Koliko se Siti bruka u Ligi šampiona...

Autor: Janko Glavonjić
petak 07.11.2014.
14:41
Izvor: Sportske.net

Mančester Siti je porazom od CSKA na svom terenu ostao na dva boda i poslednji je u svojoj grupi. To je samo po sebi loše, ali kada ih uporedimo sa nekim drugim ekipama, tek onda vidimo koliko je loše.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Objektivno gledano, Mančester Siti ima (ponovo) tešku grupu. Pelegrinijev tim nikako da napravi nešto značajnije u Ligi šampiona, često naleću na Bajern i Barselonu pa je i razumljivo zašto su tako loši, ali ipak za poraz od ekipe kakva je CSKA nema opravdanja.

Naime, ako posmatramo sve šampione u ovogodišnjem takmičenju, a ima iz 17, Siti je na pretposlednjem mestu po uspešnosti!

Lošiji od njih je samo kiparski APOEL, a ispred njih su "veličine" poput Bazela, Malmea, Ludogoreca itd.

Naravno, ostali šampioni iz "liga petice" su u top 5 ekipa po uspešnosti, u to društvo se ugurao i Šahtjor koji ove sezone igra zaista sjajno u ovom takmičenju.

Moglo bi da se revidira mišljenje da je Premijer liga najkvalitetnija u Evropi..

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
milosm
Friday, 07.11.2014
19:11

.......malo je reci

avatar
Friday, 07.11.2014
17:45

Zašto moje komentare ne objavljujete,da li nekog vredjam?

avatar
Carina
Friday, 07.11.2014
16:36

A ja ne znam sto toliko svi pricaju o revidiranju statusa premijer lige kad je realno najjaca. Jednostavno se desi, izgubi se od CSKA, ako neko misli da siti ne moze da pobedi dve preostale utakmice taj je neozbiljan, ne kazem da ce pobediti, ali da moze da pobedi, moze sigurno. Pricamo o Liverpulu koji je ostao bez najboljeg igraca, lose odradili prelazni rok, a onda protiv Reala kojem jedino Bejl nije igrao izveo rezervni tim i izgubio samo 1-0. Arsenal opet desetkovan, a i Venger zapinje, ali dobro, prolaze dalje, videcemo sta ce posle biti. O mom Celsiju necu nista da pricam, mislim da smo favoriti za osvajanje, a ove oscilacije na pocetku sezone su sasvim normalne, kao i opustanje, Maribor, Salke i Sporting nisu rivali koji bi zahtevali neko preterano cimanje, vazno je samo biti prvi sto se osigurava pobedom u Gelzenkirhenu, ako neko u to sumnja taj ne zna. Barsa ima grupu Ajaks, Apoel, nemoj da se salimo, a od PSZ-a je izgubila. Real ima grupu Ludogorec, Bazel, Atletiko je dobar u solidnoj grupi, dok je Bilbao predmet sprdnje, jer Maribor ima vise bodova od njih ove sezone.

avatar
Balkan
Friday, 07.11.2014
17:10

Svaka cast na tekstu sve realno si napisao,trebao si jos da kazes da je igrao Dejan Lovren da bi Liverpol primio bar min.5 komada svak ziv vidi kako je to spor i los igrac

avatar
Brat Darren is back
Friday, 07.11.2014
18:30

Ja bih smeo da se kladim sa tobom po život da za 2 meseca tvoj "favorit" i moja "sprdnja" odigraju dvomeč da bi video ko je sprdnja!!! Na Mamesu bi vas zgazili... Pričaš o Čelsiju, pominješ oscilacije i sl. a pošto nisi informisan moram da ti kažem je Bilbao ove sezone promenio formaciju i stil igre se menja(nije mi drago zbog toga ali verujem da Valverde zna šta radi) i zato mu loše ide ove sezone i u Primeri i u LŠ... Ostali smo bez Erere koji je u medjusobnim duelima sa Realom i Barsom u džep stavljao Modrića i Co kao i Xavija i Inijestu... Nema šanse da Čelsi osvoji LŠ... Real, Bajern ili Barsa uzimaju 100%... Čelzi ako dodje do polufinala biće dobro po vas...

avatar
PintoDaCosta
Friday, 07.11.2014
16:28

A zasto Bazel i MAlme nisu velicine? Taj Bazel je konstantan u Evropi drugovi moji! Sto se ne moze reci za Siti...

avatar
Poetry in motion
Friday, 07.11.2014
16:26

Pomalo postajete naporni sa Sitijem, nista licno. Kada se uhvatite za jednu stvar ne pustate 5 dana. Izgubili su, sami su krivi, pisali ste o tome 5 tekstova i opet se vracate na to?

avatar
juelz_santana
Friday, 07.11.2014
15:51

Imaju psiholoski problem to je klub koji nema EURO pedigre...