Koliko će golova postići Ronaldo?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 28.09.2014.
13:23
Izvor: Sportske.net

Ako nastavi ovakvim tempom, ovo bi mogla da bude sezona bez presedana, čak i prema standardima zvanično najboljeg igrača sveta!

Beta/AP Photo/Alberto Saiz
Beta/AP Photo/Alberto Saiz

Povezane vesti

Ronaldo je odigrao pet mečeva u Primeri i postigao 10 golova. Propustio je poraz u San Sebastijanu, a ima neverovatan prosek od dva gola po meču. Jasno, teško će ga zadržati, ali za nevericu je podatak da je Portugalac sam postigao više pogodaka nego 14 timova u Primeri.

Od Kristijana su efikasniji samo Barsa, Selta, Atletiko, i Valensija, dok je Rajo postigao kao i fudbaler Reala, 10 golova.

Ne treba ni posebno naglašavati, nikada nije bio ovako efikasan na startu sezone.

Naime, prethodne dve je postizao po sedam u prvih pet mečeva, pre toga tri, ali se onda raspucao, pa u naredne tri, osam puta zatresao protivničku mrežu.

Juče je na "El Madrigalu" aktuelizovana i priča o njegovom povratku u Junajted, nakon što je avion sa porukom Portugalcu preletao stadion.

Ipak, današnji španski mediji pišu da je Real saopštio već Ronaldu i da ne pomišlja na to da ode, jer ga neće pustiti.

Sve ovo bi mogla da ostane čista priča u medijima, realno, kada Junajted sračuna troškove transfera, koji bi uz obeštećenje i platu izneli 150 miliona evra, sve ove stvari se čine nerealnim.

Umesto toga, treba očekivati da Portugalac izraste u mit poput Di Stefana i da obori sve rekorde u Realu, kada su golovi u pitanju. On cilja Raula, preskočiće ga u Ligi šampiona, a ako ovako nastavi, ne samo da će na internoj klupskoj listi strelaca pasti Di Stefano, nego i Raul. Ronaldo je treći preskočio je Santiljanu.

Priča se nastavlja, s obzirom na formu i osvojenu Ligu šampiona, CR7 bez obzira na nemačko osvajanje Mondijala već može da namiriše treću "Zlatnu loptu" u karijeri.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke