Ko je najgori igrač Junajteda?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 01.06.2015.
18:58
Izvor: Sportske.net

Navijači Mančester junajteda su birali najboljeg i najslabijeg ove sezone u pomenutom timu, evo koga su izabrali!

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Mančester junajted je ispunio jedan od ciljeva ove sezone, a to je plasman u Ligu šampiona nakon godinu dana pauze.

Imalo se dosta i ove sezone uspona i padova, a navijači su dali svoju ocenu na kraju sezone. Naravno, ocenjen je svaki igrač pojedinačno, evo i na koji način.

"Mančester Ivning Njuz" je bio organizator ovog glasanja, navijači koji čitaju ove novine su dali ocene za svakog igrača, a na kraju se uzimala prosečna ocena za svakog fudbalera posebno.

Za najboljeg igrača proglašen je David De Hea, dok je za najslabijeg proglašen Džoni Evans.

mancester ocene

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misirac
Tuesday, 02.06.2015
08:59

Fellaini je truba!!!

avatar
Stefan123
Monday, 01.06.2015
23:40

Po meni je najgori Falkao

avatar
ADIS-M-UNTD
Monday, 01.06.2015
22:31

da je SAF bio tu nebi mi bili 4 vec 1 ili 2 meni ni danas dan nije jasno kako je covjek dominiro a nije ima top igrace kosto je imao real ili barsa jednostavno imao je izbalansiran tim gdje se znalo ko sta radi,evo tandem york-kol u odnosu na druge napadace u tom trenu nisu bili top ali su u paru igrali fenomenalno,kad je mojesu krenulo nizbrdo ponado sam se da ce sjesti na klupu da izvadi situaciju i van galu kad je krenulo nizbrdo kad smo u prvih 11 kola imali 13 bodova pomislio sma da ce ferguson sjesti na klupu da ih dovede u red ali on je odlucan da je gotovo,svakom treneru posle SAF bice tesko i priblizno voditi man.untd.

avatar
Monday, 01.06.2015
20:29

Ko bi drugi nego panj Evans. On mora da leti iz Junajteda na leto, zajedno sa Rafaelom, Van Persijem, Falkaom i Lindegardom.

avatar
barça mes que un clu
Monday, 01.06.2015
20:46

Svi kudite Van Persija, a kad vam pre dve sezone doneo titulu PL tad vam bio dobar a ?

avatar
Monday, 01.06.2015
23:18

Kako da kudim Van Persija, kad mi je omiljeni igrac ? :D Vidim da ulazi u godine, pa zato je bolje da ga sto pre prodamo, da uzmemo barem neku svotu novca za njega ;)

avatar
Berba9
Monday, 01.06.2015
22:55

pa tada je bio dobar, a sada nije.nTada je igrao dobro, sada igra ocajno.nNe navijamo mi za van persija ili runija nego za united

avatar
WR 10 !!!
Monday, 01.06.2015
21:30

krivo mi je zbog Rafaela

avatar
mr.wolf
Monday, 01.06.2015
21:21

Nije je on doneo , nego ceo tim koji je igrao za njega. I tu tiutlu nam je doneo SAF svojim znanjem, kao i sve prethodne tako sto je znao da ga kupi u pravom trenutku i da bazira igru na njega, samim tim je napravio prevagu. Da je SAF ostao on bi sigurno jos 1-2 sezone odigrao vrhunski. Inace posle te sezone je sve za zaborav sto se tice Van Persija, sto zbog povreda, sto zbog neznanja ostalih trenera da baziraju igru na neki nacin koji bi njega iskoristio 100%.

avatar
Nikola M.
Monday, 01.06.2015
19:32

Evans, naravno, ko bi drugi :) Sva sreća pa nije baš mnogo igrao ove sezone, ali svaki put kad mu je Luj pružio priliku, odigrao je katastrofalno. Greši u ključnim situacijama, paniči, ne igra sa visokim samopouzdanjem, koji god igrač izvrši manji pritisak na njega - on pogreši usled toga itd. Nije on igrač za Junajted. Falkao je poprilično podbacio, Di Marija jako slab u drugom delu sezone, i od njega se očekivalo da vuče ekipu, ali nije to bio slučaj, Van Persi jeste drugi strelac tim, odmah posle Vejna, ali ni on nije odigrao bogzna kako dobro. Bleda njegova sezona. Šo nije puno ni igrao, jer su ga konstantno mučile povrede, tako da još uvek ne može da se stekne neki poseban utisak. Januzaj, ništa posebno. Sa druge strane, igrači koji su bili među boljima su Jang, koji je bio konstantan cele sezone, Valensija je odgovorio sasvim korektno na poziciji desnog beka, Runi, čovek koji je igrao na kojoj god poziciji mu je Van Gal tražio. Po ko zna koji put je dokazao da je igrač podređen timu. I pored toga što je igrao na pozicijama koje mu nisu primarne, bio je dobar, i najbolji strelac kluba. Erera, definitivno najbolje letošnje pojačanje. Od kad se ustalio u prvu postavu, igrao je gotovo bez greške. Kerik je bio od velike važnosti, kad god je igrao, Junajted je bio mnogo povezaniji i sigurniji na sredini terena. Šteta samo što su ga povrede držale dugo van terena. Felaini je isto doživeo preporod kod Van Gala. Vidljiv je progres kod Smolinga i Džonsa, ali su i njih povrede satirale. U tandemu, njih dvojica nisu bili loši. De Gea maestralnim intervencijama umnogome zaslužan za ovogodišnji plasman. Eto, neki moji utisci...

avatar
Monday, 01.06.2015
19:16