Klop zadovoljan zbog pohvala Aleksa Fergusona

Autor: Beta Beta
subota 29.10.2016.
10:53
Izvor: Beta

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je danas da mu je drago što je legendarni trener Aleks Ferguson pohvalio i njega i njegovu ekipu naveo kao glavnog favorita za osvajanje šampionske titule u Premijer ligi.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Ferguson je ove nedelje rekao da je Klop imao veliki uticaj na Liverpul i da je taj klub glavni favorit za titulu u Engleskoj.

Liverpul je poslednji put bio šampion 1990. godine, uglavnom zbog dobrih rezultata koje je posle toga postizao Mančester junajted na čelu s Fergusonom.

"Da li mi je dozvoljeno da kažem da volim Aleksa Fergusona", rekao je u šali Klop na konferenciji za novinare, preneo je "Skaj Sports".

"Poznajem ga od ranije, on je zaista divna osoba. Radio je ono što je morao u Mančesteru, a to automatski znači da to nije dobro za Liverpul. Bolje je kada on o Liverpulu ima da kaže nešto pozitivno. Medjutim, to ne znači mnogo. To nas ne ometa niti nam pomaže", dodao je nemački trener.

Ferguson je rekao da je Klop vratio "identitet" i "entuzijazam" u Liverpul.

"Možda je trebalo da promenimo mišljenje navijača o prošlosti, a ne znam mnogo za entuzijazam, osećam pozitivnu atmosferu u klubu i oko njega. To je dobro. Nije dobro kada uvek mislite o fudbalu i uznemireni ste za 20 odsto više umesto da se osećate bolje. To je naš posao i sve to do sada je nekako funkcionisalo", rekao je Klop.

Liverpul će u subotu igrati na gostujućem terenu protiv Kristal Palasa.

"Tamo je teško igrati, ali radujemo se utakmici. Želimo da dokažemo da možemo da ostanemo na pravom putu. Palas ima dobar tim, iskusan u odbrani i s kvalitetnim napadačima. Tokom leta su doveli dobre igrače i mislim da mogu da se bore za Evropu. Oni imaju zaista dobar tim", rekao je Klop.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mak_juventino
Saturday, 29.10.2016
12:32

Kako ne bi bio zadovoljan ... Samo navijaci Uniteda nisu :D

avatar
MANUTD
Saturday, 29.10.2016
11:23

I opet, Ferguson nije istakao liverpul kao glavni kandidat, nego siti.

avatar
Vukk
Saturday, 29.10.2016
13:36

I opet si se nalozio ko da je Liverpul vec osvojio titulu :/