Kome je zahvalan Nemanja Matić?

Autor: Darko Mitrović
subota 08.11.2014.
10:35
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac je ove sezone postao praktično nezamenjivi deo Čelsijeve ''mašinerije'' koja za sada nezadrživo grabi ka novim trofejima.

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Nemanja Matić čitave jeseni dobija pohvale sa svih strana za partije koje prikazuje u dresu ''Plavaca'', ali on ipak ne želi da sebe stavlja u prvi plan, već ističe i zasluge saigrača što on na terenu deluje savršeno.

U tom pogledu, posebno ističe preporođenog Seska Fabregasa, tvrdeći da Španac svojim igrama unosi sigurnost i kod svih ostalih članova Murinjovog tima.

''U svakom momentu, Sesk zna šta treba da uradi na terenu. On je sjajan igrač, sa ogromnim iskustvom koje je stekao nastupajući za Arsenal i Barselonu.

Odlično se slažemo na terenu i veoma je lako igrati sa Fabregasom. Kao tandem smo se dokazali na sredini terena, sve se bolje poznajemo, što je, smatram, veoma bitno i za celu ekipu'',
konstatovao je Matić.

A novu priliku da na delu potvrde ove Matićeve reči, ''Plavci'' će imati već od 13:45h, kada na Enfildu igraju derbi 11. kola Premijer lige protiv domaćeg Liverpula.

Uoči ovog meča, Čelsi na vrhu tabele ima 26 bodova, čak 12 više od današnjeg rivala.




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke