Kolarov ponovo štoper, Falkao otpisan, Tores se vraća posle horor povrede (SASTAVI)

Autor: Nikola Miloradović
sreda 15.03.2017.
19:55
Izvor: Sportske.net

Večeras su na programu i preostala dva susreta 1/8 finala Lige Šampiona, Monako dočekuje Mančester siti, dok Atletiko čeka Leverkuzen.

EPA/VICTOR LERENA
EPA/VICTOR LERENA

Povezane vesti

Monako je na "Etihadu" poražen sa 5:3, još uvek imaju itekako aktivan rezultat, pa veruju da bi pobedom na "Luju drugom" mogli do najboljih osam.

Pep Gvardiola je odlučio da za ovaj susret izmeni odbranu, a od starta će se u postavi naći oba leva beka tima sa "Etihada" Gael Kliši i Aleksandar Kolarvo, Srbin će igrati na poziciji štopera na kojoj je već igrao par puta ove sezone.

U postavi nema ni Jaje Turea, a umesto njega na svom priprodnom mestu igrati Fernandinjo.

Što se tiče "Kneževa", Žardim neće moći da računa na Radamela Falkaa, Karilja i Bočilju zbog povreda, kao i Kamila Glika koji je suspendovan zbog žutih kartona.




Što se tiče susreta u Madridu, Ćolo je zbog povreda i žutih kartona morao da izvede kombinovan sastav. Za razliku od utakmice u Nemčkoj ovog puta je na levom boku u odbrani Lukas, dok umesto Gabija na sredini igra Tomas. U špicu ovog puta nema Gameira, a umesto njega je na terenu Korea.

Na klupi za rezervne igrače nalazi se Fernando Tores, koji je prvi put od stravičnog sudara sa fudbalerom Deportiva u protokolu za jedan meč.

Što se tiče Leverkuzena, nema mladog Haverca koji ima ispit, a zbog povrede u postavi ovog puta nema ni Topraka. Umesto Haverca u špicu je Foland, a umesto iskusnog Topraka pozadi će igrati Jedvaj.

Baumgartlinger je upostavi umesto Aranguiza, dok će Hilbert na desnom beku zameniti Henriksa.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
djomla1990CFC
Wednesday, 15.03.2017
21:15

Steta sto nema Radamela,ali Monako ima velike sanse i bez njega,tim prije sto je po meni odbrana Citija sa ovim igracima losa(to je moje misljenje)..A onda kad se uzmu igraci iz veznog reda,to su sve odlicni ofanzivci,ali slabi u defanzivi,jedini tu Fernandinjo koji bi trebao kvariti napade protivnika,a sumnjam da on to moze sve sam stici.Msm da nije dobro izbalansirana ekipa Citija(odbrana i napad),i zbog toga mislim da su sanse Monaka veoma velike.Vidjecemo,ocekujem 4+ golova i veceras,i siguran sam da ce tekma biti fantasticna za gledanje!

avatar
RB Leipzig(baacckk)
Wednesday, 15.03.2017
21:06

Izbacite mali siti braco iz monako! Idemooo breee!

avatar
Bat
Wednesday, 15.03.2017
21:05

atletiko lagano mogu da izvedu b tim..leverkuzen je neozbiljan cak i za ovu fazu takmicenja..siti ne volim ali mislim da prolaze dalje