Kompani ne igra na EP!

Autor: Beta Beta
subota 07.05.2016.
23:40
Izvor: Beta

Fudbaler Mančester sitija Vensan Kompani saopštio je danas da zbog povrede neće igrati za reprezentaciju Belgije na predstojećem Evropskom prvenstvu u Francuskoj.Kompani je ove sezone odigrao samo 14 utakmica u Premijer ligi zbog povrede lista koju je zad

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Fudbaler Mančester sitija Vensan Kompani saopštio je danas da zbog povrede neće igrati za reprezentaciju Belgije na predstojećem Evropskom prvenstvu u Francuskoj.
 
Kompani je ove sezone odigrao samo 14 utakmica u Premijer ligi zbog povrede lista koju je zadobio u septembru.

On je igrao 10 minuta u revanšu polufinala Lige šampiona protiv Real Madrida prošle nedelje.

Kompani je na svom Fejsbuk profilu naveo da se ove sezone neće vraćati na teren.

"Propustiću Evropsko prvenstvo. To je za mene tužna vest. Mogao bih sada da se sažaljevam, mogao bih da strahujem za svoju karijeru, kao i ostali. Mogao bih da odustanem. Ali, ja nisam takav, ja odlučujem o svojoj budućnosti. Naporno radim, ja sam borac i za takve ljude uspeh dolazi u različitim oblicima. Verujemo u sebe i onda kada postane teško", naveo je on.

Evropsko prvenstvo održaće se od 10. juna do 10. jula u Francuskoj, a Belgija će igrati u Grupi E sa Švedskom, Italijom i Irskom.

"Ostajem miran i pozitivan. Nastaviću svojim putem sa još većim ubeđenjem. Verujem mojim prijateljima i saigračima da će nas učiniti ponosnim na Evropskom prvenstvu u Francuskoj. Sada sam i zvanično njihov najvatreniji navijač i biću tamo da ih podržim", dodao je Kompani.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
yeah
Monday, 09.05.2016
11:03

Da se ne lazemo svakako ne bi igrao, propustio je veci deo sezone a i Alderveld-Vertongen kombinacija izuva. Valjda ce biti pametni da ih stave na stopere a ne bekove

avatar
King Didier Drogba
Sunday, 08.05.2016
12:26

Tu su Vertonghen i Alderwierld, nema brige!

avatar
tony zahirovic1234
Sunday, 08.05.2016
01:14

Velika steta, brz oporavak kapitenu...

avatar
NIKE
Sunday, 08.05.2016
00:55

On je među 3 najbolja stopera u svijetu, (jak, dovoljno brz, dobar na lopti, skok odličan, postiže i golove, pravi kapiten) ali povrede su napravile da odigra samo 14 mečeva u sezoni, bukvalno stijena na staklenim nogama - šteta za Belgiju i najviše za njega samoga, a mjesto će vjerovatno zauzeti Aldevireld i Vertongen.

avatar
Sunday, 08.05.2016
00:00

Ti si veliki covek pre svega...

avatar
Dusan Petrovic br. 2
Saturday, 07.05.2016
23:56

Zavrsi karijeru covece i nemoj vise muciti i sebe,kad i vrapci na grani znaju da vise ne mozes,a i nas jer svi stiskamo zube kad te gledamo kada ti neko pridje u duel i brinemo da ti ne puknu te noge od stakla