Klop: ''Prva ružna utakmica koju smo dobili''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 13.03.2017.
00:06
Izvor: Beta

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop ocenio je da je trijumf u današnjem meču protiv Barnlija prva pobeda u "ružnoj utakmici" za njegov tim.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

"Ovo nam je prva ružna utakmica koju smo dobili. Svidelo mi se na kraju, jer ranije nismo dobijali ovakve mečeve, a sada jesmo. Barnli je uvek bio tu, bilo je napeto i morali smo da se borimo. Imali smo svoje trenutke, nismo gol u prvom poluvremenu postigli samo zbog sreće", rekao je Klop posle meča.

Liverpul je pobedio 2:1 posle preokreta, a pobednički gol postigao je Emre Džan.

"Emre je postigao čudesan gol. Jasno je da moramo da nekoliko stvari radimo bolje. Nismo bili u svom apsolutno najboljem izdanju, ali smo se borili. Bilo je pomalo i čudno. Nije ovo baš utakmica za pamćenje, ali su tri boda vrlo lepa
", rekao je Klop.

Trener Barnlija Šon Dajk rekao je da je njegovom timu teško pao poraz, jer je ceo tim igrao stvarno dobro i imao je vodjstvo.

"Teško je sada. Njihov prvi gol nismo baš morali da primimo pred kraj poluvremena, a drugi je razočarenje, jer smo se baš dobro predstavili. Trebalo nam je samo malo sreće usput", rekao je Dajk.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
L F C
Monday, 13.03.2017
08:34

Realno receno zaista nismo odigrali na najboljem nivou. Evidentno je koliko se mucimo protiv slabijih timova (nemam nista protiv njih). Ali bitna su nam 3 boda, idemo dalje bice bolje.