Klop govorio i Gruji i Lovrenu, evo zašto nisu pošli u Španiju

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 16.02.2017.
15:09
Izvor: Sportske.net

Ekipa Liverpula će odraditi mini-pripreme pred nastavak sezone, a na njima neće biti Marka Grujića i Dejana Lovrena.

twitter.com/LFC
twitter.com/LFC

Povezane vesti

Fudbaleri Liverpula su na mini-pripremama u Španiji, pošto im se sezona nastavlja tek 27. februara kada je na programu utakmica protiv Lestera.

Na tim pripremama nema Marka Grujića, kao ni Dejana Lovrena.

Srbin i Hrvat su morali da ostanu u Liverpulu kako bi sanirali svoje povrede. Marko Grujić ima problema sa zadnjom ložom, dok je Lovren u problemu sa kolenom zbog kojeg nije odigrao meč dve nedelje.

Na pitanje zašto nisu sa ekipom, pošto su blizu oporavka od povrede, Klop je odgovorio da to nije njegova odluka.

"To je odluka medicinskog odeljenja. Imamo fantastične ljude koji će se brinuti za Lovrena i Grujića. Nadamo se da će se Dejan vratiti treninzima u nedelju kada se vratimo sa puta", rekao je Klop.

"Isti slučaj je i sa Markom Grujićem, koji je blizu povratka, ali ne tako blizu da bi mogao da odradi čitav trening. Nije tako lepo za fudbalera kada si blizu povratka, a vidiš ovako nešto. To je to, nema drugih razloga zašto njih dvojica nisu pošli sa nama", rekao je Jirgen Klop.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ProudKnight
Thursday, 16.02.2017
18:19

Kako se u samo pola godine sve promijenilo. Od jednog od najvećih talenata Srpskog fudbala, do momka, kojeg već mjesecima nema ni na mapi. Pogriješio je što je otišao u Liverpul, to je činjenica. Morao je prvo otići u portugalsku ligu ili holandsku ligu, pa tek onda da razmisli o Engleskoj, koja je fizički najzahtjevnija liga. Ko god je krenuo ogromnim, a ne sitnim koracima, jako brzo je pao na dno. Ipak, mlad je momak, doživio je i tu gadnu povredu, nije imao sreće i mišljenja sam da bi ga Liverpul trebao poslati na pozajmicu, npr. u Porto ili Benfiku i da se onda kada potpuno sazri kao igrač, vrati i poput Matića plijeni sredinom terena!

avatar
Скаузерлија
Thursday, 16.02.2017
19:47

А шта се променило? И даље је један од највећих талената српског фудбала али га нема на мапи јер се повредио. Повредио би се и у Бенфики и у Порту и у било код другом клубу. Да је отишао у Португал или Холандију не би тренирао са Клопом и Бувачем који су врхунски стручњаци и који су познати по томе што дају шансе младим играчима ( Геце, Гиндоган, Бендер итд. ). Заборављате сви да је за младог играча далеко битнији квалитетан тренинг од минутаже на терену. А на позајмицу иде тек када Клопови људи процене да је успео да прихвати и примени њихову филозофију фудбала и када му буде битнија минутажа од фудбалског ,, описмењавања '' а да није толико потребан клубу у том моменту.

avatar
Скаузерлија
Friday, 17.02.2017
02:03

@Zex89 Далеко је он од играча спремног за ПЛ али зар није боље да бар прву сезону проведе код човека код кога ће играти убудуће? Написао сам већ, Холаднија и Португал тек када схвати како треба да игра, када схвати шта Клоп тражи од њега, мада, ја се искрено надам, да неће бити ни потребе да одлази на позајмице него да ће остати у тиму као један од играча на кога се рачуна. Што каже буразер Igornopolis : ,, God speed young fella' ''.

avatar
Igornopolis
Thursday, 16.02.2017
20:46

Gruja ce da melje u ovoj ligi za sezonu, dve. Siguran sam u to. I bice uzdanica reprezentacije na sredini terena godinama koje dolaze. God speed young fella'..

avatar
The Real Man
Thursday, 16.02.2017
20:40

Pa ja mislim da se bas zbog toga i povredio, mislim da fizicki jos uvek nije spreman da izdrzi trening u PL, tako da ce verovatno do kraja ove sezone da se sprema fizicki, pa da odradi kompletne pripreme preko leta sa timom i onda mozemo da ga ocekujemo bar na klupi. A to da je trebao u Holandiju ili Portugaliju se potpuno slazem. Mene samo zanima gde su oni sto su govorili da je on vec sada (mislim na pocetak sezone) bolji igrac od Hendersona, Cana, Alena...

avatar
(anti)talentovan lik
Thursday, 16.02.2017
19:55

U Portugal? Eto, to se dobro zavrsilo za Markovica. Ne moze se niko adekvatno pripremiti za PL (i fizicki i mentalno) u Portugalskoj ligi. Ako oni vec hoce da on napreduje na pozajmicama onda ga obavezno treba poslati u neki manji klub iz PL, nesto kao Markovica u Hal.