Ko je bolji, Sančez ili Kejn?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 07.02.2015.
11:23
Izvor: Sportske.net

Pogledajte grafiku koja pokazuje učinak dva najbolja pojedinca iz Arsenala i Totenhema.

Beta/AP Photo/Nick Potts/PA
Beta/AP Photo/Nick Potts/PA

Povezane vesti

Danas se u derbi meču sastaju Arsenal i Totenhem, dve ekipe koje igraju u odličnoj formi i koje će tražiti pobedu i u današnjem meču.

Arsenal je ove godine predvođen Aleksisom Sančezom, ali je pokazao da može i bez njega u prethodnim utakmicama, pa sa razlogom su optimisti pred današnji gradski derbi.

Naime, postavlja se veliko pitanje hoće li Aleksis Sančez igrati današnji derbi zbog povrede, iako je on sam najavio da bi voleo da zaigra.

Sa druge strane, sve oči su uprte u fenomenalnog Harija Kejna, čoveka koji je ove sezone "eksplodirao" i čovek od koga se nije očekivalo da već u ovom trenutku ima  golova u sezoni.

Inače, to još uvek nema niko od napadača klubova u Premijer ligi, osim njega.

Engleski mediji su napravili zanimljivu grafiku, uporedili su učinak Harija Kejna i Aleksisa Sančeza, pogledajte ko je dao veći doprinos ove sezone kada je reč o Premijer ligi.

hari kejn sancez

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
the NormalOne
Saturday, 07.02.2015
12:28

Dobar je Kejn al nemoze da se poredi sa Sancezom ,po meni najboljim igracem PL..

avatar
Carina
Saturday, 07.02.2015
13:27

Najbolji igrac premijer lige je Azar, dok za statisticke podatke tipa asistencije, golovi, tu su najbolji Fabregas i Kosta. Najbolji igrac tima koji nije sampion moze da bude samo neki izvikani britanac. Ako, to jest, bolje reci, kad Celsi osvoji titulu Azar je realno najbolji igrac,a biti najbolji igrac u sampionskoj ekipi, pored najboljeg asistenta i plejmejkera i najboljeg strelca, znaci da si najbolji igrac u ligi. Kraj price.