Ko će naslediti Pelegrinija?

Autor: Boban Filipović
četvrtak 23.04.2015.
11:55
Izvor: Sportske.net

Veruje se da su Čielancu odbrojani dani na klupi 'Građana' pa se uveliko licitira ko će preuzeti mesto menadžera Mančester Sitija. Četiri imena u najužoj kandidaturi...

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Najveća želja uprave Mančester Sitija je Pep Gvardiola, ali još se nisu stekli uslovi za dolazak Katalonca i gotovo da ne postoje nikakve šanse da on ode iz Bajerna ovog leta.

Kladionice kao najozbiljnijeg favorita za naslednika Manuela Pelegrinia vide u odlazećem treneru Borusije iz Dortmunda, Jirgenu Klopu.

Drugi kandidat je Karlo Anćeloti. Međutim, ukoliko Italijan odbrani titulu evropskog prvaka sa Realom, jasno je da od njegovog odlaska iz Madrida neće biti ništa. Ukoliko, pak, 'Kraljevski klub' ostane bez trofeja ove sezone, sve je moguće.

U igri je i Rafael Benitez, iako je trener Napolija juče negirao tvrdnje pojedinih medija da pregovara sa 'Građanima'.

Najveća 'kvota' je na Partika Vijeru. Bivši francuski reprezentativac je na zalasku svoje igrake karijere branio boje Mančester Sitija, ovog leta dobiće trenersku Pro licencu, mada vlada gledište da bi klupa sitija bila preveli zalogaj za početnika.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lamps8
Thursday, 23.04.2015
23:42

gnjavaze lopte u premijer ligi tesko,ipak je klop favorit.

avatar
skols18
Thursday, 23.04.2015
12:50

Klopa mogu samo da sanjaju i ancelotija.siti je tim bez istorije zato mogu dovesti nekog prosecnog trenera kosto je mancini miha mark hjuz ili ovaj palegreni.a treneri svetskog renomea klop murinjo anceloti hajkens delboske su pusti snovi za mali siti

avatar
Далибор воли Бајерн
Friday, 24.04.2015
00:18

Могао би да пустиш који коментар без мржње и омаловажавања.

avatar
nikola savic
Thursday, 23.04.2015
12:03

klop najvjerovatnije