Kjelini u epizodi - "Sve sam uradio sam"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 10.10.2014.
23:43
Izvor: Sportske.net

Defanzivac Juventusa Đorđo Kjelini bio je centralna figura u duelu Italije i Azerbejdžana. Osim što je svojoj reprezentaciji doneo vođstvo, zebnju i pobedu, Kjelini je posle 15 godina uradio nešto što se retko viđa.

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Reprezentacije Italije i Azerbejdžana sastale su se u petak u okviru kvalifikacija za EURO 2016. a domaća selekcija slavila je rezultatom 2:1.

Utakmica ne bi bila specifična ni vredna pomena da strelac svih golova na utakmici nije bio jedan čovek, reprezentativac Italije Đorđo Kjelini.

Prvotimac Juventusa uspeo je da za 90 minuta igre donese prednost svom nacionalnom timu, potom je autogolom anulira, a onda izraste u junaka trijumfa "Azura".

"Bila bi prava šteta prokockati pobedu koju smo zaslužili. Naporno smo radili za trijumf, imali neke promašaje ali smo pokazali da posedujemo pravi stav" rekao je Kjelini i dodao,

"Istina, sve sam uradio sam večeras, i dobro i loše" zaključio je Kjelini uz osmeh.

Kjelini je golovima u mreži Azera i Đanluiđija Bufona postao prvi igrač koji je posle 1999. godine i Fernanda Jera uspeo da uradi tako nešto u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke