Kolarov već najavio, sledi žetva trofeja!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 21.05.2017.
11:12
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac će ostati na "Etihadu" i naredne sezone, a veruje da navijači kluba mogu da budu optimistični kada je budućnost kluba pod Pepom Gvardiolom u pitanju.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Aleksandara Kolarov je ove sezone bio jedan od najstandardnijihdefanzivaca u postavi Mančester sitija.

Gvardiola mu je ukazao poverenje od kako je stigao na klupu tima, svidelo se Špancu i kako se srpski reprezentativac snalazi na mestu štopera, pa je bivši igrač Lacija često umeo da zaigra i na poziciji centralnog defanzivca u sezoni na izmaku.

Bilo je priče da bi Kolarov mogao da bude žrtva velike rekonstrukcije koja se ovog leta sprema u odbrani "Građana", ali je sada izvesno da će ostati u klubu.

Kolarov je najavio da će Siti sa Gvardiolom osvojiti hrpu trofeja, uprsko tome što se u prvoj sezoni Španac nije "okitio" nijednim.

"Ukoliko zadržimo svoje ideje i nastavimo sa ovim što smo radili rezultati će doći. Jedna sezona bez trofeja ne može da poništi sve što je Pep uradio u prošlosti.

Što se mene tiče, on je najbolji trener sa kojim sam radio. Siguran sam da će sa Sitijem osvojiti gomilu stvari.

Pomogao je našim igračima da napreduju, unapredio je našu igru, naš mentalitet. To su stvari koje trener treba da uradi. Unapredio je veliki broj igrača i siguran sam da će Siti imati uspeha sa njim
", jasan je Kolarov.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Sunday, 21.05.2017
14:12

Kakvi trofeji, ako Konte ostane, a Murinjo napravi čistku, i Totenhem ostane u ovom sastavu i sa trenerom, bolje od 4. mesta Siti neće videti, naravno i to zavisi da li će Klop isterati svoje...biće u najboljem slučaju treći sledeće sezone.

avatar
saandokkan
Sunday, 21.05.2017
11:32

Ma ja bas kao da se samo pita shiti u engleskoj