Komentar dana: ''Nešto se TUMBA u državi Danskoj!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 11.10.2016.
22:55
Izvor: Sportske.net

Brojne reakcije na društvenim mrežama izazvala je nova pobeda reprezentacije Crne Gore u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Beta/Jens Dresling/Polfoto via AP
Beta/Jens Dresling/Polfoto via AP

Povezane vesti

Poput reprezentacije Srbije, posle tri odigrana kola u kvalifikacijama za Mondijal i selekcija Crne Gore zauzima prvo mesto u svojoj kvalifikacionoj grupi, sa sedam osvojenih bodova!

''Sokolovi'' su večeras kao gosti savladali Dansku sa 1:0, golom Fatosa Bećiraja, a posle maestralne asistencije Stevana Jovetića i prikazanom partijom su izazvali opšte simpatije u regionu.

Mnogo je večeras pohvala na sredu reprezentacije Crne Gore, koju je za kratko vreme uspeo da preporodi novi selektor Ljubiša Tumbaković.

Čovek koji je godinama ranije često slovio kao kandidat za klupu Srbije i nikada se to nije ostvarilo, pokazao je da mu selektorska uloga zaista odgovara, na radost ljubitelja fudbala u Crnoj Gori.

U prilogu su samo neki od brojnih komentara povodom najnovijeg trijumfa Tumbinih ''Sokolova''.



-- -- -- -- -- -- -- -- --

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 12.10.2016
14:07

Eventualno Basa umesto Spajica, neki bi rekli i obavezno tj. da mora tako:-D

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 12.10.2016
13:18

Bozovic/Stojkovic/Rajkovic:-)- Ivanovic (Rukavina), Savic (Maksimovic (ili Subotic ako bi nam se vratio:-))), Nastasic (Spajic), Antonov (Obradovic)- Zivkovic (Sulejmani), Maksimovic (Kacar- ista prica kao i za NS:-)), Matic (Fejsa), Ljajic (Kostic)- Tadic (Milinkovic-Savic)- Jovetic (Vucinic/Mitrovic). Malo povucenija varijanta, ali uvek bismo mogli da predjemo na 4-4-2 i zaigramo bez Zivkovica, Tadica ili Ljajica, a sa Joveticem i jednim od ove dvojice u spicu napada. Minimum cetvrtfinale SP uz pravog selektora:-)

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 12.10.2016
08:53

Lmr napisao ono sto sam i ja hteo sinoc, ali nema vise Simona Vukcevica ili ga nesto nema u poslednje vreme, ali zato ima Grobara Marka Jankovica:-D

avatar
S-I-M-K-E_
Wednesday, 12.10.2016
01:15

Stefan Savic najbolji stoper na svijetu uz Godina...Momak ima nestvarnu inteligenciju,to je bukvalno prefekcija od igre u odbrani.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 12.10.2016
13:11

A i perfekcija:-D