Klajn "iščupao" bod Sautemptonu

Autor: Janko Glavonjić
ponedeljak 24.11.2014.
22:52
Izvor: Sportske.net

Aston Vila definitivno izlazi iz krize, malo je falilo da savladaju i drugoplasirani Sautempton, ali je utakmica na kraju završena rezultatom 1:1 (1:0).

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Posle velike serije poraza, Aston Vila ima dva remija u nizu. Danas su odoleli Sautemptonu, a uz malo više koncetracije su mogli i do sva tri boda.

Utakmica nije bila preterano sadržajna, igra je bila isprekidana faulovima uglavnom na sredini terena i nije bilo puno prilika u prvom poluvremenu.

Uspavanku je prekinuo Agbonlahor u 29. minutu, iskoristivši sjajno dodavanje Klarka. Napadač Vile je izašao sam ispred gostujućeg golmana i rutinski to rešio za prednost domaćina od 1:0.

Odmah na startu drugog poluvremena Vila je imala priliku da povede i sa 2:0, ali je pokušaj Vajmana gotovo sa same gol linije osujetila odbrana Sautemptona.

Što se više utakmica približavala kraju, to je Sautempton više pritiskao domaćina i u 81. minutu uspeo je da dođe do izjednačenja.

Natanijel Klajn je izdržao duel sa odbranom domaćih i sjajnim šutem zatresao mrežu.

Do kraja su obe ekipe imale po jednu polupriliku, ali je rezultat ostao nepromenjen.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brat Suarez#7
Tuesday, 25.11.2014
00:03

Remi najrealniji rezultat. Sautempton izuzetno čvrsta ekipa, danas im je glavni problem bila konkretnost u završnoj trećini. Pele je odigrao lošu utakmicu, praktično je bio nevidljiv. Tadara odigrao sasvim korektno..