Klop vratio Grujića u startnu postavu

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.07.2016.
19:54
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Liverpula večeras igraju još jednu u nizu kontrolnih utakmica uoči početka nove sezone, a menadžer Jirgen Klop vratio je srpskog internacionalca Marka Grujića u startnu postavu.

liverpoolfc.com
liverpoolfc.com

Povezane vesti

Bivši fudbaler Crvene zvezde Marko Grujić dobiće večeras novu priliku za dokazivanje u dresu svog novog kluba pošto je nakon izostanka sa meča u Viganu vraćen u startnu postavu.

Fudbalere Liverpula večeras očekuje duel sa ekipom Hadersfilda koja se takmiči u Čempionšipu, a Marko Grujić nalazi se među igračima koji će početi meč.

Drugi srpski internacionalac Lazar Marković, o čijem se transferu iz Liverpula spekuliše ovih dana, utakmicu sa Hadersfildom počeće na klupi za rezerve.

Podsećamo da je Marko Grujić na debiju u dresu Liverpula prikazao sjajnu partiju, dok je duel sa Viganom propustio zbog virusa ali se na toj utakmici istakao Lazar Marković koji je asistirao za gol.

Evo koje je igrače Jirgen Klop stavio u protokol za večerašnji duel sa Hadersfildom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lord of Nottingham
Wednesday, 20.07.2016
21:28

I opet dade gol.. Grujo majstore

avatar
Chella_ynwa
Wednesday, 20.07.2016
20:25

Proslu nije igrao zbog prehlade i problema sa ledjima, inace bi bio u postavi.

avatar
Kralj Stiven
Wednesday, 20.07.2016
20:16

Nadam se da ce i Vudburn dobiti sansu,njih dvojica i Ejaria su me bas odusevili na ovim pripremnim utakmica.

avatar
Lazalaza
Wednesday, 20.07.2016
20:12

garantujem da pre nego sto pocne sezone ide na pozajmicu u neku ekipu kao sto je keln npr.zelim mu da dobiju zlatnu loptu naravno al budimo realni.

avatar
äxwell
Wednesday, 20.07.2016
22:46

Iskreno i ja sam tako razmisljao do njegovog debija! Momak me je iznenadio! Skoro preslikan Matic sa osjecajem za gol! Treba Klopu jedan ovakav igrac i ako ovako nastavi nece mu biti tesko upasti i u prvi tim..Sto da ne!

avatar
Даниел Агер
Thursday, 21.07.2016
00:28

Da ste malo vise pratili Gruju znali bi koliki potencijal poseduje. Od kada je potpisao za Liverpul i ostao u Zvezdi na pozajmici, Klop je trazio da ga gurnu malo napred. Po mom nekom misljenju Gruja je lagano na klupi na pocetku sezone.

avatar
Мунгос
Wednesday, 20.07.2016
22:55

Грујић је прешао у Ливерпул само зато што му је Клоп обећао да ће играти и да неће бити прослеђиван на било какве позајмице.