Kokelan je znao da će biti standardan u Arsenalu!

Autor: Janko Glavonjić
nedelja 08.03.2015.
17:01
Izvor: Sportske.net

Najveće osveženje u timu Arsenala u drugom delu sezone, Frensis Kokelan, rekao je danas da je bio siguran da će uspeti da postane standardan u timu Tobdžija.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Frensis Kokelan je prethodnih nekoliko sezona proveo na pozajmici van matičnog kluba. Činilo se da Venger na njega ne računa, ali su ga mnogobrojne povrede veznih fudbalera naterale da u decembru opozove Francuza sa pozajmice u Čarltonu. Ostalo je istorija.

Kokelan je, od kako je dobio šansu, postao standardan na poziciji zadnjeg veznog u Arsenalu i mnogi stručnjaci smatraju da je upravo on najveći razlog mnogo boljih partija Arsenala u ovoj godini.

Statistički je u ovom trenutku najbolji defanzivni vezni lige, bolji čak i od našeg Nemanje Matića! Francuz je otkrio da je uvek verovao u sebe i nije ni najmanje sumnjao da će biti starter u Arsenalu.

"Nisam uobražen, ali znam koje su moje mogućnosti. Znao sam da sam sposoban za ovo, samo sam čekao pravu šansu i iskoristio je", rekao je Kokelan.

Francuz je istakao da može da drži ovaj nivo do kraja sezone.

"Na menadžeru je da odluči ko igra, a ko ne. Trenutno igram dobro i mislim da mogu igrati ovako do kraja sezone.

Ovo je moj kvalitet, to što mnogi nisu znali za mene pre ova dva meseca ne znači da ja igram nerealno dobro, samo me niste znali
", istakao je Kokelan.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ajde?
Sunday, 08.03.2015
18:04

Nek se nabilduje za sledeću sezonu i biće dobar.

avatar
barça mes que un clu
Monday, 09.03.2015
00:01

Uopste ne treba da se nabilduje,i ovako je dosta cvrst u duel igri. Samo mu treba jedan dobar kreativac ispred njega i to je to. Ozil mi nekako nije za PL. Mnogo mi je nekako mekan. On bi odgovarao Barsi. To jst Primera mu odg.