Koji autogol je najsmešniji u istoriji Premijer lige?

Autor: Janko Glavonjić
ponedeljak 20.10.2014.
12:28
Izvor: Sportske.net

Verginijev neverovatan autogol protiv Sautemptona svakako konkuriše za jedan od najsmešnijih u istoriji Premijer lige. To nas je nateralo da se setimo nekih prošlih gafova odbrane, i da ih uporedimo sa ovom "minijaturom" defanzivca Sanderlenda.

Beta/AP Photo/Scott Heppell
Beta/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Ako ste propustili, ovo je pogodak Verginija, svakako jedan odnajsmešnijih autogolova koje smo videli u poslednje vreme. Kako onstoji protiv nekih starijih "šampiona?"



Najsmešniji autogol u prošloj sezoni verovatno je deloKompanija.



Autogolovi često "padaju" kada golman i defanzivac ne razmenedovoljno precizno dodavanje, pa je takav slučaj sa Sinklerom, kojije prevario Vokera.



Sličan je slučaj bio i sa Melbergom i Enkelmanom, mada ovaj autogolide čisto na dušu golmana Vile.



Ni ova Traoreva čuvena utakmica, kada je postigao dva fantastičnagola, jedan u svoju, jedan u tuđu mrežu, nije bila takodavno.



Arsenal je jedan od timova koji je tokom godina postizao možda inajviše autogolova, i gotovo uvek su bili urnebesni. Setimo seLorena.



Dok ova Diksonova "minijatura" zaista ne zaslužuje neki daljikomentar.



Toni Popović mu je, čini se, glavni konkurent za najlepšiautogol.



I za kraj, da pomenemo nezvaničnog šampiona u kategorijiautogolova. Nije u pitanju Premijer liga, ali nam to nećetezameriti jer će vas ovaj gol, ako ga do sada niste videli,nasmejati do suza.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke