Klopov rukopis se baš vidi!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 24.09.2016.
23:01
Izvor: Sportske.net

Liverpul je danas savladao Hal sa ubedljivih 5:1, što je dovelo do jedne zanimljive promene.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Jirgen Klop je sjajan trener, uspeo je da unese živost u klub i iako se ekipa nije plasirala u evropsko takmičenje prošle sezone, klub se ove godine nameće kao veoma ozbiljan u borbi za prva četiri mesta, možda čak i za titulu.

Pokazali su to danas sjajnom igrom protiv Hala koji je pobeđen sa ubedljivih 5:1, pa Liverpul trenutno zauzima treće mesto na tabeli sa 13 bodova iz 6 mečeva.

Sledeći podatak koji ćete pročitati govori o tome koliko je samo Jirgen Klop imao uticaja na ovu ekipu Liverpula.

Naime, otkako je stigao u klub 2015. godine, Liverpul je ekipa koja je postigla najviše golova u Premijer ligi, čak 71.

Pored toga, u osam utakmica ove sezone su postigli čak 24 gola što nikada na početku neke sezone nisu uradili već 121 godinu (od sezone 1895-96 kada su postigli 34).


Koliko mogu ove sezone?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

65 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MultiMagic
Monday, 26.09.2016
04:11

Konacno da timovi Premijer Lige posle nekoliko godina ne bas idealne igre pocnu sa stvarno odlicnim partijama. Dosli su fantasticni treneri i ocekujem da ce Siti vec ove godine, a i ostali za 1-2 godine biti u vrhu Lige Sampiona. Arsenal igra prelepo ove sezone, Siti fantastican, Liverpul stvarno neverovatan, Totenhem kao i uvek odlican, Everton konacno da pored odlicne ekipe ima i rezultate, Celsi i ManUtd malo slabije ali ocekujem da ce i kod njih doci stvari na svoje mesto, uostalom konacno je ekipa pokazala kako moze da igra protiv Lestera i ako tako nastave bice veliki takmac za sve. Samo se nadam da ce svi nastaviti sa dobrim partijama i da cemo imati sto uzbudljiviju sezonu.

avatar
Il Faraone
Sunday, 25.09.2016
11:50

Siti,Liverpul i mozda Arsenal najveci kandidati za titulu, iako sam u prvi mah mislio da ce se ljigavi Murinjo bolje snaci od Gvardiole. Ovaj podatak je verovatno dokaz da osim sto igraju napadacki, igraju na gol vise. Tako mozemo videti koliko puta je Liverpul pobedio sa npr.4:3,5:4, ali verujem da ce se to ove sezone promeniti

avatar
Sunday, 25.09.2016
09:44

Da nije Gvardiole u sitiju, bili bi prvaci. Ovako, i oni će da napreduju pod Gvardiolom. I ono najvažnije, mnogo više novca troše!

avatar
Делија_момак
Sunday, 25.09.2016
09:37

Утегао их Клоп само тако. Створио је машинерију која се тек захуктава. Још само да доведе крштеног левог бека јер, уз дужно поштовање Милнеру, не може принудно решење да буде и трајно. Плус, Милнер је у годинама. Не знам зашто Ливерпул не покуша да доведе Рикарда Родригеза из Волфсбурга. С друге стране, Хектор јесте продужио уговор са Келном али то не мора ништа да значи. Било како било, сигуран сам да Клоп зна шта треба да уради да доведе овај тим до савршенства. Не бих да доносим преране закључке али ако овако наставе и против великих и против малих клубова, Ливерпул сигурно може опет да заигра у ЛШ али и да буде озбиљан кандидат за шампионски пехар.

avatar
papaja
Sunday, 25.09.2016
13:11

Valjda klop bolje zna ko mu je dobar za lijevog beka.da je htio da dovede ,doveo bi na ljeto..tako da se mora vjerovati u njega

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 25.09.2016
09:07

koliko mogu ? Mogu i moraju u borbu za titulu mozda su Manchesteri igracki u prednosti ali ne bi se bas kladio da nemaju sanse u toj borbi u svakom slucaju navijam za njih

avatar
mrancic
Sunday, 25.09.2016
08:20

Hvalio je I grlio Gvardiolu posle poraza Junajteda,hvali i Klopa trenera najvećeg suparnika Junajteda.Realno.Čekam već dve godine da da podršku novom Junajtedu i novim trenerima,pogotovu Murinju.Ili nisam pročitao ili nije to ixjavio.35 godina pratim i volim Junajted ali počinjem da se razočaravam u najveću legendu Junajteda.Fergi,oglasi se,pohvali svoj tim iz druge perspektive.Niko nije večit i nezamenljiv.

avatar
Gorila u magli! LFC
Sunday, 25.09.2016
01:18

vise sam se radovao kada smo potpisali Klopa nego bilo koje pojacanje poslednjih 6godina,bolju odluku nismo mogli da donesemo i sreca je velika jer je i on sam pristao da dodje u Liverpool,prava likcina.

avatar
Brat Sergio_Undecima
Saturday, 24.09.2016
23:36

U prvoj sezoni je dobio ekipu koju je Rodzers blago receno unistio, i postigao je na kraju sezone opet dosta dobar rezultat. Doveo je igrace bas kakve on prizeljkuje da ima u timu, brze i sjajne driblere. Liverpul iz utakmice u utakmicu pocnje sve vise da lici na onaj Dortmund koji je poharao Europu i kojem su se svi divili na nogometu kakav su igrali. Moj Real kad ste mogli da dovedete ovog covjeka, vi ste se odlucili na neznalicu Beniteza. Klopp je za mene najbolji menadzer na svijetu, niko nema tu harizmu i povezanost sa igracima kao on. Mogu navijaci Junajteda da pisu sve i svasta, ali oni protiv ovakvog Liverpula apsolutno nemaju sta da traze. Murinjovo vrijeme i nogomet je prosao, Klopp je trener koji dolazi i cija ce ekipa ubrzo da se bori za sami vrh Europe, pazite sta vam kazem. Isto vrijedi i za Tuhela u Dortmundu.

avatar
Alex DeLarge
Sunday, 25.09.2016
00:05

Klop nije trener za Real, tu se vidi da si dete. Totalno drugaciji pristup fudbalu i odnosu prema obavezama. On nikad ne bi znao kako sa timom gde ima Ronalda, Bejla, Ramosa i ostale koji postignucima daleko zasenjuju njega samog. Ne bi mogao da nametne taj drugarski odnos sa njima, jer oni nisu tu da se igraju skolice, nego da pobedjuju... Klop moze da cini cuda, ali samo sa igracima niskog profila i tamo gde se od njega ne ocekuje da uspe po svaku cenu... Nemaju tebi sta navijaci Junajteda da pisu, Murinjo kako je dosao tako moze i da ode, Simeone ionako trazi novi klub. Ibrahimovic, Pogba, Mata, Mihtarijan... Ako nista mogu na silu da cupaju bodove na suv kvalitet pojedinaca. A pri tom ove sezone je svima domaci zadatak da smaknu Siti, Junajted je samo jedan od rivala. Arsenal, Totenhem, Siti, treba i njih preskociti... Pored toga, ti si lik koji troluje Junajted iz sve snage samo zato sto vam nisu prodali jednog golmana. Pa koliko dete treba da budes?

avatar
XL
Sunday, 25.09.2016
15:15

Imas dobrih komentara, ali nekad lupas samo tako. Nema tu igranja skolice. Vrhunski trener koji zna sta hoce od igraca, nema tu Ronaldo ili Mane, hoces da radis to sto ti se kaze ili neces, to je nacin igre, to je svrha ekipe.Pusti sad drugarstvo, niko nema jace treninge od Klopa(misleci na intezitet) i tu drugarstvo staje, ali zato niko ne trci koliko njegove ekipe i niko nije tako spreman. Pripreme krece pre ostalih i dolazi do stadijuma 3 treninga dnevno. Uklapas se ili ne, sluzis timu ili ne, dovoljno si dobar ili ne. Suvi profesionalizam. Pogledaj kakve su zvijezde Leva, Gundogan, Rojs, Obamejang. Gece, Humels i kakve su u najavi vec sad Firmino,Kutinjo ili Mane na primer ili kako se tranformisao Lalana koji je delovao pogubljen, sada je ponajbolji igrac tima moze da se kaze, ali definitivno pojanbolji... sto je Konte juce rekao, ako ekipi ne ide, ne moze pojedinac nista. Kada imas sistem svako stigne da se istakne. Ekipa se uigrava, mora biti na okupu, mora da postoji duga klupa za takav nacin igre, jedno 17-18 igraca koji uvek mogu da igraju na zeljenom nivou i naravno jos igraca do 25 u rosteru.

avatar
Nikola Nikolic
Sunday, 25.09.2016
00:20

Samo da nadju levog beka

avatar
Amel Balicevac
Saturday, 24.09.2016
23:27

Mogu sigurno toliko da se vrate u LS,i uz malo srece eventualna borba za titulu! Ono sto zelim je da nas povrede maximalno zaobidju,a u Klopov rad,i zelju i kvalitet igraca nikad nisam sumnjao!

avatar
Emre Can
Saturday, 24.09.2016
23:25

Jednostavno je dovoljno da kazem je da sa uzbudjen gledajuci Liverpul opet, ekipa koja ima mentalitet i neverovatan ofanzivan potencijal, svasta moze biti ove sezone da ne duzim. Uzdubljiva vremena od dolaska Klopa za nas fanove Liverpula, a najbolje tek sledi jer pogledajte koliko godina imaju Karius, Matip, Klajn, Can, Henderson, Vajnaldum, Firmino, Mane, Kutinjo, Staridz.... jako mlad tim, a igraju brutalno, jedva cekam jos neko pojacanje Klopa i totalno uigravanje odbrane. Pa bicemo sila. I sada smo mnogo jaki.

avatar
Igorr
Saturday, 24.09.2016
23:21

Videlo se i prošle sezone, strašan tim je sagradio Klop a sigurno da ima u glavi još pojačanja ali nije hteo da ih gomila u sezoni bez Evrope. To je trener koji zna šta radi, Liverpul igra pravi hevi-metal fudbal, Klop je među najboljim na svetu u ovom poslu, ima plan i zna šta radi, veruje u to i one reakcija na utakmicama su iz srca i čiste emocije, to se vidi... i to kaže navijač Mančestera. Čovek koga sam želeo na klupi Junajteda nakon Fergusona. Nisam bio siguran koliko može nakon Dortmunda i u Premier ligi ali mislim da je on već pokazao kako stoje stvari. Imao je Liverpul sreće da ga ugrabi.

avatar
CZYNWA
Saturday, 24.09.2016
23:58

Liverpul i Klop su jednostavno idealna kombinacija. Jer Klop sigurno nije mogao naci bolji klub, jer njega i njegove igrace pokrecu navijaci, a to bi u plasticnim klubovima bilo nemoguce. On je covjek sa ogromnom emocijom, a tesko da je mogao naci klub sa toliko emocije (mozda jedino kod nas ili u Grckoj i Turskoj, ali to je ipak amaterski fudbal za PL). UTD je zaista veliki klub, ali nekako nema to nesto, ne znam kako da se izrazim, dok se u Arsenalu samo gleda profit, a bolji od Arsena u tom segmentu ne postoji. Osim toga dosao je u pravo vrijeme u klub, imao je skoro citavu sezonu za prilagodjavanje i navikavanje i u njoj je cak igrao dva finala, jos mu u januaru pola tima bilo povrijedjeno. Koliko je sve dobro ispalo, govori i cinjenica da Liverpul ima dosta jaci tim nego prosle godine, a u plusu su sto se transfera tice, zaista fascinantno.

avatar
Gorila u magli! LFC
Monday, 26.09.2016
02:42

gubili ili vodili u 85 min krece pesma YNWA!

avatar
mrancic
Sunday, 25.09.2016
08:11

Dobar Liverpul ,dobar Junajted,najbolje što može da se desi u PL. Jedini koji mogu da spreče Arape i Kineze da ne zagade najbolju ligu u Evropi.

avatar
Mangus
Saturday, 24.09.2016
23:21

Ekipa mnogo trci, pritiskaju visoko i cesto traze gresku protivnika. Odbrana je najslabiji deo tima, ne znam koliko mogu da se bore za titulu (iako nije nemoguce jer je Sitiju LS stvar prestiza, Arsenal ce se prosuti, Celzi nije na tom nivou a UTD igra toplo hladno) ali za LS svakako

avatar
MANUTD
Saturday, 24.09.2016
23:19

Naravno da se vidi, zavrsili kao 8. i izgubili 2 finala, a svi znamo da mu je specijalnost gubljenje finala. Inace, sto se tice liverpula, njih pritisak tako lako unisti da oni jednostavno nisu sposobni mentalno da osvoje ligu( dokazano u par navrata u prethodnih 26 godina).

avatar
Emre Can
Saturday, 24.09.2016
23:45

Interesantno kako kukas na sudije, a ne pominjes masakrs sudija nad Liverpulom u tom finalu LE, kao i neigranje Sakoa koji nije bio dopingovan, sto je i UEFA kasnije potvrdila priznajuci svoju gresku. Interesantno je koliko mrzis Klopa i koliko ga ponizavas smesnim i dosadnim komentarima iako on zavredjuje paznju kako fudbalskim fanova tako i strucnih lica usvetu fudbala kao i fudbalera... Mino Raiola i ti, jedina 2 coveka koja ga pljuju. Interesantno kako ne pomenes i to drugo finale kupa koje je izgubljeno na penale. Interesantno kako ne odas priznanje sto je stigao do finala nakon sto je preuzeo ekipu kakvu je preuzeo u stanju kakvom je preuzeo, nego se sokolis porazima u tim finalima. Smesan si kompletno.

avatar
5Agger5
Sunday, 25.09.2016
12:27

brate opusti se! kompleksi ga ubili sto je klop odabrao liverpul a ne junajted! Zna on da im je max domet liga evrope ove godine i da ce naravno biti ispod nas (i josh mnogih). Nije mu ostalo jos puno vremena da likuje pa mora da iskoristi svoje vreme do kraja sezone! No on ce najverovatnije nestati sa ovog sajta odmah posle derbija 17.10. kao i velika vecina ostrascenih navijaca junajteda!

avatar
Скаузерлија
Sunday, 25.09.2016
10:00

Емре, брате, извини што ћу ти ово рећи али ти си смешнији јер дозвољаваш себи да се спустиш на његов ниво одговарајући му на ,, коментаре ''. Ја ни не читам шта он пише, само лупим минус кад год видим његово име и суперкул...

avatar
Sunday, 25.09.2016
01:02

On samo zna da kaže kako Klop nema trofeja, a Murinjo ima, to je njemu poređenje, i Van Gala je branio tako isto, a rezultati 'fala Bogu vidljivi, i Murinjovi i Van Galovi.

avatar
MANUTD
Sunday, 25.09.2016
00:23

Medijski isfuran trener samo zbog harizme. Poketino je krenuo i bolje pa ga niko ne spominje. Gubitnik, dok ne pocne da osvaja trofeje u kontinuitetu do tada je samo jedan u moru prosecnih.

avatar
CZYNWA
Sunday, 25.09.2016
00:02

Brate, kani ga se. Vidis da mu je krivo sto Klop nije dosao u UTD, pa sad, od ovoliko ljudi na sajtu, on jedini iznosi neke 'cinjenice' kako je Klop los... Ja davo rekoh, zazalice oni za Van Galovom igrom. Postali su kao Stouk kod Pjulisa, stekaj se i cekaj prekid.

avatar
Moamer Salah
Saturday, 24.09.2016
23:56

Molim Boga za velike stvari a to je derbi za vama, da vas tu dobijemo jedno 3,4-0 i da ucutis jedno vrijeme

avatar
Bel
Saturday, 24.09.2016
23:17

Steta sto nisu pobedili Sevilju u finalu LE, bas bi bilo zanimljivo sta bi uradili u LS, mislim da bi uz malo srece mogli da budu iznenadjenje, mozda tek od sledece sezone.

avatar
XL
Saturday, 24.09.2016
23:16

Onaj ko kaze da Klop nije promenio drasticno stvari nema pojma ili je pun mrznje ka fudbalskom klubu Liverpul. Treba napomenuti da je Klop potrosio manje nego sto je prodao, a unapredio je i sastav i igru mnogo... Doveo je svoje ljude sa sobom, takodje na primer Konmajera, dugogodisnjeg kondicionog trenera Bajerna. Promenio je i stvari u akademiji, postavio svoje uslove i iz tog sistema ocekuje igrace spremne za prvi tim. Ljudi, ovaj Liverpul spada u 3 ili 4 najmladje ekipe lige a realno kidaju momci, pokazali smo najvise uz Siti i zati smo po kladionicama drugi favoriti za titulu. Bezboljno je ''presvukao'' ekipu, odstranio prosek i napravio osnovu za dalji rad, sada na zimu moze lagano da dovede jos 2 igraca, na leto jos 2 i da ima tim spreman da igra na svim frontovima. Ekipa koja se vise ne boji, koja daje golove(najvise u EPL u ovoj godini), igraci su se probudli, trenutno ponajboli igrac tima je Lalana koji je u zivotnoj formi, preporodio se i Lovren pod Klopom, Firmino, Milner a pojacanje se SVAKO pokazalo kao dobro. Klop je covek koji zna sta radi, kakav je to autoritet i trener najbolje je objasnio Aleks Ferguson! Jirgen je doneo pobednicki mentalitet, a ova ekipa se tek gradi i pokazace sta moze i ove sezone i u sezonama pred nama, gradi ga bas kao i mocnu Borusiju Dortmund tada.

avatar
MANUTD
Saturday, 24.09.2016
23:38

Sto to nisi napisao posle Barnlija? Nisi bio nesto raspolozen tada? Sto to nisi pisao prosle sezone kada je zavrsio kao 8. i izgubio 2 finala?

avatar
FirminoBret
Sunday, 25.09.2016
18:44

Što ti poslije Watforda,Feyenoorda ništa ne pišeš? Pobijedite raskaltani Lester i miševi izlaze iz rupica,hahahaha. Zadrzat ce se Smorinjo kraće u Junajtedu nego što vi mislite.

avatar
MANUTD
Sunday, 25.09.2016
15:27

@CZYNWA gde me nije bilo? Imas sve moje komentare. @Igorr da, izgubiti finale jeste NEUSPEH. Dzabe to izbacivanje kad je jedino sto se na kraju racuna TROFEJ. @Nahor, da Murinjo dodje da vodi TVOJ klub, ti ne bi pruzao vise podrsku SVOM klubu? @Djole, koliko su zaradili sa tim potezima? Imas li taj podatak? Pa i Van Gal i Murinjo su za sada osvojili vise trofeja od Klopa u liverpulu. Dali su nam vise razloga za radovanje, nego sto je isti dao vama ali eto vi se zadovoljavate dobrom igrom, ne trofejima. @malialejandro vise od 5 klubova je u svoje sastave utrosili vise od 200 miliona, znaci svi moraju da osvoje ligu? Eto Klop je prosle sezone imao ekipu vrednu gomilu novca, preko tih 200 miliona, pa nije osvojio ligu. @Napas mi smo nasa finala pobedili, oba.

avatar
5Agger5
Sunday, 25.09.2016
12:43

ja jesam! isto to sam kazao za nas i totenhem na kraju prosle sezone i vid', nisam pogreshio (slobodno proveri istoriju mojih komentara)! Josh jednu prognozu nisam pogreshio, da ce se junajted boriti za ligu evrope! Nadam se da si pocheo da brojish godine! P.s. Svako ko je gledao utakmicu protiv barnlija vido je da je liverpul vidno bio bolji i da su imali igru ali ih jednostavno nije hteo gol (za razliku od barnlija, 2 suta i 2 gola)

avatar
XL
Sunday, 25.09.2016
11:45

Kad god sam pisao, pisao sam to. Pisao sam i posle finala i na kraju sezone. To su svi normalni videli i pisali. I džaba lupetaš sa tim finalima i pozicijom, ne ide ti, ni sebe ne možeš da uveriš u te gluposti...

avatar
Lav
Sunday, 25.09.2016
08:39

Zato sto je to bio Rodzersov Liverpul od koga je Klop izvukao maksimum.

avatar
Vernes Delic
Sunday, 25.09.2016
08:02

Jesi ti lik cudannPa sta ako se izgubilo od barnlija real barca bajern itd.zapitaj se jesul oni kad izgubili od tima sa dna tabele

avatar
NapastYnwa
Sunday, 25.09.2016
03:09

Decko sta pricas,doveli ste Pogbu i Ibrahimovica...sto bi vas Murinjo rekao ,to je kupivanje titule...I ti mi sad pricas o ''neka'' 2 finala.Pitam se gde ste vi bili u tim finalima :x ,Sto se ti nisi javio ,posle Feynorda,Watforda? Nego jedan Zlatan i Pogba kostaju ko ta 2 kluba...srami se o cemu pricas..Videcemo ko ce pasti pre ,ta 2 specijalca od 250miliona ili 11 borbenih lavova :'D

avatar
malialejandro4LFC
Sunday, 25.09.2016
02:44

Covece kako vas nije sramota potrosili ste 200 miliona izgubili od Votforda,Fejnorda( nemam nista protiv tih ekipa) ali ako das vec tolike pare ocekuje se da osvojis ligu. Ali kompleksi su cudo,najgora ljudska osobina.. cekamo vas u oktobru sad da vam skinemo skalp pa cu videti da li ces pljuvsti tad po Klopu. YNWA

avatar
Sunday, 25.09.2016
01:04

Što ne napišeš koliko su Van Gal i Murinjo potrošili? Što ne napišeš šta je Van Gal osvojio proporcionalno potrošenom novcu? Što ne napišeš kakva je Murinjova igra proporcionalno potrošenom novcu? A da, ti samo znaš da napišeš da su oni osvojili neke trofeje, a Klop nije, pa zato Klop nije nikakav stručnjak.

avatar
Nahor1997
Sunday, 25.09.2016
00:56

Zanimljivi su mi ovi navijaci Uniteda koji vec godinama prozivaju Murinja, a sada je on njihov Bog. Pa onda, jedan takav napise ovakav komentar. Licemeri.

avatar
Stari
Sunday, 25.09.2016
00:48

Junače odmori malo!

avatar
Igorr
Sunday, 25.09.2016
00:30

Konstantno ta finala pominješ kao neki neuspeh Klopa!? Pa ko je došao u ta finala sa traljavim Liverpulom, jesi li svestan da su u toj LE izbacili i nas i jedan Dortmund koji je bio među najboljim ekipama u Evropi u sezoni za nama? Navijamo za isti klub ali ako ovo ozbiljno pišeš ti imaš nekih problema, veruj mi.

avatar
CZYNWA
Sunday, 25.09.2016
00:04

A sto tebe nije bilo na sajtu citavu sedmicu ?? Danas dali 4 gola i odma se pojavio.

avatar
Gorčilo
Saturday, 24.09.2016
23:15

Definitivno mogu mnogu. Klop je čarobnjak. Veliki taktičar i motivator. Setite se samo Lalane iz prve i one prošle sezone. Gledajte ga ove. Jede protivnike ko malu decu. Ostali manje više su na visokom nivou. Imamo i jaču klupu nego prošlih sezona. Ne igramo Evropu a naša konkurenicija igra što je veliki plus. Ubeđen sam da će onaj period novembar-decembar najlakše pasti Liverpulu jer u tom periodu nemamo utakmice sa direktnim rivalima bez sa Sitijem i to 31.12. Ako ne bude titula, iako nije nemoguće, mislim da Liverpul lagano može do 2-3 pozicije.

avatar
(anti)talentovan lik
Sunday, 25.09.2016
10:02

A tek Lovren sad i prije godinu dana... :D

avatar
Bel
Saturday, 24.09.2016
23:15

I sto je najjace, nema niko da se izdvaja da je ubedljivo najbolji strelac, vec svi daju golove, neverovatno. Klop je mnogo jak lik.

avatar
Paklena pomorandza
Saturday, 24.09.2016
23:13

Nisam gledao utakmicu,gledao Siti pa ne mogu da "drobim" za danas,ali...moja malenkost misli da ako Klop uzme Barsu i Baern na po 3 godine ima da srusi sve rekorde i to sa stilom.Neogranicen budget,duga klupa...Jest da je trener ekipe koja je "sportski neprijatelj" Junajteda ali nikada nisam krio i ne krijem postovanje i simpatije prema gospodina harizmaticnog:)

avatar
CZYNWA
Sunday, 25.09.2016
00:05

Naklon do poda ! Svaka ti je k'o Njegoseva !

avatar
LowerLeague
Sunday, 25.09.2016
02:06

Nije ni da je Liverpul sirotinjski klub, da je Klop htio mogo je da potrosi 50-60 miliona vise nego sto jest, ali izgleda da on voli da stvara tim iz ovog sto ima na raspolaganju.

avatar
Special One
Saturday, 24.09.2016
23:10

Mogu dosta sigurno, imaju uigran i kvalitetan tim, vidit ćemo da li su u stanju držati kontinuitet, ako uspiju onda su u borbi za titulu.

avatar
papaja
Saturday, 24.09.2016
23:06

Borba za titulu.

avatar
ProudKnight
Saturday, 24.09.2016
23:05

Ma genijalan trener, ima stav, harizmu, savršen odnos sa igračima, još uvijek čuva stare vrijednosti fudbala i gaji stil oku dopadljiv. Meni omiljeni trener definitivno.