Ko najviše rotira u PL?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 05.01.2015.
16:59
Izvor: Sportske.net

Neverovatno zvuči podatak da je Mančester Junajted ubedljivo najviše igrača imao na terenima među ekipama koje se takmiče u Premijer ligi.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Mančester Junajted je ekipa koja je od početka sezone imala čak 37 igrača u svim takmičenjima, što je ubedljivo najviše ako posmatramo sve ekipe koje se takmiče u Premijer ligi.

Pored toga, među ekipama su koje su odigrale najmanje utakmica ove sezone, pošto ne igraju evropsko takmičenje, a odmah su ispali i iz Liga kupa. Do sada su odigrali 22 utakmice u sezoni.

Reklo bi se da je veliki broj igrača koji je igrao za Mančester Junajted posledica ogromnog broja povreda koji zadaju velike muke Luju Van Galu.

Nakon Mančester Junajteda, na drugom mestu se nalazi još jedna ekipa čiji menadžer jedva sastavlja ekipu. Naravno, u pitanju je Arsenal.

Ekipa Arsena Vengera je odigrala dosta utakmica više od Junajteda, čak 31, dok je Francuz u sastavu imao 32 igrača koja su igrala ove sezone.

Slede Kristal Palas i Everton sa po 31 fudbalerom, dok su najmanje fudbalera koristili Aston Vila i Sanderlend, po 22.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BrutalnoIskren#7
Monday, 05.01.2015
18:04

Pa logicno kada ne mogu povezati 2 dana bez 3 povrede. Nesto tu ne stima jer se igraci mnogo povredjuju, a cuo sam da Van Gal forsira duple treninge i da je to razlog.

avatar
Nikola M.
Monday, 05.01.2015
19:12

Isto su se i prošle sezone, pod vođstvom Mojesa, igrači povređivali u velikoj meri. To se samo nastavilo i ove sezone. Da li je to samo loša sreća, režim treninga koji igračima ne odgovara, ili nešto treće, ja ne znam, ali je više nerealno...