Ko se plaši Zlatana još...?

Autor: Stevan Milovanović
utorak 10.03.2015.
11:54
Izvor: Sportske.net

Izgleda da se talentovani fudbaler Čelsija ne plaši "Ibrakadabre".

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Prvi golman Čelsija ove sezone, Tibo Kurtoa, izjavio je da se ne plaši ponovnog susreta sa Zlatanom Ibrahimovićem, pošto njegov tim u sredu igra revanš meč Lige šampiona.

"Ne, ne plašim ga se."

"Igrao sam pre tri nedelje protiv njega i dobro sam branio. Nadam se da opet neće da postigne pogodak. Znam da je odličan igrač i da je uvek teško da ga zaustavimo, ali moramo da uspemo u tome ako želimo da prođemo dalje.
", izjavio je Kurtoa za engleske medije.

U prvom meču je bilo 1-1 na "Parku Prinčeva", tako da je Čelsi u maloj prednosti, ali talentovani belgijski golman dodaje da njegovom timu neće biti nimalo lako.

"Imamo samopouzdanje, ali očekujemo jednu veoma tešku utakmicu. Ekipa PSŽ-a dolazi ovde da bi postigla golove. Spremni smo i nadamo se pobedi pred našim navijačima.", dodao je Kurtoa.

Podsećanja radi, ova dva tima su igrala i prošle sezone u eliminacionoj fazi Lige šampiona, ali u četvrtfinalu, i Demba Ba je golom u 88. minutu uspeo da eliminiše francusku ekipu iz daljeg takmičenja.

U svakom slučaju, iako je 22-godišnji golman svestan koliko je jak pariski tim, on veruje da Čelsi može da prođe dalje i da imaju bolji tim u odnosu na prošlu godinu.

"Moraćemo da igramo najbolje što umemo. Ako igrate za timove poput Čelsija, Reala, Barselone, Bajerna ili PSŽ-a, cilj vam je uvek da osvojite Ligu šampiona. Biće to veoma neizvesna utakmica, ali ja verujem u svoj tim.", zaključio je Kurtoa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke