Kolarov: "Naši navijači su pomalo tihi, hoću podršku protiv Rome"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 29.09.2014.
13:42
Izvor: Beta

Na konferenciji za novinare pred meč Lige šampiona između Mančester Sitija i Rome prisustvovao je i naš reprezentativac, Aleksandar Kolarov.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Fudbaleri Rome igraju sutra od 20.45 u gostima protiv Mančester sitija, utakmicu drugog kola Grupe E u Ligi šampiona. Italijanski tim je u prvom kolu pobedio CSKA iz Moskve sa 5:1, a Siti je izgubio od Bajerna iz Minhena sa 0:1.

"Biće fantastična utakmica. Oni još nisu osvojili bodove, pa će biti pod većim pritiskom i potreban im je dobar rezultat na domaćem terenu. Mi smo stabilni i ekipa je pokazala da ima samopouzdanja", rekao je Garsija, a preneli italijanski mediji.

"Srećni smo što igramo utakmice s veoma jakim evropskim ekipama. Moramo da uživamo i da pokušamo da budemo bolji", dodao je Garsija.

Roma je u prvih šest utakmica u sezoni ostvarila svih šest pobeda.

Fudbaler Mančester Sitija, Aleksandar Kolarov, pozvao je navijače da podrže ekipu.

"U ovakvim utakmica morate da znate da igrate na domaćem terenu. U prvih nekoliko minuta utakmice naši navijači su dobri i ludi, ali onda se utišaju i smire. Potrebna nam je podrška na domaćem terenu, pošto na gostovanjima imamo odličnu, jednu od najboljih u ligi. Na našem stadionu su pomalo tihi", rekao je Kolarov.

U drugoj utakmici u Grupi E CSKA iz Moskve igra protiv Bajerna iz Minhena od 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke