Klope, zaslužio si!

Autor: Boban Filipović
utorak 26.05.2015.
12:09
Izvor: Sportske.net

Jirgen Klop se povezuje sa mnogim klubovima Evrope nakon odluke da napusti Borusiju iz Dortmunda, ali ima druge planove, sudeći po pisanju nemačkih medija.

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Real Madrid, Liverpul, Vest Hem, Bajern Minhen, Mančester siti...

Spisak je predugačak onih koji bi želeli da u svom klubu vide Jirgena Klopa, dosadašnjeg trenera Borusije iz Dortmunda koji je odlučio da napusti taj klub.

Navijači su se oprostili od njega na pravi način, baš kao i on od njih. Na tribinama na poslednjoj utakmici navijači su napravili koreografiju na kojoj je pisalo "Hvala ti, Klopo!".

Ipak, pored velikog interesovanja klubova u Evropi, najizvesnije je da će Klop naredne sezone pauzirati do januara, preneo je Bild.

"Da, ja jesam fudbalski trener. Želim da radim još dosta dugo, ali u ovom trenutku to je teško.", rekao je medijima u Nemačkoj, a "Bild" je to protumačio kao da on želi da se odmori od svega i da napusti fudbal barem na kratko, sve do januara naredne godine.

Isti izvor navodi i da će ovaj trener biti spreman da preuzme Bajern iz Minhena ukoliko se desi da Pep Gvardiola napusti taj klub na kraju sledeće sezone, u šta mnogi sada imaju veliku sumnju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SAB
Wednesday, 27.05.2015
02:00

On je odlican trener, verovatno ce u Real.

avatar
Pope el Berraco
Wednesday, 27.05.2015
00:28

Man city imaju lovu sklopio bi extra tim.

avatar
Amar Zo
Tuesday, 26.05.2015
14:39

Msm da ove sezone nece preuzeti Bajern , ali jednog dana sto da ne

avatar
AdrovicEsad
Tuesday, 26.05.2015
14:38

Dva kluba u Evropi su ista Liverpul i Dortmund, dva trenera su ista Klop i Benitez grade rudarski fudbal, fudbal trkacki i sprinterski, posto je Real klub sprintera i trkaca a bez malo fudbalskog mozga, zato ova dva trenera pasu u Real