Klop: "Kramer je fenomenalan fudbaler"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 10.11.2014.
12:11
Izvor: Beta

Prezadovoljan je bio trener Borusije iz Dortmunda nakon meča sa Borusijom iz Menhengladbaha, a istakao je da je Kristof kramer nehotično ušao u istoriju...

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Trener fudbalera Borusije Dortmund Jirgen Klop rekao je danas da je igrač Borusije Menhengladbah Kristof Kramer sada deo istorije "milionera", posle njegovog bizarnog autogola, kojim je vicešampionu Nemačke doneo drugu pobedu u Bundesligi.

"Kristof Kramer je nehotice postao deo naše male priče. On je izuzetan fudbaler i autogol koji je postigao biće samo jedna sporedna opaska u njegovoj biografiji", rekao je Klop.

Borusija Dortmund je juče na svom terenu pobedila Borusiju Menhengladbah sa 1:0, a strelac je bio je Kramer, koji je lob udarcem sa oko 40 metara savladao svog golmana Jana Zomera.

"Zahvaljujući Krameru konačno smo stigli do dvocifrenog učinka u bodovima. Moja ekipa je odlično odigrala utakmicu, propustili smo veliki broj šansi, a onda je tošao taj čudan gol", kazao je Klop.

Kramer se odmah posle meča izvinio svoj saigračima i zahvalio fudbalerima Borusije Dortmunda na lepim rečima upućenim njemu.

Borusija Dortmund je pobedom nad Menhengladbahom, koji je u Bundesligi treći sa 20 bodova, prekinula niz od sedam utakmica bez trijumfa u prvenstvu Nemačke i na tabeli "izbila" na 15. mesto sa 10 bodova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Barça el honor
Monday, 10.11.2014
13:15

mislim da je ova utakmica prekretnica za dortmund i da ce sad konacno da krenu u bundes ligu da pobedjuju,oni su 9 poena od lige sampiona, sigurno da ce do polu sezone da prepolove taj zaostatak