Kolarov: "Zna se ko je gazda u Mančesteru"

Autor: Miloš Marković
utorak 28.10.2014.
11:42
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac je pun samopouzdanja pred gradski derbi Mančestera koji nas očekuje narednog vikenda.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Aleksandar Kolarov nema dileme, srpski fudbaler smatra da je Mančester Siti poslednjih šest godina i definitivno bolji od Mančester Junajteda.

Šampion Premijer Lige u nedelju dočekuje gradskog rivala u derbiju Mančestera, u nadi da će ponoviti prošlosezonski uspeh iz duela sa 'Đavolima' – 4:1 na Etihadu, a potom i 3:0 na Old Trafordu.

Kolarov se raduje ovom meču.

„To je sjajna utakmica i za igranje i za gledanje. Svaki fudbaler na svetu bio voleo da učestvuje u tom meču. Junajted je klub sa bogatom istorijom, ali u poslednjih pet ili šest godina mislim da smo mi bili superiorniji.“, rekao je srpski reprezentativac.

Istina, Mančester Siti je ostvario trijumf na šest od poslednjih devet derbija Mančestera, od aprila 2011. godine. Ipak, Aleksandar Kolarov ni u kom slučaju ne želi da potceni niti omalovaži svog gradskog rivala.

„Junajted je uvek Junajted, veliki klub sa bogatom istorijom i ako mu ga ne shvatite ozbiljno, on će vas pobediti. Promenili su dosta igrača, u procesu su tranzicije, imaju novog menadžera i dosta sjajnih fudbalera i mislim da mogu da ostvare dobru sezonu u Premijer Ligi.“, rekao je Kolarov.

Srpski fudbaler i ove sezone igra u rotaciji sa Klišijem, priznaje iskreno da to ne voli previše.

„Govoreći sa ličnog stanovišta, ta politika rotacije mi se ne sviđa. Ipak, to je menadžerova odluka, a ja dajem svoj maksimum na terenu kad god me on stavi u tim.“, jasan je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke