Koliko Junajted nudi De Hei?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 10.01.2015.
10:36
Izvor: Sportske.net

Mančester Junajted je doveo Viktora Valdesa kao drugog golmana i zamenu za sjajnog De Heu, a prvom golmanu će, po svemu sudeći, ponuditi novi ugovor.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Pisali smo da se sprema novi ugovor za Davida De Heu kao odgovor na spekulacije da će on napustiti Mančester Junajted zbog dolaska bivšeg golmana Barselone, Viktora Valdesa.

Dva španska golmana će braniti gol Mančester Junajteda ove sezone, to je definitivno, a prvi će biti David De Hea, nekadašnji golman Atletiko Madrida.

Po sadašnjem ugovoru, David De Hea ima još 18 meseci u Mančester Junajtedu, a po novom koji se sprema mogao bi da produži svoj boravak u ovom gradu uz još više novca.

Prema pisanju "Dejli Stara", jedinica Mančester Junajteda će imati 140 hiljada funti nedeljno, odnosno oko 9 miliona evra po sezoni.


Postoje spekulacije da će on napustiti klub i otići u Real Madrid, ali Junajted se sprema da "ugasi" sve te spekulacije. Očekujete da će se to desiti?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 10.01.2015
12:12

De Hea mora da ostane i da brani vaznije utakmice (derbije) dok Valdes treba da brani ove malo slabije (daleko od toga da on vise nije dobar golman, ali ipak buducnost je pred De Heom). Nesto slicno je i Van Gal rekao,a ja mu kazem: Kupi stopera !!!! :P