...a onda zaokret za 180°....pa ljudi, cak i Markec gine i bori se kao zmaj!