Klop: "Mogli smo bolje, ali smo igrali dovoljno dobro"

Autor: Beta Beta
subota 01.10.2016.
19:49
Izvor: Beta

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je da njegov tim nije igrao dobro koliko je mogao u pobedi u gostima od 2:1 nad Svonsijem, ali da je igrao dovoljno dobro.

Beta/AP Photo/Alberto Saiz
Beta/AP Photo/Alberto Saiz

Povezane vesti

"Bilo je teško, a to sam i očekivao. Mislim da smo mogli bolje u prvom poluvremenu. Znam da smo morali. Nije prvo poluvreme bilo toliko loše, ali nismo bili dobri kao što je trebalo da budemo. Na kraju krajeva, sve je dobro. Moramo da skupljamo bodove i dobre partije. Igra nije bila dobra, ali je bila dovoljno dobra", rekao je Klop posle utakmice.

Liverpul je na poluvremenu gubio 1:0, ali je u drugom dao dva gola i slavio.

"Dobili smo reakciju u drugom poluvremenu i to je dobro, jer kad nema reakcije, moeš da gubiš utakmice. Gubićemo u budućnosti, nažaost, ali mora da se pokaže zašto smo ovde. Momcima sam rekao da se ne vidi zašto smo ovde. Pokazali su reakciju, bili su bolji. Zaslužili smo da pobedimo, iako je mogao da bude remi, jer je Svonsi imao poslednji veliku šansu", rekao je Klop.

Ovo je Liverpulu četvrta uzastopna prvenstvena pobeda.

"Naravno da sam srećan. Još se razvijamo. Imamo pobede u nizu, to donosi pozitivnu atmosferu, svi lepo pričaju o nama, u intervjuima se govori o atmosferi u ekipi. Svi mogu da uživaju sada i to je normalno, ali biće dana kada ćemo, recimo, igrati od 12-12 i 30 umesto da ručamo. Videćemo tada kakvi ćemo biti", rekao je Klop.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Adnan
Saturday, 01.10.2016
21:02

I Klopa je vec malo stid ovih penala,vidi se na njemu,nije on ko Gvardiola.

avatar
(anti)talentovan lik
Saturday, 01.10.2016
21:26

AHAHAHHAHAHA, KRALJUU!

avatar
äxwell
Sunday, 02.10.2016
07:59

Ako tebe nije stid takvih komentara onda Klopa sigurno ne treba biti stid posteno zaradjenih penala! ;)

avatar
Emre Can
Saturday, 01.10.2016
20:45

Čitam ceo dan danas po internetu, koliko su se pomamili oko Liverpula sipmatizeri Mančestera, o čemu se radi ljudi? Mislim da je to dovoljan dokaz koliko smo jaki i na kakvom smo putu sada, trn smo im u oku definitivno, krivo im je prvenstveno što ih je Klop odbio(ili ferguson laže). Danas su obalili internet likovanjem... za dobrim konjem se prašina diže, jelte.

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 01.10.2016
21:51

Pitao si sta ocekujem od derbija... Niko nece posebno menjati taktiku. Klop to inace ne radi (sto mu je mozda i jedina mana), igrace dosta visoko, ponovo bez klasicnog spica. Murinjo je vec druga prica. On ce sigurno postaviti dupli blok, i krenuti oprezno (defanzivno). U skladu sa time, mislim da ce krenuti sa Šoom na beku, zamka lezi u sredini. Nadam se da je naucio lekciju protiv Gvardiole i da nece stavljati Felu. Erera je daleko bolje resenje protiv ekipa koje igraju visoko jer je mnogo sigurniji na lopti. Sa njim ce u liniji biti Pogba, a verovatno ce eksperimentisati sa pozicijom pleja. Mnogi ocekuju Matu, ali ja mislim da ce tu da iznenadi. Po krilima moraju igrati Rasford i Marsijal. Tu je Junajtedova sansa, Liverpul mnogo slabo brani brisan prostor izmedju bekova i stopera, a posebno su izlozeni ako vezni red ispadne pri presingu. Junajted ce gotovo iskljucivo loptu iznositi kroz sredinu i nakon toga siriti u stranu... Prognoze. Liverpul je favorit, to je evidentno zbog forme, ako daju brzi gol u velikoj su prednosti... Liverpul nije trn u oku, to je vise Siti trenutno jer igra kako igra, a Gvardiola je tek poceo. Klop je odbio Junajted samo zbog tajminga sto je i sam rekao. Zapravo mozda mu je sudbina da trenira Liverpul jer nije moguce zamisliti nijednu drugu situaciju osim one kako je dosao u klub. Je l' iskreno mislis da bi pokupio Rodzersovu olupinu da ga je u tom momentu kontaktirao neki drugi veliki klub?

avatar
Emre Can
Sunday, 02.10.2016
16:15

Klop je odbio Real dok je bio na pauzi samo da podsetim. Stani, zašto je on u tom momentu trebao da preuzme neki klub? Oktobar mesec, on je na odmoru... i odmor je PREKINUO da bi preuzeo Liverpul. Nije bio dužan da ikog preuzme u sred sezone, niti je imao plan. Ali je stigao poziv koji kako kaže nije mogao da odbije i koji je priželjkivao, jer je Liverpul ono kako on zamišlja fudbal. I svidelo se nekom ili ne to je neverovatna simbioza, Klop i Liverpul. Klop je o tome sve rekao, koliko je cenio Liverpul dok je radio u Nemačkoj itd itd. Ovakvim komentarima možeš da isprovociraš samo nekog klinca. Koliko je želeo Liverpul, dovoljno govori to što je preuzeo ''olupinu''... Ali ti meni objasni zašto nije mogao odbiti olupinu? Mogao je, oktobar mesec, čovek na odmoru od fudbala, fala Bogu tražen trener i mogao je da sačeka pravu ponudu. A imao ih je dosta do one koja je stigla u Liverpul! Opet iskrivljuješ percepciju.Hoćeš da predstaviš sliku kao da je u poslednjem trenutku prihvatio jedinu ponudu koju je morao. Ako ti je tako lakše, ok. Ali nekad je poenta REALNO sagledati situaciju, kapiraš? Klop je lepo rekao, čim ga je Liverpul nazvao, on je bio na putu za Englesku :) To što tebe boli što je odbio Junajted jeste druga priča..

avatar
Sunday, 02.10.2016
12:12

Odbio je real samo par mjeseci prije toga

avatar
MANUTD
Sunday, 02.10.2016
09:37

A vi ste se izgleda ponovo zapalili i smatrate da ste za par utakmica postali neka vrhunska, top ekipa? Tako si se i prosle sezone javljao i pisao, pa na kraju kad ste zavrsili 8. bez osvojenog trofeja tada si potonuo, nema te nigde. Kazes da se za dobrim konjem prasina dize, pa onda mi objasni 350+ komentara na Junajtedovim vestima?

avatar
äxwell
Sunday, 02.10.2016
08:00

Pa ne, vidi se da vam Liverpul nije trn u oku! Samo treba prebrojati komentare vase..

avatar
liverpoolfc
Saturday, 01.10.2016
20:40

Klop je najvece pojacanje Liverpula u poslednjih deset godina

avatar
XL
Saturday, 01.10.2016
20:38

4 pobede u nizu, sledeci je onaj mlaki junajted, pitam se da li ce kukati na sudije kad ih razvalimo kao u LE prosle sezone!? A kad ih pitas sta je sporno oko danasnjeg penala '' kmh..aaa..pa penal... 25 godina bez titule..khm..''. Smesni, na celu sa MANUTD-om.

avatar
Đeneral Klopov
Saturday, 01.10.2016
21:21

Komentare pojedinaca treba ignorisati, ima stvarno korektnih simpatizera Junajteda, primeran komentar bude i nikad uvredljiv...nemojte ih sve u isti koš stavljati.

avatar
Saturday, 01.10.2016
21:21

Zapravo, vi ste smesni, ostvarili nekoliko vezanih pobeda posle pola veka i mislite da ste nesto. Spustice vas na zemlju Mancester za dve nedelje.

avatar
Gorčilo
Saturday, 01.10.2016
20:32

Ovo nam je nedostajalo prošlih sezona. Titule i visok plasman se obezbeđuju u ovakvim utakmicama. Sledi reprezentativna pauza. Ono što je dobro jeste da ćemo nakon ove pauze igrati u ponedeljak 17 što je odlično za igrače poput Firmina i Kutinja koji će mnogo putovati.

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 01.10.2016
22:12

Ove pauze su najveca glupost koja postoji trenutno... Znam da je tesko naci termine za kvalifikacione utakmice, ali igraci rizikuju povrede i gotovo se po pravilu vrate u losijoj formi jer to shvataju kao predah...

avatar
Sunday, 02.10.2016
00:57

Potpuno tacno...